• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RAMJAH: v cili mi podavala banan slecinka, ktera rikala at ho do sebe hned kopnu s tim, ze za nej byla taky rada, protoze dvacet minut predtim taky dobehla. Volunteers byli vyborni a nejlepsi banda mi prisla nahore na monkey baru. Perfektni organizace, hecovacka. Je videt, ze tam jsou z 90% lidi, kteri tim zijou a ne znudena particka studentu, ktera si to tam akorat odsedi.
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    KUHL: jako jo některejch mi bylo líto :D byly pěkně zmrzlý :D
    KUHL
    KUHL --- ---
    RAMJAH: ja si nekolikrat musel dosypavat aby ch to mel po okraj, bez toho me nechtel pustit ..

    jinak teda musim uznat, ze volunteer to nema uplne jednoduchy. Musi byt furt ve strehu, prudit lidi co toho maj fakt dost, aby delali burpees az k zemi .. neplati o jednoduchejch prekazkach ktery vsichni davaj, ale jinak respekt
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RAMJAH: nedivil bych se kdyby to bylo ono :) predstavoval jsem si to nejak tak, ze tam chlap riznul s kyblem, ze se na to muze vy***t, aby nasledne odkracel stredem sjezdovky do cile se vyznamne zdvizenym prostrednickem.
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    NAGASAWA: hele mě kluk od nas z týmu že viděl borce sejít s kýblem a než byl travers a stoupání, tak ho položil a volně odbočil směrem dolu po sjezdovce, nebylo to ono? :D jo tak když upadneš tak bych předpokladal nějaky volný rozložení ne uhlednou homolku :D ale jo muže to tak bejt, klouzalo to tam pěkně
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RAMJAH: jinak k tomu odsypavani - par lidi tam sebou rizlo a hrabalo potom sterk zpatky, tak to mohlo (a nemuselo) byt i od toho.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RAMJAH: me pobavil v polovine kopce odhozenej kybl, tak jsem si rikal jak asi scena kdy k tomu doslo vypadala :)
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    TAURUS: no hele třeba u štěrku mě borec nahoře kontroloval, jestli sem někde neodsypal...a po cestě sem sam viděl odsypaný kupičky....každej sám za sebe:/
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    UGLUGF: To se štěrkem vyprávěl i kamarád co byl na beastu, že ho tam předbíhali kluci co měli půlku kýble. Dost mě to pobavilo v souvislosti s tím, co se stalo Žiškovi na MS.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    UGLUGF: Zrovna u poslednich kyblu jsem chytnul dve holky, ktery se tvarily celkem nekompromisne. Sedely na hromade sterku a buzerovaly kazdyho chlapa, ze ma mit kybl pekne az po okraj, takze jsme se s klukama co hrabali solidarne s nama shodli na tom, ze to budou urcite feministky. Kluka bez ruky jsem potkal na burpees za lanem.
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    Za mě teda taky rozhodně kladný hodnocení sobotních Super Koutů. Perfektní místo, počasí krásně vyšlo, super profil trati i rozmístění překážek, parádní chladný baboletní panoramata. :)
    Pořád zlobící vazy v zápěstí mi perfektně obrnili v Mobilní fyzioterapeutický stanici (vřele doporučuji), za to od pasu dolů mě to tentokrát nějak zlobilo. :) Začalo to skokem do ledový vody u šplhu, kdy jsem v tu ránu dostal parádní křeč do obou lýtek zároveň. :) Takže i když ruce na to měly, tak kvuli nohám jsem šplh srabácky vzdal. Po chvilce uvolňování a prohřívání se lýtka ale umodřily a až do konce závodu vydržely v činnosti. O něco později se ale ozvalo starší poranění vazů kolene. Od monkey bars do cíle to bylo pro mě vyloženě výživný. :D Poslední tahání kýblu - uplný peklíčko. :) O to větší ale pro mě to byl vydřenej zážitek s ponaučením, že příště nesmim podcenit přípravu od pasu dolu, a že je rozhodně užitečný se průběžně dopovat magnesiem.
    Jinak teda mně horolezecká stěna přišla v pohodě, naopak u monkey bars, který jsem si myslel, že mám natrénovaný s kruhy mi chybělo počáteční zhouptnutí a pak vždy pár centimetrů k dalšímu oku. Takže s tim výškovým handicapem máte asi pravdu ( měřim 176 cm :) Oštěp je překážka na kokot, tentokrát jsem panáka přehodil nad ramenem. :)
    Jediný negativum, který jsem na závodě zaznamenal, bych přisoudil volunteerům u posledních kýblů, kteří zaprvý nechávali jít závodníky se štěrkem po dně kýble. Ty když mě pak kulhajícího s přetejkajícím kbelíkem předbíhali, tak mě vyloženě srali. A pak klukovi bez ruky na prosbu o pomoc, že si sám nemůže nahodit kýbl na rameno, odpověděli, že je to jeho problém, že v týhle soutěži je každý sám za sebe. I když jsem to slyšel jen od kolegy, tak se mi z toho ale uplně zvednul žaludek.
    Jinak celkově super Super! I když jsem čekal, že ho zaběhu s lepším časem, tak pro mě to byl parádní závod s pořádnou dávkou sebezapření. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: oprava: "anticramp". je to klasicky magnesium v prasku s tim, ze to michaji jeste s par mineralama a l-karnosilem, nebo podobnym svinstvem s tim, ze to ma rychlej najezd a uvolni to krec. Sezenes to jak v lekarnach, tak u nutrendu. driv mi je poradil kamarad, kterej beha horsky ultra a overil jsem si relativni ucinek u dalkovyho plavani. tak jako tak si myslim, ze je to z poloviny placebo, ale hlavne ze to funguje :)

    No instrukce tam samozrejme byly a minimalne v deseti jazycich (narozdil od Litovle mam dojem, kde byli amici trochu zmateni), ale mackalo se u nich asi deset lidi, tak kolega houknul na volunteera a to byla evidentni chyba (nase).
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Někdo tuší něco o chystaném Winter Spartan Race? Zachytil jsem na FB akorát, že se chystá na leden.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KUHL: To je slušný umístění! Já beru časy s rezervou... pro mě je úspěšnej závod, kterej dokončím bez zranění, a skvělej ten, na kterým dám oštěp ;)

    NAGASAWA: Není na tom memory testu vždy cedule s intrukcema? Aspoň v Jasné, kde jsem se s tím setkal poprvé, byla. Fámy nebrat, radši rozšiřovat vlastní.
    Jinak to vypadá podobně jako moje obvyklé skóre. Od Donoval, kde ubrousili hloubku špalíčků na horolezecké stěně, je to pro mě vcelku jistých třicet :D Holt je překážka udělaná tak, aby ji dali i ti (nebo ty) menší. Však to mají zase horší na monkey bars.

    NAGASAWA: ty anticrap, to je něco speciálního?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak si pisu, ze si mam propriste vzit aleson deset anticrap magnesii. Vsechny jsem po ceste rozdal lidem, kteri se valeli v kopcich s krecema.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUHL: jj presne to znam :) mam metr devadesat, tak se tam proste a jednoduse nikdy neposkladam.
    KUHL
    KUHL --- ---
    NAGASAWA: stena byla docela hc, hlavne sem resil jak si preslapnout .. sem docela vysokej, ty uchyty byli dost nizko. kdyz sem tam byl ja tak to docela lidi davali .. druhy monkey bar sem taky nedal ..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUHL: no memory test - klasika. panovaly tam zmatky jako vzdycky, kdy tam kdosi roznesl famu, ze si staci pamatovat posledni ctyrcisli, aby nas potom nahore na Rysi skale vyvedli z omylu, takze to bylo za tricet. Dohromady jich bylo 150. Sletel jsem na konci lavky s balancem, sjel jsem z lana par pritahu od zvonu, horolezeckou zed jsem vubec nedal a na monkey bar cislo dve jsem se odporoucel v polovine. Jinak u horolezecky steny jsem behem tech triceti burpees neslysel zazvonit ani jednou, kdy holky od dobrovolniku rikaly, ze to v podstate nikdo nedaval.
    KUHL
    KUHL --- ---
    NAGASAWA: tak to ses dobrej, ja nic samozrejme ..

    TAURUS: dik. takze 120. misto, cas 2:47:04 (po dobehu jsem nebyl uplne spokojenej, dohromady 150burpees, posral jsem memory test, za coz sem si dost nadaval ..). jo a este koukam ze me nejakej vtipalek priradil do Teamu "zabi hnev" :))
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KUHL: výsledky už tam jsou http://www.results.onlinesystem.cz/
    koukám oba závody vyhrál s rezervou Peter Žiška. Tak aspoň si spravil chuť po MS.

    NAGASAWA: gratulace, to je výbornej pocit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam