• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Jinak k těm tričkům, já si nestěžuju, ale zase "nezažil jsem že by si nikdo nestěžoval" není protiargument, a že tobě nevadí taky ne, a označení feedbacku fanouška a potenciálního zákazníka za "remcání" trochu snižuje kvalitu diskuse :) Je fakt, že kvalita trička v porovnání se značkovými funkčními tričky je nižší.
    Vážně, kdy nahodí Spartan online dotazník posílaný všem účastníkům závodu a bude zjišťovat, jak byli spokojeni s tratí, lokací, organizací, water stations, překážkami, vodou, vzdáleností od bydliště, kvalitou trička + otázky, za jakých okolností by jeli na další závod a kolik km daleko? Protože do tý doby zůstane u frustrovaných reakcí v diskuzích a jejich označování "srdcaři" za "remcání" :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: jo takhle :) no když jezdíš na místa, jako Vechec, Krynica, nebo teď Tokaj, tak ti cokoliv po ČR přijde jako za rohem :D

    btw. mám velkou radost, že je opět Nitra a doufám, že tentokrát se tam nerozbiju, jako letos :) a večer budu moct provětrat tamní bary, jak bylo v plánu v červnu :)

    jak vlastně vidíte sezónu 2017? Chcete jezdit hodně na závody, nebo spíš na jiné, než SR? U nás se lidi většinou krotí a ti lepší jdou jen pár závodů v elitě. Já osobně si chci dát trifectu a nějaký speciál typu HH, nebo UB, pokud budou..
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Však to, že by měli dát něco novýho jsem psal, než zveřejnili Dolní Moravu. U tý je "špatně" (tvými slovy) to, že je to zas zatraceně daleko od mého bydliště :D No co už. Zas oceňuju že to bude echtovní Winter.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    LFE: ještě jsem od 2013 nezažil, aby někdo neremcal na trička a že materiálů bylo víc. Já v těch letošních normálně funguju, nevadí mi a běhám v nich závody

    TAURUS: co je na té lokalitě špatně? a podívej se pár příspěvků dolů, nepsal jsi náhodou, že by to chtělo nové lokality? :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: Jo, bude to zase něco nového a bude to určitě víc "zimní", předpokládám že tam fakt bude sníh a budou to moci vytáhnout víc do kopce, jako prve v Jasné. Mohlo by to být skutečně hardcore zimní.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mmmm zimni spartan Dolni morava. Super. Mrknout na rozhlednu, druhrj den si pujcit fatbike na snehu na Kralickym snezniku. To by mohl byt skvelej vikend.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Winter v CZ bude někde na kraji Jeseníků, Dolní Morava.
    Bych si teda radši zopakoval loňský Liberec.
    LFE
    LFE --- ---
    BUTTERFLY: Hlavne bych pro priste ocenila lepsi material nez letos v Liberci, ta hnusna umelotina z PET lahvi je vysmech urceny akorat na vhozeni do kose po cvaknuti selfie. Kdo by si to na sebe dobrovolne znova oblekl? Na sport?! Pche..
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: Na Kouty slibovali úplně jinou trať, ale sám jsem v tomhle směru docela skeptickej... doufám, že bude něco nového a hlavně nějaký CZE winter. Jinak novinka: finisherská trička jsou od 2017 k mání ve velikosti XS. Což už mělo teda být dávno, sám si teď beru S a sedí mi jak ulitý. Holky to pak mají jak noční košile.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Predator bude na Monínci...
    Na jednu stranu je fajn jít do známé lokace, na druhou stranu něco nového by to taky chtělo.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Koukám byly vyhlášeny některé závody SR 2017, zatím známé lokality, Kouty, Svit.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    MACHYK: To věřím :D já tyhle nosicí překážky moc nemusím, přijdou mi takové laciné. Radši kdyby v CEE regionu přidali nějaké nové typy překážek, na mistrovství jich teď byla celá řada.

    BUTTERFLY: tak to by bylo super!
    MACHYK
    MACHYK --- ---
    TAURUS: LIberec byl povedeny i z pohledu zavodnika :) Spoustu lidi rozbil skokansky mustek a nasledne pytle
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: prý ve 2017 je to v plánu, tak uvidíme.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Bylo by super mít v areálu 2-3 překážky, co nejsou v závodu, k dispozici pro návštěvníky jako ochutnávku. Ale asi to narazí na nutnost mít od návštěvníků podepsaný reverz, nebo možná by šlo vyhradit ten prostor okolo s tím, že vstup jen na vlastní nebezpečí a děti jen v doprovodu rodičů, kteří za ně odpovídají.
    Myslím že třeba hod oštěpem by mohl být dost oblíbený :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: tohle je dobrej postreh s tema prekazkama, predam na vedeni...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Já dám zase report z dětské trati :)
    Sice se nebylo nutné zcela ponořit, ale pořádné bahníčko tam i nejmenší měly, bylo strašně zábavné tam vidět některé dětské reakce plné upřímného zoufalství z toho, že mají botičky od bláta :D Myslím že to musela být pro některé obzvláště slušná iniciace do kruté reality.
    Honza Jirkal dělá skvělý rozcvičky, je fakt vidět jak ho to baví a dělá srdcem.
    A taky oceňuju, že se tam děti mohly před závodě vyřádit v Kids Zone na cílových překážkách (to bych ocenil i na dospělé trati).
    Liberec tradičně povedený závod, i když jsem se osobně zúčastnit nemohl.
    LFE
    LFE --- ---
    BUTTERFLY: Aha, diky - prave u tech klad jsem si, se svym 1,60m rikala, jak bych se pripadne zapojila .-)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    LFE: ano, startují. Jednu jsme v týmu měli, ani nevím, jak se jmenovala, říkali jsme jí "Maličká" :) U klád jsme usoudili, že by nám asi moc nepomohla, tak pár lidem nosila pneumatiky.
    LFE
    LFE --- ---
    Mozna naivni otazka, ale startuji na HH i zeny? Videla jsem jen same svalovce, co pobihali po arealu s kladama na rameni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam