• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    DRIZZT: Tak jednou týdně jdu běhat, jednou týdně mám karate a občas dělám něco doma - hlavně vis na hrazdě, shyby, kliky. Venku když běžím, tak to vezmu přes hřiště, kde se dá ručkovat. To je takovej základ.
    Scifi to není, jdi na nějaký Spartan Sprint, třeba Litovel, to by měl být pohodový závod, a uvidíš.
    Přihlaš se, pak už půjde trénink líp ;)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Můžu se jen zeptat, jak často (a jak moc) trénujete? Hrozně mě tenhle typ závodů láká, ale zároveň mi přijde sci-fi to fyzicky zvládnout.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TAURUS: Já mám jediný cíl, absolvovat vše ve zdraví :) chystám se na Challenge, rád bych dal Army Run, pak Masakr v Jeseníkách. To bude peklo. A snad mi vyjde i první Beast v Liberci.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Kde bych našel to video?
    Ostuda, Jirka tu vlnu dava i tu vyssi na 50 % pokusu a tady se necha porazit Peterem :)
    Jinak jsem taky zvědavý na OCR Europe Championship, kam se kvalifikovali Rajniak, Žiška, Vacík a dalši borci. Doufám, že to půjde někde sledovat.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: tak nějak jsem si to myslel z těch všech komentářů... jsem zvědavý na Žiškovo hodnocení - v Koutech byl prý v cíli řádně mimo. Z videa PR mě zase pobavil ten souboj s Vacíkem... Peter to vůbec nedával, pak se profackoval a vyskočil tam :D

    Jo, ty překážky mě tam aj trochu odrazujou, jsem spíš běžec.. ale od ledna chodím na tréninky MMA a na překážkách se to dost podepsalo, tak příští rok nějaký PR dám. Letos je toho až kam - 4x trifecta, Ultra Beast a Hurricane Heat..

    ..což mě tak napadlo: jaké máte cíle pro letošek?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Brutal na Monínci byl krásnej. Zatím nejlepší závod, co jsem běžel. Skvěle postavená trať, krásná příroda, rozmanitý terén, dramatický finiš elitní vlny. Plavání, klouzačka, strašlivá kolíková překážka, nejtěžší ručkování co jsem zažil.
    Kamarádi běželi Kouty i Monínec. Kouty hodnotili jako fyzicky náročnější; na Monínci zas ocenili nové, originální překážky a že se občas "nahoře" i báli.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: Podle reportu a fotek to muselo byt supr. Kouty zacinam mit po lonsku vazne rad a ted me trochu mrzi, ze jsem si tam o vikendu Super nezabehl, protoze jsme tam byli minulej vikend na bikepark mtb enduru a projeli jsme si vsechny mozny i nemozny stezky, ktery kolem sjezdovek jsou, takze pokud se Beast anebo Super pristi rok v Koutech zopakuje, mazu tam.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak jak je po závodním víkendu? V Koutech masakr, jeden z nejlepších SR, co jsem zatím běžel, plazení ve vodě TOP, kýble trochu likvidační, nakonec přečtěte si komentáře na FB a uděláte si obrázek... jak bylo na Monínci?

    a taky zase ty moje pozávodní kecy
    Pár slov k závodu Super v Koutech - Spartan Race Czech Republic
    http://spartan-race.cz/latest-news/par-slov-k-zavodu-super-v-koutech/
    NEBULA
    NEBULA --- ---
    TAURUS: díky :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NEBULA: Je to druhy rocnik tusim a znam par lidi, co tam jede znovu. Nebude to pruser jak Viking raid, ale nebude to tak velke jako Spartan, Predator. Asi ani jako Gladiator.
    NEBULA
    NEBULA --- ---
    pardon za OT, jen se chci zeptat, když tu byla řeč i o predatorovi...co Mad race? Je to novinka? nebo už je to zaběhnutý? a je to srovnatelný, nebo jen taková show? znáte? dík.
    MAD RACE – extrémní překážkový závod Ostrava
    http://www.mad-race.cz/
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: takových věcí existuje, o kterých není slyšet/vidět... já třeba koukám na Lion Race, o tom jsem vůbec nevěděl. Škoda, žes o něm nenapsal dřív, mohl jsem ho dát na nástěnku a třeba by tam někdo odsud zaskočil.
    LFE
    LFE --- ---
    Ahoj vsem, dotaz: nenasel by se tu nahodou nekdo hledajici 2 clenky do teamu 15+ na Spartan race Beast v Liberci 1. rijna 2016? Pripadne pokud vite, kde splasit lidi, kteri by neco takoveho uvitali. Dekuji za pripadny tip.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: to děláme asi všichni, jinak by to tuplem ztrácelo smysl.. jak říkám, zaráží mě, že existují a nikde o nic není slyšet/vidět

    byl jste někdo na lion race? sice to byl závod tady v pardubicích, ale nějak mě to nepřilákalo... a co jsem se tak trochu doslechl, tak to nebyla žádná sláva
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Nová aktivita Army run - https://www.facebook.com/QuickGameCzech/
    Prý inspirováno Ninja Factorem.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    UGLUGF: jinak dík za info k tomu TomTomu. Spíš zkusím zainvestovat. Vidím to na to Suunto - má ho většina eoráků. Nebo na Garmin Forerunner.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Předpokládám, že nejspíš prostě z nadšení ze závodu. UGLUGF případně upřesní.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: protože jsem o nic nic nepostřehl a to PR sleduju.. naschvál jsem to přehnal, chápu, že asi nějak fungujou, jen mi nějak uniká, proč se skupina lidí spojuje se značkou závodu, když tam nejsou nějaké prvky propagace
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Proč myslíš, že PR tréninkové skupiny fungují tak, že se domluví parta lidí a nikoho mezi sebe neberou?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    UGLUGF: zajímavý... že fungují PR tréninkovky nevím vůbec... jak teda fungují? jakože se domluví parta lidí a nikoho mezi sebe neberou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam