TAURUS: Report od Petra
V pekelnom teple sme sa dnes preháňali po Agrokomplexe v Nitre, bolo síce len 26°C v tieni, ale pre mňa osobne je to dosť. Už teraz sa teším na zimu :). Preteky boli veľmi rýchle a podobne ako v Prahe to dnes bolo o prekážkach, tie som tentokrát zvládol bezchybne a napravil som tak svoje minuloročné zlyhanie, kedy som pochybil až dvakrát. Trať bola podobná tej pred rokom, ale usporiadanie prekážok bolo o niečo náročnejšie a ako najťažšia časť trate bolo plávanie, resp. ťahanie sa vo vode cca 200 m. Voda síce príjemne osviežila, ale keď som z nej vyšiel a mal som sa vytiahnuť na 7feet stenu, bol to pre mňa celkom problém, potom ešte nasledovalo ťahanie vriec, ktoré mali asi polovicu z váhy, tých ktoré boli v Koutoch zrejme preto, že toto bol SPRINT :). Mal som obrovské šťastie na oštepe, ktorý sa vo vrchnej časti terča kýval ako lístie vo vetre, našťastie tam ostal a mohol som pokračovať bez trestu. Prenasledovaný počas celých pretekov tímovým kolegom Michal Rajniakom, sa mi s najtesnejším náskokom 1 sekundy v doterajšej histórii prekážkových behov podarilo zvíťaziť a napraviť tak pochybenie z minulého roka. Preteky boli opäť vynikajúco zorganizované, ale mne osobne chýbali kopce, ktorých sa dočkám zrejme až na Majstrovstvách Európy v Škótsku, dovtedy sa budem tváriť ako dostihový kôň :) na Veľkej Pardubickej.