• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: ale ty beasty na trifectu by si to zakouti zaslouzilo (mrk mrk)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    od ledna, loňský rok už jsem sklidil, nevešlo by se to tam všechno :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    BUTTERFLY: TAURUS: Pěkné sbírky, pánové. Jak dlouho už to střádáte? :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Moje rodinná dříve tento rok... už jich tam pár přibylo a udělali jsme druhou řadu.

    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    for fun: tady dávám aktuální stav mého železářství. A to tam jedna kompletní sprintovka chybí - střep mám na klíčích (skvělá věc, není možné je ztratit!) a medaile visí v hospodě, kde vymýšlíme, co všechno vymeteme
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    STENNY: No, to jsme na tom stejně :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    BUTTERFLY: Cooperův běh - test, jak daleko uběhneš za 12 minut.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    STENNY: možná jsem jen natvrdlej, ale co je Cooperák? :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    BUTTERFLY: Když se mi v sobotu během ručkování smekla ruka a já zahučel dolů (příčky byly mokré od předchozích závodníků), přesně jsem si vzpomněl na mazání vršku zdi vazelínou, jak to Sena popisuje. :)

    Přiznám se, že běh jako takový nemám rád, snesu akorát sprinty a teprve OCR mě donutilo běžet jednou za čas cokoliv delšího než Cooperák. Takže ta idea asi funguje.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    S tím asi souhlas - dononce i Sena ve své knížce píše, že některé překážky jsou na závodech jen proto, aby lidi nasrali a dostali je do velmi nekomfortní situace :D

    Já na běh nedám dopustit, taky v něm mám nesrovnatelně lepší výsledky, než na OCR, ale OCR má kouzlo, komunitu a atmosféru, jakou jsem nikde jinde nezažil a proto vymetám raději SR, než běžecké závody - vyjma RunTour, to je srdcovka
    STENNY
    STENNY --- ---
    TAURUS: Popravdě, nejvíc mě žrala ta nekonsistence - že některé batohy byly OK a jiné ne, že se u bunkru pouštělo náhodně a ne podle pořadí doběhu (ano, i když to bylo v můj prospěch), a proto jsem to vypíchnul. Na druhé straně jsem díky tomu pochopil, proč se o ceny na konci losovalo :)).

    Ale ten argument o povaze závodu beru. Díky té délce přidali i nějaké další překážky, takže to nebylo jen nudných 5 km navíc.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Jste dobrý běhači... já jsem rád, že držím 10 km pod hodinu a 5 km pod 30 min :D furt nějaký natažený šlachy, achillovka a lýtka mi bráněj to vylepšit.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Mě nějak běh bez překážek neuspokojuje :) Na Army runu byli kamarádi na delší trati a byli nadšeni. U těch překážek kdo ví, zda šlo o lapsy organizace, nebo záměrné vyvádění závodníků z míry. Já to beru tak, že to je extrémní závod a organizátoři se snaží uvést závodníky do extrémních situací - včetně nepohodlného batohu s různě dlouhými popruhy, nevypočitatelného pořadí na překážce a pod. Ve tmě je třeba dávat bacha na hlavu, nelze čekat varovné signály typu mind the gap. Stejně tak délka trati... poslední Predator měl taky 9 km na 5+km trati. Takže z mého pohledu Stennyho recenzi beru jako super závod! Zvlášť ty lezací překážky závidím :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: le fuck :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: V Donovalech jsme měli 33 min na kilometr, v tom kopci po startu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: Mno v Koutech to bude tipuju na 5km prinejlepsim za 45minut hah
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NAGASAWA: 5 vteřin, to docela nasere :D Ale jinak paráda!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: taky to mam v planu. 5km mam prozatim na 20:05 a deset za 41:55, takze nebudu spokojenej dokud nepujdu pod dvacet/ctyricet.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    koukám, že na AR jsou reakce všelijaké, já dal přednost o víkendu hladkému běhu a tak jsem si v Brně na RunTour vylepšil osobák na 5 km na 21:11... na pražské RT to chci zkusit konečně nacpat pod 20
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    STENNY: od pul dvanacte asi do trech. v jeden moment odkudsi prisel kluk s baglem na misto vydavani batohu, oni tam na nej koukali jako na zjeveni a psali mu rychle na papir pro kontroly to, ze muze prekazky obejit, protoze uz je jednou absolvoval. Stejne tak lidi s baglem sli rovnou doleva do lesa, tak tam pro ne vojaci behali - vsak jeden takovej je k videni na videu co jsem posilal. Jinak jsem tam byl pul dvanacty asi do trech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam