TAURUS: OCRA sleduju. Měla by působit jako nezávislá, profesionální asociace a tak na mě nepůsobí. Spíš mám pocit, že je to subjekt, který chce vydělat peníze. To v zásadě není nic špatného, jen bych od toho čekal víc. Ani jako autorita na mě nepůsobí. Přijde mi, že kdybych si založil taky něco, třeba OCRB, tak že to můžu z fleku dotáhnout na podobnou úroveň. A to znám Čížu osobně a nic proti němu nemám, naopak, vždy s ním rád pokecám. I když naposledy jsem ho viděl v Lomnici na ME, když byl tak trochu nasračky :D Pak sám trochu porušil pravidla, když nerespektoval nařízení, že v danou hodinu závod končí a kdo to nestihne, tak má smůlu. Ale v tomhle ho chápu, byl kousek před cílem, to se pak těžko odchází ze závodu. Vtipné na tom je, že sám vymyslel kampaň Only the weak cheat, nebo jak... což mimochodem hodnotím asi jako nejlepší počin OCRA zatím.
Že SR žije ve svém vesmíru je pravda. Jestli nastane nějaká spolupráce s OCRA si v tuto chvíli nejsem jistý, vím, že tam byly problémy, které nechci nějak rozvádět. Že existují jiné šampionáty je naprosto ok. Vlasně ani nevidím důvod, proč by se za každou cenu SR musel sdružovat s nějakou asociací. Přes všechny elitní soutěže je to pořád podnik, který chce primárně lidi zvedat od televize, což se daří i bez pomoci dalších organizací.
Něco málo z pravidel je
tady, ale to není to o čem jsem psal, ta jednotná pravidla teprve budou. Teď jsem měl spíš na mysli pravidla, která dostávají dobrovolníci sepsaná na takové kartě a mají o nich všechny informovat. Ale jak říkám, vše má být od příštího roku jinak.
Ohledně bot jsem psal na vedení, tak uvidíme.