BUTTERFLY: já ho teda moc nečtu, akorát co sem nalinkuješ ty. Teď jsem na něj mrknul a jsem příjemně překvapen, že je tam oproti minulosti i pár zajímavých věcí :)
Co mi tam chybí:
-
výbava - ideálně rozebrat vhodnou výbavu zvlášť na sprint, super, beast - udělat z toho klidně seriál - boty, oblečení, trička, ledvinky, batůžky, camelbagy, suplementy, gely, magnezium, ortézy, kompresní ponožky, kompresní návleky na lýtka, paže - třeba ani řada lidí neví, že existují ... doporučení na značky, obchody (tady nevím jestli by nebyl problém, ale bylo by to tam fajn)
-
překážky - představování překážek (ať už nových či starých), varianty překážek (provaz z vody, ze sucha, s uzly/bez, triceps po rovině/do kopce) různé taktiky na překonání, návody, jak na ně trénovat (monkey bar, oštěp, kůly...), jaká platí na nich pravidla (jeden pokus, více pokusů, pomáhání)
-
jak závodit - pravidla na trati, jak se chovat při problému (co dělat když vidím někoho v křeči? co dělat, když se vedle mě někdo zraní? kde shánět pomoc atd.)
-
registrace - jak funguje, jak na ní dělat jednotlivé úkony (změna vlny, změna závodníka atd.)
-
zahraničí - jaké jsou jiné zajímavé závody, pozvánky na ně, jaké mají jiné překážky, reporty ze závodů ze zahraničí (hurricane heats, stadium races, founders beast, ultra beast apod.)
-
média - kde se co psalo o SR, kde byly reportáže v TV apod.
-
trifecta - málo kdo ví, že je taky nějaká double trifecta, má jiné medaile? jak vypadají?
-
medaile - jaké byly v minulosti, jaké se chystají, jaké různé se dávají ve světě - v USA se rozdávají pomalu na každém závodě jiné typy
-
literatura - o spartanu (Spartan Up), o přípravě na překážkové závody, o tréninku a výživě
- reporty ze závodů - OK pokryto, i když asi trochu jednostranně z humoristického hlediska, i když mě to baví, rád bych si přečetl i statistiku - kolik přihlášených, kolik startovalo, kolik dokončilo, nejkratší a nejdelší čas, průměrný a nejčastější čas, délka, převýšení, počet a typy překážek + mapka, link na výsledky, oficiální umístění na prvních 3 místech
- výživa - OK pokryto
- osobnosti Spartan Race - OK pokryto
- SRTG představení - OK pokryto
Mě obecně vadí, že spousta informací se komunikuje na FB, kde se za chvíli ztratí v minulosti a nejde dohledat, nebo velmi složitě a zdlouhavě.
Jinak kdyby byl zájem, tak třeba k těm překážkám jsem schopen něco napsat, to je moje oblíbené téma :)