• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SPECS: vsichni rikaj, ze byl moninec daleko vetsi hc, bylo to kvuli vetsimu kopci nebo kvuli horsim prekazkam?
    SPECS
    SPECS --- ---
    Tak moje dojmy: původně jsem ani nechtěl jet - nachlazení bylo teprve pomalu na ústupu, bez tréninku a věděl jsem, že ta studená voda tomu moc neprospěje. Nakonec jsem se navzdory párhodinovému spánku přemluvil a jel. Ačkoliv jsem šel ve vlně "až" v 11:45, trať byla k mýmu překvapení pořád docela slušná a kromě předposlední překážky se nikde nijak zvlášť nečekalo. Na ní jsem tedy ztratil asi 2 nebo 3 minuty a když jsem viděl, že se fronta nehejbe + bez moci druhých to asi stejně nedám, šel jsem rovnou na angličáky. K mýmu překvapení to byly nakonec jediný, protože oštěp jsem oproti Monínci trefil a stěnu jsem díky tomu, že nebyla od bahna jak v Monínci, taky přelezl. Paradoxně jsem měl nejvíc namále na kladině, kde se mi s mýma Vibram FiveFingers držela rovnováha fakt špatně, a taky na šplhu jsme si docela máknul, protože to lano bylo už hodně slizký. Procentuálně horší výsledek než v Monínci, ale vzhledem ke všemu jsem to čekal. Čas 1:04:43.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    hele kluci mi to vcera cetli ve vypisu vysledku... od ty doby jsem to necekovala :)

    kazdopadne jsme vybihali ve 14:00, coz byl dost prasec uz... a anglicaky jsem delala na ty prolejzacce na zacatku, protoze mi uklouzla ruka a slitla jsem, na konci na lanech (byla moc fronta) a pak jeste tech 50, protoze se mi nechtelo stat frontu ve vode :D
    a vcera jsem se jeste dozvedela, ze jak se tahali ty pytle s piskem, tak jsem si blbka vzala 30ti kilovej pro kluky misto toho lehciho pro holky, protoze jsem nevedela, ze je to rozdeleny, trumbelina :D

    dulezity je, ze jsem dobehla, bylo to poprve a priste to urcite dopadne lip .)) byl to super zazitek na celej zivot a o tom to je ;)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    LIBUSHKA: dost dobrý... bylas o 16,5 vteřiny rychlejší než já!! :)
    v jaký vlně? dělalas angličáky?

    jinak teda na championchip vidím absolutní pořadí 1.-3112. místo... tak nevím, těch 4498 celkový počet závodníků je odkud?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    LIBUSHKA: Super vysledek.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    vybojovala 56. misto z 613 zucastnenych zen, z celkoveho poctu 4498 dobehla jako 797. v case 1:06:16.. myslim, ze dobra prace .)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Počasí bylo perfektní, lepší než v Monínci, příjemně chladno na běh. Bahna bych řek zas tak moc nebylo, ale vody... asi tři brody, jedno jezírko, tři příkopy a 50 m potokem.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    vyslo vam vyborny pocasi, kamosi uz na fb sdileji fotky, hlavne hodne bahna.. :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Tak hotovo, 1:06. Bylo to super, za mě lepší než Monínec, takový pestřejší, přišlo mi že víc překážek... a MNOHEM víc vody. Podrobněji až se vyspím :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    SPECS: bohužel my byli plný
    SPECS
    SPECS --- ---
    Nemá někdo místo v autě ze směru od Brna? Vypadá to, že můj tým se díky úrazům a onemocnění víceméně rozpadl, tak bych rád někomu přispěl na benzín/naftu. Díky!
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: tjn, proto chci dat trifectu a uz to nemuset znova jit ;) a urco tu delsi trasu vyzkousim, pokud bych 20 nedala tak nema smysl tam jit no :) uvidime

    TAURUS: tak asi tbaky je pak i rozdil kde clovek beha a tak..ja nemusim po silnicich, my tam mame polnacky nastesti :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KABIS: Tak jestli neběhaj blbě... jinej kolega v práci běhá systematicky několik let, dal několik maratonů atd. a s kolenama problém nemá. Já s nima měl problém na začátku když jsem blbě došlapoval a neměl jsem klouby, šlachy, vazy na běh navyklý.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KABIS: Je klidně možný že jsi co se týče běhu v pohodě i bez systematickýho tréninku. Jeden kolega v práci to měl stejně, nic neběhal a zfleku dal desítku a teď jde na půlmaraton. Já to měl jinak, musel jsem zvykat kolena, kotníky i kyčle na zátěž, učit se správný tempo, rytmus, došlap, držení těla, protože jsem běhal jako hotentot :) A na ten beast asi bude chtít tu dvacítku vyzkoušet. Ona to není prdel, jsem schopen dát hodinu a půl našeho docela intenzivního tréninku, který by se dal k intervalům přirovnat, ale po destíce jsem jak mátoha. Prostě výbušnost a vytrvalost se najednou trénovat nedá. Bohužel, Spartan Race je hlavně o běhu, ty překážky jsou tam dost řídce a čím delší varianta, tím jejich počet na kilometr klesá. Teda bohužel pro mě, běhači jsou zas rádi :)
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: ty kolena jsou blby, ale tam se spis behu bojim. Vetsina lidi co znam a beha tak ma ta kolena dobre dojebana :(
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: bez treninku behu, jezdeni na kole, tur atd jsem dala b7 a ubehnu bez problemu 6km slusnou rychlosti (vic jsem nezkousela zatim), takze si myslim ze ten beh prijde pokud clovek trenuje spravne :) a rozhodne se budu radsi venovat hodinu sile a intervalum nez cardiu ;) ale jinak jo, mam v planu trochu zacit behat, ale urcite prokladat necim :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KABIS: Tak to máš dobrý, mě běh sám nepřišel, dost dlouho trvalo než mě přestalo bolet koleno po 2 km a než jsem dal první desítku. Z angličáků ale běh sám o sobě nedáš... to je na výbušnost, jiný svalový vlákna a metabolismus, než vytrvalostní běh. Ale rozhodně zábavnější, to uznávám :)
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: na behani prdim, to me nebavi, spis ty anglicaky budu trenovat :D beh prijde sam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam