TAURUS: S Vacíkem trenuju, takže vím, že trénuje All Terrainech. Samozřejmě i v Icebug, ale taky hodně kvuli tomu, že to má s nima skoro podobně jako Žiška s Reebokem a taky, že jich pár za ten rok vyhraje. :) Co já slyšel stížnosti na Icebug tak na rychle ošoupanej vzorek a na absenci odvodňovacích kanalků, takže v nich pak noha čvachtá. Ale jestli ty kanálky chybí u všech modelů nevim. Každopádně oboje jak Icebug tak R. All Terrainy dělaj dobrý boty. a každej má svýho favorita. Já volil All Terrainy protože mi vyhovuje jak jsou lehonký, že onich skoro nevim, podrážku maj perfektní, nečvachtá v nich noha, stáhnou celej nárt. A za ty prachy když je vodrovnam tak si holt koupim nový. Icebug stojí dvojnásob. Teď je mám druhým rokem a furt jak nový, ale je fakt, že je taham skoro jen na závody a intervalový výběhy v příroďě. Jedinou výhradu bych možná měl ke tkaničkám, ty když jsou mokrý, zavázaný na dva uzli a ty maš zmrzlý ruce, seš celej durch mokrej, tak to skoro šaháš po nůžkách. :)
Chce to vyzkoušet a vzít ty v kterejch se člověk cítí líp. Ani jedna volba neni špatně.