• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zmhWDMATK5-4-hEClgQhp17xDgPtnubjYIFL-yrMyBo/edit#gid=1666225237



    Spartan Race a další terénní překážkové běhy: Predator Race, Army race, Gladiator race, Spartakus race, Bahňák, Tough Mudder atd.

    Absolventi:
    Vechec Sprint 2012: PODFUCK
    Monínec Sprint 2013 (7,2 km): KABIS (1:41), TAURUS (1:29), IMOLOL (1:30), MAD_ (1:31), SARKUF (1:23), SPECS (1:18), VAMPYRCIK (2:12), LORD_WANG (2:12), BUTTERFLY (1:40)
    Monínec Super 2013 (12 km): MHO (1:47), JAKKILLER (1:48), SIRSPOOK (2:12)
    Bořetice Sprint 2013 (7,5 km): LIBUSHKA (1:06), TAURUS (1:06), SPECS (1:04), SIRSPOOK (1:01)
    Vechec Beast 2013: SIRSPOOK (3:32)
    Liberec Sprint 2014: TAURUS (1:41), PIP (1:11), BUTTERFLY (1:31), KUHL (0:57), UGLUGF (0:58)
    Klínovec Super 2014: TAURUS (3:32)
    Valča Super 2014: BUTTERFLY (3:21)

    nejobsáhlejší mapa veřejných i neveřejných míst k tréninku
    http://goo.gl/maps/VGW8V - veřejná mapa míst k tréninku
    Workout Playgrounds - mapa míst k tréninku v přírodě

    Poměrně nové sportovní odvětví, které v posledních letech zaznamenává prudký nárůst oblíbenosti. Od klasických extrémních běžeckých závodů se liší hlavně sadou fyzicky náročných překážek, které je po cestě třeba překonat (přelézání zdí, ručkování, šplhání, plazení bahnem pod ostnatým drátem, přeskok ohně).

    http://www.spartanrace.com/
    http://www.spartan-race.cz/
    http://www.bahnak.eu/
    http://www.toughmudder.com

    Překážky, příprava, trénink.

    14. 01. 2017 - Spartan Winter Sprint Dolní Morava - CZ
    11. 02. 2017 - Gladiator Winter Race Josefov - CZ
    18. 02. 2017 - Spartan Winter Sprint Svit - SK
    rozbalit záhlaví
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    TAURUS: Kolik tam tak chodi lidi?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    ručkovací cívka

    TAURUS
    TAURUS --- ---
    V Plzni běží Predator Workout s volným tréninkem na překážkách. Byli jsme včera, vstupné 80 Kč, můžete blbnout dle libosti na čemkoli. Je tam perfektní opičí dráha včetně žárovek/hrušek, irish table, tři velikost vln, ručkovací kolíky a kruhy, a nová věc - ručkovací cívka, docela povedená věcička.

    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak jsem se přepočítal, během chvilky se naplnilo 36 míst a momentálně ještě 2 zbývají, takže kdo chce, tak ještě může
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: to teda... :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    dnes v noci bude registrace na HH Dolní Morava, jsem zvědavý, jak dlouho to vydrží. Tipuju to na 5 minut.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Inspirativni nevim jestli jsem, moje prace neni na bazi inspirace, ale az bude nejaky seminar pro verejnost tak dam vedet. Vetsinou si je objednavaji kluby, sportovni svazy a firmy, stejne jako ted.

    Sleduj www.facebook.com/sporthlavou, tam obcas pisu nejaky moudra, i kdyz vetsinou pastujeme zajimavosti a nekdy i inspirativni veci.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: tak to klidně dej vědět, až bude něco podobného, sice s tím, co píšeš většinou problémy nemám, ale mám zase jiný.. a taky z toho, co píšeš mi přijdeš jako inspirativní člověk, rád dojdu na nějaký seminář
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Oblast mentalni pripravy. Ja se na kazdym seminari ucastniku ptam cemu se chteji venovat a co si chteji odnest, aby to pro ne melo co nejvetsi vyznam. Na tom pak pracujeme.

