• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Právě se ke mně dostala informace, že trička bude vyrábět stejná firma, co letos a budou jednotná pro celou Evropu. Bude jiný potisk. Na zimní závody bude tričko s dlouhým rukávem, jako letos, bude jiná barva a taky bude úplně jiná medaile, takže něco pro sběratele :) No, těším se!
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    jinak podrobně můžete sledovat výsledky na stránce http://www.mudrunguide.com/ocrwc/
    jsou tam videa ze závodu i rozhovory s nejlepšími závodníky
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    tak a teď breaking news:

    Československý tým vybojoval 1. místo na světě ve smíšených týmech na mistrovství světa OCR v Kanadě!!
    Tým ve složení Zuzana Kocumová (úřadující mistryně světa Spartan Race a mistryně Evropy OCR), Michal Rajniak (úřadující mistr Evropy OCR) a Petr Vinický (úřadující akorát člen asociace CZ OCRA, ale jinak závodník objevující se v top10 v CZ Spartan Racech) společně porazili o cca 4 vteřiny tým z Dánska. Závodníkům se nepodařilo získat medailové umístění v předchozích závodech jednotlivců (Zuzana 4. místo v ženách, Michal 18. místo a Petr 38. místo v mužích), ale bohatě si to vynahradili poslední den mistrovství v předposlední soutěži.
    Gratuluji, očividně Čechoslovákům překážkové běhy svědčí :)

    Překonání cílové pásky: https://www.facebook.com/mudrunguide/videos/1088969654531658/?hc_ref=NEWSFEED

    Jedná se zatím o neoficiální výsledek, tak doufám, že se nezmění :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: tak super, držím palce :) jinak ten dotazník to chce dobře vymyslet, aby z odpovědí šla vytáhnout relevantní data. Základy dotazníkového šetření by dnes měl umět snad každý absolvent VŠ. Doporučuju si na to vzít někoho, kdo tomu rozumí.

    Tak třeba se mi hodně líbily nový překážky, co se objevily na mistrovství SR. Bylo by fajn, kdyby se rychle objevily i v CEE regionu :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: vyřízeno... od prosince by měl celkově začít fungovat newsletter a asi bude i nějaký dotazník

    jinak ve změny věřím, letos SR v některých ohledech ztrácel
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Upřímně, pokud chce vedení vědět, co si lidé myslí, udělejte trošku promyšlený online dotazník na lokace, trička, názory na překážky apod. a rozešlete ho všem, kdo u registrace zaškrtli, že jim můžete posílat na mail nabídky. Názory pár lidí z diskuzního fóra jsou naprosto nevypovídající.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    právě jsem si psal s vedením aj ohledně těch triček a zajímalo je, co se lidem letos nelíbilo... chtěli byste něco vzkázat?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Já to chápu, ale tím spíš by se hodil nějaký dotazník, který ti dá jasný obrázek, jestli si stěžuje třeba 10 % účastníků, nebo 80 % účastníků.

    BUTTERFLY: Na HH asi nejsem cílovka, ale uvidíme.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: hele já nezažil snad jedinej závod (teď to beru všeobecně, ne jen na SR), kdy by si někdo nestěžoval. Docela by mě zajímalo, jestli je možný vyrobit takový tričko, se kterým by byli všichni spokojeni. Funkční triko, který normálně stojí třeba 500 a víc asi nikdo soudný neočekává.

    TAURUS: za sebe můžu doporučit ten HH, je to úplně jiný zážitek, než klasický závod.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Ha, no Tokaj jsem vyloženě vzdal kvůli vzdálenosti. To už je na mě fakt daleko. Kvůli rodině dělám většinů závodů na otočku, takže cokoli dál než 2 h od Prahy je pro mě logistická komplikace. Ale to je moje subjektivní hodnocení, jak říkám, Dolní Morava vypadá na dobrou lokaci!

    To je dobrá otázka kam. Spartana určitě dám minimálně nějaký Sprint. Jinak na můj vkus prostě tak pomalu inovuje, že už se to u mě bude lámat a budu hledat jiný závody. Určitě bych rád jeden Toughest, dám nějaký Predátor, pak bych chtěl zkusit Spartana v Rakousku, na který jsem slyšel hodně pozitivní ohlasy. Strašně rád bych zajel na mistrovství OCR do Kanady, protože jak vidím ty překážky co tam letos jsou, tak tam se sejde opravdu top of the top ze závodů z celého světa.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Jinak k těm tričkům, já si nestěžuju, ale zase "nezažil jsem že by si nikdo nestěžoval" není protiargument, a že tobě nevadí taky ne, a označení feedbacku fanouška a potenciálního zákazníka za "remcání" trochu snižuje kvalitu diskuse :) Je fakt, že kvalita trička v porovnání se značkovými funkčními tričky je nižší.
    Vážně, kdy nahodí Spartan online dotazník posílaný všem účastníkům závodu a bude zjišťovat, jak byli spokojeni s tratí, lokací, organizací, water stations, překážkami, vodou, vzdáleností od bydliště, kvalitou trička + otázky, za jakých okolností by jeli na další závod a kolik km daleko? Protože do tý doby zůstane u frustrovaných reakcí v diskuzích a jejich označování "srdcaři" za "remcání" :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: jo takhle :) no když jezdíš na místa, jako Vechec, Krynica, nebo teď Tokaj, tak ti cokoliv po ČR přijde jako za rohem :D

    btw. mám velkou radost, že je opět Nitra a doufám, že tentokrát se tam nerozbiju, jako letos :) a večer budu moct provětrat tamní bary, jak bylo v plánu v červnu :)

    jak vlastně vidíte sezónu 2017? Chcete jezdit hodně na závody, nebo spíš na jiné, než SR? U nás se lidi většinou krotí a ti lepší jdou jen pár závodů v elitě. Já osobně si chci dát trifectu a nějaký speciál typu HH, nebo UB, pokud budou..
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Však to, že by měli dát něco novýho jsem psal, než zveřejnili Dolní Moravu. U tý je "špatně" (tvými slovy) to, že je to zas zatraceně daleko od mého bydliště :D No co už. Zas oceňuju že to bude echtovní Winter.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    LFE: ještě jsem od 2013 nezažil, aby někdo neremcal na trička a že materiálů bylo víc. Já v těch letošních normálně funguju, nevadí mi a běhám v nich závody

    TAURUS: co je na té lokalitě špatně? a podívej se pár příspěvků dolů, nepsal jsi náhodou, že by to chtělo nové lokality? :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: Jo, bude to zase něco nového a bude to určitě víc "zimní", předpokládám že tam fakt bude sníh a budou to moci vytáhnout víc do kopce, jako prve v Jasné. Mohlo by to být skutečně hardcore zimní.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mmmm zimni spartan Dolni morava. Super. Mrknout na rozhlednu, druhrj den si pujcit fatbike na snehu na Kralickym snezniku. To by mohl byt skvelej vikend.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Winter v CZ bude někde na kraji Jeseníků, Dolní Morava.
    Bych si teda radši zopakoval loňský Liberec.
    LFE
    LFE --- ---
    BUTTERFLY: Hlavne bych pro priste ocenila lepsi material nez letos v Liberci, ta hnusna umelotina z PET lahvi je vysmech urceny akorat na vhozeni do kose po cvaknuti selfie. Kdo by si to na sebe dobrovolne znova oblekl? Na sport?! Pche..
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: Na Kouty slibovali úplně jinou trať, ale sám jsem v tomhle směru docela skeptickej... doufám, že bude něco nového a hlavně nějaký CZE winter. Jinak novinka: finisherská trička jsou od 2017 k mání ve velikosti XS. Což už mělo teda být dávno, sám si teď beru S a sedí mi jak ulitý. Holky to pak mají jak noční košile.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Predator bude na Monínci...
    Na jednu stranu je fajn jít do známé lokace, na druhou stranu něco nového by to taky chtělo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam