Za mě včerejší Winer Sprint super.
Ze začátku trochu rozčarvání se zápisu, kdy si šo vybrat rozběh jen ze dvou kategorii - odpoledne/dopoledne. Takže jsme se s parťákem přihlásili na odpoledne a pak jsme každý vyfasovali jiný rozběh. Organizátoři k nám byli ale vstřícní a šoupli nás na místě do rozběhu spolu.
Počasí vyšlo ideální. Bylo jen něco málo pod nulou, byl sníh a nefoukal vítr. Protože jsem běželi až v posledním rozběhu v 12:15 tak to na trati někde fest klouzalo a místma to bylo fakt o džku. Rozhodně mi teda nepřišlo, že by se v týhle vlně nezávodilo (
TAURUS: ) :)
Co se překážek týče, tak velká spokojenost. Vylepšený monkey bars na konci super! Angličáky jen na hodu sněhovou koulí. Závěrečná sekce, hod koulí, kopec,inverted wall, slip wal, monkey bars pro někoho slušná 120 burpeesová taverna. :)) Absolventské funkční tričko nejkvalitnější zatím co bylo. Medaile perforovaná - pěkná.
Závod jsme si fakt užil a klidě bych si ho ještě o kousek protáhl, uteklo to děsně rychle.
Jediný co mě trošku mrzí je výsledek, kdy jsme v cíli stopoval hodinky na čase 1:01 ale v oficiální výsledcích jsme pak našel 1:08, tak by mě zajímalo, kde je pravda (rozdíl to je 250 míst v tabulce:).
Jinak rukavice, co mi doporučoval Nagasawa (
NAGASAWA: ) super! (dík za tip) Po jednom tréninku venku na hrazdách a tomhle Wintru pořád jako nový. Neklouže to v nich a ruce ochrání. Šplh na laně, ručkování, dipy - všechno napohodu. Jen na poslendí monkey bars byly už dost mokrý, tak jsme je sundal ze strachu, aby mi to náhodou neuklouzlo.
Jen teda při výběru se nebát jít trochu do větších. Pral jsme je po včerešku jen v ruce a stejně se trochu srazily. Ale jinak taktéž doporučuju.