A přitom to jde - Army, Predator - to jsou akce, kde je nápad vidět na první pohled. Nepočítám Bahňák, to je klasika, co tu byla ještě před SR a působí více než sympaticky. Nakonec i ten Gladiator se podle všeho celkem vydařil, i když to byla jedna z těch akcí, která mě ničím nepřitáhla. Akorát trochu fail s termínem v ten samý den, jako SR na Klínovci. U mě se navíc shodili tím, že se nestyděli na svůj web dát reference, kde lidi psali něco jako, že SR proti tomu byl o ničem. Lidi ať si píšou co chtějí, ale takhle ofiko to prezentovat? Tím si pojistili, že nepřijdu, přijde mi to hulvátský, dávat tyhle věci na web. Dost možná díky SR vůbec nějaký Gladiator vznikl, ale to už přemýšlím nahlas..
Při hledání nových výzev mě docela inspirovala parta kolem Podfucka a jejich Cesta vlka. Mám totiž panickou hrůzu z výšek a špatně se mi dělá i z fotek. Po tom, co jsem si o nich přečetl zvažuju, jestli se tomu nepostavit a nejít třeba do lanového parku. Už teď vím, že na startu budu mít tlak minimálně 2x vyšší, než před prvním závodem na Monínci. A že tenkrát to byl solidní adrenalin, jak člověk netušil, co ho čeká.