• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: SR Ultra Beast
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: teď nevím, který závod myslíš... ale zatím nikdo nic takového neříkal
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: je pravda, ze ve skruzich, kteryma se prolizalo byly vykaly?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    tak jak bylo na PR? Zatím slyším celkem chválu, jen pár lidí si stěžovalo, že ještě cítili UB.

    Jinak jsem objevil tento podnik, vypadá sympaticky... https://www.facebook.com/wilsonkarace/
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    heleme, zimni gladiator. to bude bahnofest...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    tady je článek..
    Pár slov k závodu Ultra Beast - Spartan Race Slovakia
    http://spartanrace.sk/news/par-slov-zavodu-ultra-beast/
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: úplně jiný, než obvykle, kdy jsem v den závodu ok, druhý den to začne bolet, pak přijde to nejhorší a pak to povoluje. Teď jsem byl rozlámanej už večer po závodu, druhý den hotový peklo a včera už to bylo relativně ok - jakože jsem už normálně chodil a tak. Ještě teď to ale celkem dost cítím
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: No me zajimaly ty pozavodni stavy, respektive dalsi dny. Jsem rad, ze slysim, ze i po takovych zranenich se to da zmaknout.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: super! slyšel jsem více ohlasů a muselo to bejt fakt parádní :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: teď nevím, jak to myslíš... vzhledem ke zranění úplně v pohodě, vlastně od soboty už vůbec nevím o tom, že jsem si něco udělal, nějak si to sedlo a není po tom památky, jen ještě drobný otok, ale bolest žádná. Dnes jsem měl poslední rehabku a vše ok, řekli mi, že se mi to zahojilo nějak moc rychle..

    a celkově s následkama překvapení.. včera jsem byl totálně ko, chodil jsem jak tučňák + brutální únava (po závodu jsem se paradoxně nevyspal, nevěděl jsem jak si lehnout, všechno bolelo, navíc vedro).. na dnešek jsem se vyspal už normálně a jsem na tom o dost lépe, než jsem čekal, protože to nejhorší na mě vždy přišlo až po dvou dnech a teď jsem si to asi odbyl už první den... taky nová a zajímavá zkušenost, nevím proč se to tak stalo, možná tomu pomohla chladivá koňská mast, kterou jsem včera několikrát promazal nohy..

    a díky :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Gratulace a zavist. Muzes chodit? :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    BUTTERFLY: edit: 90 % těch, co jsem přistihl při podvádění byli maďaři, trochu mi ujela závorka.. abyste si nemysleli, že 90 % všech podvádělo :D
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak jsem po zranění nastoupil na UB. První kolo celkem běhavé, něco mi říkalo, že tady je potřeba trochu pohnout a nahnat si časovou rezervu. První kolo jsem zvládl za 3.5 hodiny s tím, že dobré 2 km před komforní zónou (která byla hlášena na 17. kilometr) hodně lidí hlásilo, že už máme přes 17 za sebou. Druhé kolo celkem masakr, spousta převýšení, zpackaných překážek a bohužel i hnusná bolest v koleni, která mi pomalu znemožnila běh. Limit 9 hodin na 35. kilometru jsem splnil asi s 40minutovou rezervou a to už jsem se v komfortce moc nezdržoval a mazal do 3 kola bojovat s časem, protože nikdo netušil, co nás do posledního měřeného check pointu (1 km před cílem s limitem 12 hodin) čeká. Nakonec poslední kolo dost po rovině, běhání už nepřipadalo v úvahu, ale to už neběžel skoro nikdo. Naprosto nechutný a pro mě osobně devastační kolečko s kýblem se štěrkem. Pak ještě jedno větší stoupání, což bylo ok, ale sestup dolů už byl v příšernejch bolestech, pak zase pochodování po relativní rovině s tím, že jestli přijde ještě jeden kopec, tak mi asi koleno vyskočí z končetiny. Nakonec naštěstí nepřišel a druhý limit jsem splnil také asi s 45minutovým náskokem. To nahánění času v prvním kole se nakonec ukázalo jako klíčové. Aspoň pro mě. Finále bylo z posledních sil, ale o to víc jsem si to užil a na závěr krásná emocionální tečka, když mi medaili dala přítelkyně, která v cíli ty těžký hovada rozdávala.

