V Kolíně jsme měli o víkendu sraz trenérů SRTG. Příjmená akce... vedle organizačních věcí se řešily taky novinky pro 2018. Právě probíhá vývojem registrační systém a změny by měly potěšit hlavně ty, co registrují tým, což já osobně beru všema deseti.
Taky nám tam bylo představeno pár novinek - jedna sice komerční, ale mě osobně to zaujalo. Jmenuje se to MySasy a slouží to na osobní diagnostiku. V Kolíně to měli na testování s tím, že se to osvědčilo. Ještě nevím, jestli si to chci pořizovat, ale minimálně za pozornost to stojí. Tady je nějaký povídání od Rungo:
TEST: MySASY je „domácí laboratoř“, která efektivně povede váš trénink - iDNES.cz
https://rungo.idnes.cz/...omoci-mereni-nervove-aktivity-p9h-/behani.aspx?c=A171030_205207_behani_ize
Jo a taky jedna perlička: všude ve světě mimo CEU je údajně normální, že open vlny si tak trochu dělají, co chtějí. Tresty jim nikdo moc nekontroluje a obvykle je ani nedotahují do konce. Prý když byli od nás závodit mimo CEU, tak na ně koukali jak z jara, když odskákali poctivě celý trest. Naopak zahraniční závodníci se tu strašně divili, že dobrovolníci po nich chtěli 30 burpees, nebo poctivě zdolanou překážku. Jestli někdo může potvrdit/vyvrátit, tak dejte vědět. Každopádně u nás se nikdo nechystá někomu něco odpouštět, za což jsem velmi rád.