TAURUS: Kde to můžu podepsat?! :)
Jinak co se týče komunity, tak máš určitě pravdu, že kolem SR je největší. Ale není pravdou, že by kolem jiných závodů nebyla. Třeba co se já pohybuju kolem lidí trénujících na OCR, tak skoro všichni preferují Predátora a fungují v bleděmodrém stejně jako SRTG. Ale asi takových skupin je celkově míň nebo nejsou tak vidět. Což je mně osobně symptičtější než masovka kolem SR.
TAURUS: Já používám Tomtom s integrovaným měřením tepu. Jsem s nim spokojenej nadmíru. Jedinou co tak občas mi přijde, že se dlouho propojují s družicí. A co se týče výdrže tak mě kolikrát těsně před cílem celodeňáku na kole klekla baterka. Ale nemám srovnání s jinýma tak nevim, jak vydrží konkurence. Jinak hodinky výdrží všechno a když ne tak je mam i pojištěný proti skoro všemu, takže se s nim nebojim prasit za jakýchkoliv podmínek. :) i komunikace s aplikaci Tomtom runner probíhá bez problémů, což je věc co jsem viděl že dost lidí kritizuje - já problém nemám. Pokud ale ti nevadí za hodinky nechat desítku tak bych šel asi spíš do Suuno. Za semičku pak klidně Tomtom. :)