    Vážení, poprvé musím přiznat, že tady se naplnilo to odrhované "pochopíš až v cíli". Neskutečný pocit uspokojení, tohle vážně nebyla prdel. U kontroly byli nekompromisní a pokud někdo doběhl na 35. kilometr s časem 9:00:05, tak přišel o pásku a skončil, takže pro hodně lidí i spousta zklamání, slz a tak... nechtěl bych vidět, jak to vypadalo, když někoho vyřadili 1 km před cílem. Závod takhle natřískaný emocema jsem ještě nezažil. Celkově jsem to dal za 11 hodin a 34 minut. 425 burpees... Žádná sláva, ale vzhledem k tomu, že to bylo po výpadku díky zlomenině v červnu a odpraveného kolene, tak obrovská spokojenost. Nakonec asi všichni, kdo splnili byli happy. Něco takového jsem fakt ještě nezažil a nikdy jsem nebyl tak zničenej.

    Jen mě srali lidi, co podváděli (90 %) maďaři. Už jsem to nevydržel a řval jsem na ně, když si psali memory (málem jsem borcovi vyrval fixu a zahodil), nebo když na kýblech tahali menší nálože, než měli holky... tady jsem i sprostě nadával - sice na mě nechápavě čuměli jak debilové, ale moje sdělení jim muselo být jasný. Snad se neurvu a nikomu ji příště nenatáhnu, protože tohle nemůžu vystát! btw. co jsem se doslechl, tak na memory dokonce s potyčce čecha s maďarem došlo, když to někdo jiný nemohl ustát... tohle a ještě to koleno je jediný mínus, jinak to bylo nepopsatelné, tím musíte projít na vlastní kůži, pro většinu (včetně mě) životní zážitek. Zítra budou zase nějaký rádoby vtipný kecy z tratě...

    TAURUS
    TAURUS --- ---
    DREAMWEB: jsi ztracen... vítej v klubu ;)
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    TAURUS: hlavne me zaskocila psychika. na zacatku totalne ztuhly, paralyzovany a neveril jsem si. prvni prkazky jsem proklinal co jsem mohl. a z toho jsem se dostaval prvni tretinu zavodu. ale pak se to rozjelo a probihani vnitrkem pevnosti byl uz super zazitek.
    takze ambice dokoncit byla splnena, pokracovani urcite bude... :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Výprava kamarádů na Ultra Beast: dali to všichni 4. Jsem zvědav, co povypráví.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    DREAMWEB: Jakej byl zážitek?
    Hlásíš se na další, nebo nikdy víc? :)
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    prezil jsem. au!

    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Mně se taky líbilo, myslím, že se na tom dost podepsali dobrovolníci, kteří drželi úroveň velmi vysoko. Po skoro třech měsících příjemný návrat na trať, noha držela skvěle, tak snad by mohla vydržet i UB za dva týdny... no a tady jsou zase nějaké ty kecy z trati..
    Pár slov k závodu Sprint v Litovli - Spartan Race Czech Republic
    http://spartan-race.cz/latest-news/par-slov-k-zavodu-sprint-v-litovli/
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Tak k Litovli zatím jen krátce, za mě to byl velmi povedený závod, vše probíhalo hladce, trať rovná, příjemná, sice rovná, ale zas delší, spousta vody a mně se navíc běželo celkem dobře, nic mě nebolelo, dal jsem oštěp, nedal jsem jen kůly a doběhnul v čase cca první čtvrtiny závodníků, takže velká spokojenost. Dětská dráha vypadala skvěle. Pokud bude Litovel příští rok, věřím, že se tam spousta závodníků zase vypraví, mě nevyjímaje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam