Za mě teda taky rozhodně kladný hodnocení sobotních Super Koutů. Perfektní místo, počasí krásně vyšlo, super profil trati i rozmístění překážek, parádní chladný baboletní panoramata. :)
Pořád zlobící vazy v zápěstí mi perfektně obrnili v Mobilní fyzioterapeutický stanici (vřele doporučuji), za to od pasu dolů mě to tentokrát nějak zlobilo. :) Začalo to skokem do ledový vody u šplhu, kdy jsem v tu ránu dostal parádní křeč do obou lýtek zároveň. :) Takže i když ruce na to měly, tak kvuli nohám jsem šplh srabácky vzdal. Po chvilce uvolňování a prohřívání se lýtka ale umodřily a až do konce závodu vydržely v činnosti. O něco později se ale ozvalo starší poranění vazů kolene. Od monkey bars do cíle to bylo pro mě vyloženě výživný. :D Poslední tahání kýblu - uplný peklíčko. :) O to větší ale pro mě to byl vydřenej zážitek s ponaučením, že příště nesmim podcenit přípravu od pasu dolu, a že je rozhodně užitečný se průběžně dopovat magnesiem.
Jinak teda mně horolezecká stěna přišla v pohodě, naopak u monkey bars, který jsem si myslel, že mám natrénovaný s kruhy mi chybělo počáteční zhouptnutí a pak vždy pár centimetrů k dalšímu oku. Takže s tim výškovým handicapem máte asi pravdu ( měřim 176 cm :) Oštěp je překážka na kokot, tentokrát jsem panáka přehodil nad ramenem. :)
Jediný negativum, který jsem na závodě zaznamenal, bych přisoudil volunteerům u posledních kýblů, kteří zaprvý nechávali jít závodníky se štěrkem po dně kýble. Ty když mě pak kulhajícího s přetejkajícím kbelíkem předbíhali, tak mě vyloženě srali. A pak klukovi bez ruky na prosbu o pomoc, že si sám nemůže nahodit kýbl na rameno, odpověděli, že je to jeho problém, že v týhle soutěži je každý sám za sebe. I když jsem to slyšel jen od kolegy, tak se mi z toho ale uplně zvednul žaludek.
Jinak celkově super Super! I když jsem čekal, že ho zaběhu s lepším časem, tak pro mě to byl parádní závod s pořádnou dávkou sebezapření. :)