    Byla to dost ruznoroda skupina. Od lidi co si parkrat zabehli SR, pres trenery s desetiletou praxi po mistra sveta OCR. Temata byla: motivace, prekonavani bolesti v zavode, jak nevzdat, jak se v treninku dostavat mimo komfortni zonu, nervozita a jeji somaticke projevy, jak zvladat neuspech a zbytek si nepamatuju.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: a co konkrétně jsi měl na OCR za přednášku? sice se tam prozatím ani nechystám, ale potřebuju se taky vzdělávat, tak bude dobré vědět, jaký máš záběr a jestli bude možné se s tebou potkat na nějaké podobné akci..

    jinak s tím řešičem problémů jsi mi připomněl... :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Strasne bych si pral na vizitku napsat "resic problemu" a pouze telefonni cislo, ale zni to divne :)

    "Specializuji se na osobnostní rozvoj a vzdělávání především profesionálních a poloprofesionálních sportovců, trenérů a rodičů začínajících sportovců.
    Ve firmách se externě věnuji zejména optimalizaci procesů, sladění týmů, implementaci koučovacích přístupů, řešení krizí, nastavování inovativních procesů a rozvoji středního a vrcholového managementu."

    No a na to se nabaluji obcas problemy ruznych subjektu, ktery zdam kolegovi k vyreseni...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: co ty vlastně děláš?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Ne, mel jsme tam prednasku, tak jen jestli jsem se tam s nekym odtud nepotkal. Zapomnel jsem se zeptat na miste.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: znám jednoho trenéra, co tam byl, chceš s ním spojit?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Byl jste dnes nekdo na kurzu pro trenery OCR?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    pokud by někomu uteklo, tak dnes bylo ohlášeno spuštění registrace na HH Dolní Morava. Tuším, že to bude otázka chvilky a bude to pryč. Nevím, jestli někde jinde už proběhl zimní HH, mohlo by to být zase prvenství pro CEU. Docela mě to láká, je to zase úplně něco nového... chystáte se někdo?

    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: Psal jsem veci, co nebyly uplne oficialni (ted uz jsou, pro pripad, ze by se po me nejaky fizl zase chtel povozit) a neni dobre, aby to nekdo zneuzival. Na to si dam pozor. A co se tyce OCRA - od martina jsem se dovedel neco jako, ze on je borec a ja curak. No budis...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    CERBERUS: Tak to je moje chyba. Myslel jsem, ze je nepristupna z venku. Stejne mi to bylo podano tak, ze nekdo zaloval, ale to ted nemuzu potvrdit.
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    BUTTERFLY: Tento klub je verejny (cely obsah jde cist i bez toho aby si byl prihlaseny na Nyx), takze to potencialne ani nemusel ,,preposlat" nikdo odtud.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Souhlas, to je fail :(
    Pro pořádek - já to nebyl. S tím, co píšeš, i o OCRA, v zásadě souhlasím, až na to, že chtějí vydělat peníze. To si myslím, že je určitě nečeká, ani mi to tak nepřipadá, že by chtěli.
    Je mi líto, jestli nebudeš tak otevřený, protože si toho velmi cením. Navíc mi právě do schránky přistál Newsletter Spartanu, kde vidím adresovanou spoustu připomínek, které jsem tu nadhodil, že považuju za důležité.
    Tak jsem sem šel právě napsat, jaká to byla plodná diskuze :(
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Vážení, stala se mi velmi nepříjemná vec: na nyxu jsem skoro 10 let a poprvé se mi stalo, že někdo vzal něco, co jsem tu napsal a poslal to ven. Konkrétně moje vyjádření o OCRA. Teď mi psal celkem naštvaný Martin Čížek, posílal mi printscreen mého postu. Považuji za slušné, že když něco takového udělám, nejdřív se zeptám, nebo v horším případě jen oznámím autorovi svůj záměr.

    Nyx jsem vždy považoval za jeden z mála ostrůvků svobody a dost mě zklamalo, že ani to už neplatí. I tady se fízluje, práská atd. Odteď už minimálně v tomhle klubu a asi i na celém nyxu nebudu tak otevřený, jako doteď.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam