• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    JAIME24
    JAIME24 --- ---
    Co jsem slyšel já, tak Reebok končí úplně jako sponzor. Někdo říkal že nový ma být Under Armor, ovšem nevím co je na tom pravdy.
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    Nějaký info proč už letos nebudou na SR trika od Reeboku? Končí se SR jako sponzor úplně?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Takze reg na Liberec se spousti dnes a zavod se pocita do trifecty.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Bez záruky neoficiální termíny Spartan Race ČR:

    28. 4. 2018 Kutná Hora Sprint
    23. 6. 2018 Kouty Super
    22. - 23. 9. Lipno Trifecta
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    MACHYK: tak to je fajn zprava :)

    a registrace jsou pry v testovacim rezimu... no ja si myslim, ze kdyz je neco v testovacim rezimu, ktery nema byt dostupny nikomu krom testeru, tak bych to nevystavil na misto, kam chodi vsichni... ale to jen takova moje poznamka. skutecne spustene to pry jeste neni
    MACHYK
    MACHYK --- ---
    BUTTERFLY: pry uz srtg registrace jdou

    ad charity: lidi to zatim berou jako dobrocinnost, ale ti ci to bezi sami lakaji dalsi prave na zkusebni podminky. Letos jsem byl v Litovli i v Liberci a prislo mi ten pomer zkusebni bezcu se zvysuje
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: To nevím, očekávám něco podobného jako letos. A taky jsem zvědavý, jestli se bude počítat do trifecty, nebo ne, letos se nepočítala.

    btw. všimli jste si někdo, že se přehodily beast se suprem v trifectě? :) ještě letos byl beast nalevo.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Tak to jsem rád, že mi nic neuteklo a ještě ke všemu bude systém vylepšen :)
    Btw zimní medaile bude něčím speciální?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: měla by být zase zimní medaile, když už jsme u toho - a ještě nejsou spuštěné registrace, za což můžu možná malinko já. Dal jsem totiž na vedení seznam námětů, co bych jak posunul a věřte tomu, nebo ne, oni to vážně zrealizovali, nebo se na tom pracuje :) jen upozorňuju, že se to týká týmových registrací. Ale i tak - musím potvrdit, že na tom systému se pracuje. Má to obrovský potenciál, který se snaží postupně využívat. Může to přinést ještě spousty užitku. A z toho mám velkou radost!
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Souhlas. Tohle umí Spartan nejlíp ze všech :)
    Což mi připomíná, že jsem se chtěl přihlásit na zimní Liberec.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Ne, že bych byl nějaký vášnivý sběratel, ale tohle se SR pro příští rok povedlo :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Hmm, Londýn. Hmmmm mmm. Hluboké zamyšlení :D
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Právě jsem zahlédl tuhle novinku. Myslím, že pro Evropany je to skvělá zpráva! :)
    OCRWC Releases Location of 2018 Venue!
    http://obstacleracingmedia.com/ocr-news/ocrwc-announces-2018-venue/
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Myslím, že co je Charity, neví pořádně ani většina závodníků Spartanu :/
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: tak to potom jo... právě tady si myslím, že je tím pravým lákadlem Charity, ale bůhví, jestli o tom širší veřejnost vůbec ví. A souhlasím - taky neznám nikoho, kdo by Sprint vzdal, protože nemůže.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Já myslím mezi obyčejnýma lidma. Ti Gladiator ani Predator neznají, znají akorát Spartan a mají dojem, že je to hrozně tvrdý a náročný závod, který skoro nejde dokončit. Přijde mi tohle vnímání až škoda, protože spousta lidí kvůli tomu vůbec o Spartanu neuvažuje. Přitom já neznám nikoho, kdo by na Sprint šel a nedokončil ho kvůli fyzičce nebo "tvrdosti" závodu.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: možná je to mým deformovaným pohledem, ale jak to myslíš s tím, že SR je tvrdý? Já vnímám spíš, že si utvrzuje pověst běžeckého závodu, který narozdíl od PR není tak těžký.

    PR naopak vnímám jako těžký a silový a o GR si lidi často myslí, že je to spíš zážitková/for fun záležitost.

    Dál u SR vnímám jako for fun Charity a dle mého to po pokrytí poptávky o takový závod to stačí. Tím mám na mysli lidi, co se opravdu bojí a chtějí si to zkusit a pak pro ty, co to zvládají a chtějí si jen zablbnout.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: K té otázce, já byl mimo CEU jen v Rakousku a potvrzuji jejich tvrzení. Spíš než Open bych to nazval Fun. Ani proti tomu v zásadě nic nemám. Myslím že Spartan toto slušně podchycuje vlnou Competetive (nové tedy age groups). Spartan má pověst hodně tvrdého závodu, kterým není, a zbytečně tak odrazuje spoustu lidí. Jsem z tohoto důvodu zastáncem tolerance. Chápu, že jsem s tímto názorem spíš ojedinělý :D
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    V Kolíně jsme měli o víkendu sraz trenérů SRTG. Příjmená akce... vedle organizačních věcí se řešily taky novinky pro 2018. Právě probíhá vývojem registrační systém a změny by měly potěšit hlavně ty, co registrují tým, což já osobně beru všema deseti.

    Taky nám tam bylo představeno pár novinek - jedna sice komerční, ale mě osobně to zaujalo. Jmenuje se to MySasy a slouží to na osobní diagnostiku. V Kolíně to měli na testování s tím, že se to osvědčilo. Ještě nevím, jestli si to chci pořizovat, ale minimálně za pozornost to stojí. Tady je nějaký povídání od Rungo:
    TEST: MySASY je „domácí laboratoř“, která efektivně povede váš trénink - iDNES.cz
    https://rungo.idnes.cz/...omoci-mereni-nervove-aktivity-p9h-/behani.aspx?c=A171030_205207_behani_ize

    Jo a taky jedna perlička: všude ve světě mimo CEU je údajně normální, že open vlny si tak trochu dělají, co chtějí. Tresty jim nikdo moc nekontroluje a obvykle je ani nedotahují do konce. Prý když byli od nás závodit mimo CEU, tak na ně koukali jak z jara, když odskákali poctivě celý trest. Naopak zahraniční závodníci se tu strašně divili, že dobrovolníci po nich chtěli 30 burpees, nebo poctivě zdolanou překážku. Jestli někdo může potvrdit/vyvrátit, tak dejte vědět. Každopádně u nás se nikdo nechystá někomu něco odpouštět, za což jsem velmi rád.
    MACHYK
    MACHYK --- ---
    Zdar, vracím se ještě ke Klínovci. Hodně lidí se shodlo na reálnosti překážek. Když jsem viděl, že spousta eliťáků to nedávala, tak jsem z toho měl špatný pocit. Ještě navíc, když lidi z master weekendu si nesměli pomáhat. No co, rak jako handicap je pro mě větší pohoda než angličáci a bavilo mě jak se s nimi lidi trápili :) Ovšem když jsem v neděli dorazil na slacklinu a ve 7/8 mi ztuhly ruce že jsem zůstal bezmocně viset mi do smichu už nebylo. Na druhou stranu jsem tam šel s tím, že to budě těžký a když jsem to překonal tak už byl zbytek závodu v pohodě.
    Celkově shrnuto extrémní víkend a radost že jsem to zvádl. Zároveň mám predátor spojen s těžkámi a nebezpečnými překážkami, kdy jsem některé v tom počasí ani nezkusil z obavy o zdraví. Jo a skluzavku jsem si dal třikrát :)
    Predatoru dávám poslední šanci na zimním víkendu. Zdar a sílu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam