• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Ok tak to je slušná lahůdka :) Jsem teď taky začal šplhat tyč, a když se ti nechce sundavat boty, tak je to náročný i na sucho.
    Tak ručkování doporučuju vylepšit... i Spartan už zařazuje různý multirigy, takže v tomhle ohledu bude OCR náročnější. OCRA teď vydala videa jak začít s aktivním visem. No a já trénuju žárovky/hrušky, protože jsem se na nich neudržel ani pár sekund...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: nenapsal jsem, ze ten splh byl na tyci, coz je s bahnem asi taky jiny level... nevim, ja mam s tema ruckovacima prekazkama problemy i na spartanu (mimo klasickho monkey), protoze tam nedosahnu... ale to je nahovno technika, videl jsem, ze to davaji i mensi lidi, nez ja
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Aha... no tak víš co, vždycky se něco najde. V Praze byl šplh hned za dunk wall. V Maďarsku loni traverse wall hned za ledovým jezírkem. To je asi takovej normální rant. Predator má ručkování náročnější, což je větší nárok na univerzalitu závodníka... ale stejně to vyhrává Žiška s Rajniakem a Vacíkem, takže si nemyslím, že by náročnost těch závodů byla nějak zásadně odlišná.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: to není můj názor, protože jsem tam nebyl (přeci jen jsem víc na ten běh). Ptal jsem se na to a konkrétně bylo myšleno nějaké druhy ručkování, nebo šplh po bahně, kdy to nešlo urvat (tady zase chápu snahu pořadatelů závodníky nasrat)... proto se ptám, jak to hodnotí ostatní

    TAURUS: díky za info, takto se to ke mě dostalo, tak jsem byl trochu zklamanej, že to dnes nedám.. a jo, měl jsem na mysli tuhle akci
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TAURUS: Hele seminář s Batmanem je za týden... on je ještě nejaký další seminář dnes?

    https://www.facebook.com/events/2081136642112511/?ti=icl
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: A co vám na Predatorovi teda přijde tak nesmyslně těžký? Zkus se jich normálně zeptat, mě by to zajímalo... většina známých psala, že trať byla hodně náročná a překážky OK... ty píšeš že trať byla OK a překážky nesmyslný... tak se to nějak neprotíná :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: no nevim, kde jsi byl naposledy, ale třeba u štěrku jsem v Koutech málem chcípnul a to si jako úplná souška nepřijdu... a takový pytle jsou tam celkem legendary.. ale pravda, že v Krynici byly třeba pytle o ničem. Btw. chystá se dnes někdo na seminář o UB v Praze?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Video z Predátora (soboty) zde: https://youtu.be/1whGXyFuXRI
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: já bohužel nikde, před odjezdem na Klínovec Dril mě přepadla rýmička :( Hele na těch překážkách se prostě neshodneme, mně zase přijdou překážky na Spartanovi nesmyslně lehké ;) Ale možná je to nemoc jen těch CEE Spartanů; z mistrovství Evropy taky hlásili, že kládu téměř neuzvedli a na nošení štěrku strávili mládí. Peter zdá se neměl problém na Klínovci oba dny doběhnout pro 1. místo.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    kde jste byli o víkendu? já na RB400 a opět super.. jen jsem nějak zapomněl, že mám panickou hrůzu z výšek a šel na štafetě na třetí úsek - půl hodiny jsem tam stál na tom nejprudším místě s cca 70metrovou skoro propastí pod sebou - to jsem málem nedal psychicky, samotný běh byl proti tomu těžká pohoda - jinak All terrains na tom svahu braly parádně, trochu hůř to šlo na dřevěné lávce, kde jsem se natáhl... jinak mám ještě zprávy z Brutalu na Klínovci - prý trať super, ale něktré překážky až nesmyslně náročné... to říkal jeden z těch lepších od nás, tak to asi fakt bylo těžký
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak mám za sebou HH v roli Drillmastera a nechalo to ve mě dost hluboký zážitek. Bylo to opravdu 6 hodin tvrdého drillu, ti lidi si prakticky vůbec neodpočinuli - 3 hodiny jsme je mordovali s pneumatikou, kterou pořád tahali s sebou, další 3 hodiny nosili v 10členných týmech klády - celkem pořádné klády, žádný soušky. Ale tak, že jsme je nechali jít přes půl hodiny do kopce a kládu za celou dobu nepokládali. Když ji pak mohli položit, byla na nich vidět ta úleva, radost - tam opravdu začali spolupracovat jako tým. Do té doby to sem tam nechápali, takže se stávalo, že třeba někdo odběhl od ostatních, nebo tak - pak celý tým dostal okamžitě kolektivní trest, což byly různé počty angličáků. Když jsme přišli s těma kládama do festivalky, tak to mělo super atmosféru, na konci jsme jim rozdali psí známky, dali si společně na rozloučenou 30 angličáků, zakřičeli warrior ethos (které křičeli v průběhu celé akce a mělo to grády!). Pak šli všichni sami od sebe za námi a s každým se jednotlivě rozloučili, děkovali a byli nadšení. Musím přiznat, že do slz mi moc nechybělo. Beru to jako obrovskou zkušenost a zároveň se děsím toho, co mě čeká v Liberci, kde si to dám z druhé strany. A za rok by měl být HH snad už pro veřejnost. Kdo se chcete nechat pořádně prověřit, tak určitě jděte, je to úplně něco jiného, než SR, jak jej znáte..
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    TAURUS: No ze tam clovek akorat neco chyti, kdyz se o neco skrabne :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Tak to mě nenapadlo :) Je ale jediná, kdo má konstantní výkon jak na závodech zaměřených na překážky, tak na běh. To je docela unikátní.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    PODFUCK: V jakém smyslu?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    TAURUS: Urban Challenge - to je o zloutenku, ne?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: Kocumová zase první, si začínám říkat, jestli nesype :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Někdo nějaké komenty ohledně Spartan Race European Championship?
    První Jon Albon. Peter Žiška čtvrtý (skvělý výkon) Michal Rajniak dvanáctý. Konkurence je veliká. A ten Albon je neuvěřitelný.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    DREAMWEB: Já tam nebyl, ale četl jsem nějaké ohlasy na FB. Tyhle lapsy závodům docela škoděj...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Urban Challenge
    http://urbanchallenge.cz/

    Troufnete si někdo?
    Troufnete nikoli ve smyslu náročnosti závodu, ale ve smyslu závodu s neznámou kvalitou a organizací.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Budete mít někdo v sobotu cestu z Valči do Prahy? Potřeboval bych hodit do Humpolce... stačí přímo na sjezdu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam