• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak jsem to přežil... světová premiera zimního Hurricane Heat mě naprosto nadchla! Byl jsem v Liberci, kde to bylo super, ale tady k tomu nemám co dodat, to bylo prostě něco nepopsatelného. Poprvé jsem měl chuť s tím (nejednou) seknout, zařvat "seru vám na to!" a odejít. Asi poprvé jsem na závodu křičel bolestí, když jsem se málem zlomil pod kládou. Bylo to náročné a po skončení mě polil pocit opravdového štěstí, že jsem do dotáhl do konce. O to víc, že to byl první zimní HH vůbec. Nebudu popisovat, co všechno jsme dělali, budu o tom psát článek, tak potom nahodím odkaz. HH teď můžu jen vřele doporučit, organizační tým už je ustálený, zkušený a připravuje skutečně lahůdky. Jen důrazně varuju: pokud se na to necítíte, nechte tomu čas, potrénujte a jděte jindy. Dost možná dokončíte, ale budete zdržovat tým, potažmo celou akci a nedivil bych se, kdyby příště drillmasteři vymysleli něco, co slabší kusy vyřadí ze hry, i když jejich práce je lidi zničit, ne vyřadit. Sám na sobě cítím nedostatky, přesto, že jsem rozhodně nepatřil mezi ty slabší.

    Jinak k závodu: po té pumelenici na HH to byla jedna velká psychedelická jízda. Běžet se moc nedalo, jednak jsem byl už hotovej, druhak všude hromady sněhu, který nebyl ušlapaný ani v předposlední vlně, kterou jsem běžel. Velký palec nahoru za to, že se podařilo získat stezku v oblacích jako součást trati - to i pro HH. I když jsem se tam bál, protože mám panickou hrůzu z výšek, tak to stálo za to a hlavně pro mě osobně překvapení, protože jsem s tím vůbec nepočítal. Kde to bylo ale slabší - překážky. Z tohodle pohledu to byl až příliš jednoduchý závod, cargo síť asi jen metr a kousek vysoká, polena měly asi jen 10 kg, kolečko s nima krátký, místo sandbags jsme měli pytle se slámou, na kterých jsme potom jezdili z kopce (tohle byl ale jednoznačně prvek pro pobavení, ne regulerní překážka), žádný plazení (na SR snad poprvé, co pamatuju!). Z překážek překvapila akorát jedna novinka - nízký monkey bar, který se zdolával stylem lenochod (ruce i nohy). Celkově to byl náročný závod hlavně díky všudypřítomnému sněhu, který sebral hromadu sil. Lidi, co si potrpí na překážky ale museli být zklamaní, protože proti tomu dupání ve sněhu to bylo vážně jen takové malé zpestření. Za sebe Sprint nějak víc hodnotit nebudu, ani nemůžu, protože jsem to odplácal vyšťavenej a samotný závod je pro mě ve stínu velkolepého Hurrucane Heat.

    JAIME24
    JAIME24 --- ---
    Byl také někdo na Winter Sprintu v Dolní Moravě? Jaké máte případně pocity ze závodu ? :-)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    PIP: jinak doporučuju zeptat se na FB přímo na stránkách události. Obvykle tam lidi docela reagujou.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    PIP: Byli jsme dneska na parkouru a vyzkoušet si dráhu. Zítra bohužel nejedeme. Dráha je docela dobrá a dá se, ale musel bych si na ni vzít tak 10 minut :) Tak užijte.
    PIP
    PIP --- ---
    Není tu náhodou někdo, kdo by jel zítra z Prahy na kvalifikaci Predator Challenge a měl 2 volná místa v autě?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Užij... já nakonec vůbec nejedu :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Uvidím se s někým zítra na HH? Nástup ve 4.30 :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: HH byl v pohodě, dalo se registrovat i druhý den... na nechutně vysoká cena dost odradila
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: Tak to je škoda. To už by snad udělali líp, kdyby účastníky losovali.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: Nezvladl. Kdyz v 00:47 naskocila registrace a ja ji pro dva lidi v teamu vyplnil, coz zabralo tak 25 sekund, hlasilo to uz plnej stav.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: záleží, jakou mají strategii... třeba to chtějí udělat exkluzivní. Nebo je to v CHKO a víc lidí jim na trati nepovolí. BTW ty ses zvládnul přihlásit?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: Hah mno :) Na jednu stranu chapu kazdorocne se navysujici zajem, ale na ten by organizatori meli o neco pruzneji reagovat, pac to generuje akorat naslednou F5 frustraci..
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: To bude něco jako hurricane heat :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm, tak jsem si rikal, ze si rutinu Spartanu nabouram Beskydskou B7, ktere o pulnoci startovala registrace, aby po 45 minutach zhrouceni serveru system nakonec nabehl a registrace se behem nasledne behem necelych dvou minut vyprodaly. Zlatej SR a jeho registracni kapacity.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    PODFUCK: Když jsem tam byl, tak zhruba 15-20. Na ty kruhové tréninky víc. Můžeš odhadnout z fotek na Facebooku.
    Ale to není standardní provoz, je to extra mezi svátkama a jezdí tam hodně lidí z okolí i Prahy, protože tam jsou věci, který si jinde a jindy nevyzkoušíš.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    TAURUS: Kolik tam tak chodi lidi?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    ručkovací cívka

    TAURUS
    TAURUS --- ---
    V Plzni běží Predator Workout s volným tréninkem na překážkách. Byli jsme včera, vstupné 80 Kč, můžete blbnout dle libosti na čemkoli. Je tam perfektní opičí dráha včetně žárovek/hrušek, irish table, tři velikost vln, ručkovací kolíky a kruhy, a nová věc - ručkovací cívka, docela povedená věcička.

    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak jsem se přepočítal, během chvilky se naplnilo 36 míst a momentálně ještě 2 zbývají, takže kdo chce, tak ještě může
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam