• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COULEENRC on-road/off-road
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: ja jsem koupil sadu imbusu od mugenu/kyosha na amainhobbies, nevim jestli jsou i normalni fveci takhle dobry, ale tyhly byly fakt skvely, vubec jsem vsechno nakupoval na amainhobbies

    sroubky na fabory a kupoval sem ty uplne nejdrazsi co tam byly ,porad to bylo v pohode celkem.
    ACID
    ACID --- ---
    MADCAT: Když pominu pár typů nářadí jako klíč na kuláky, kleště na tlumiče a pár dalších, tak normální nářadí samozřejmě funguje. Šrouby (za mě pouze imbus), matičky v lepším železářství typu BMKCO, Fabory je předražené.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Potřebuju poradit od zkušenějších - kde nakupujete takový ty různý drobnosti - šroubky, protipovolovací matičky, drobný nářadí typu stranovej klíč 5,5 mm, imbus šroubováky apod.? Samozřejmě to většina RC obchodů má v nabídce, ale zároveň tak nějak tuším, že to mají řádně omaštěný, protože je to "RC specific", přičemž ale zřejmě to stejný se většinou dá sehnat i jinde za mnohem lepší cenu. A když už něco jinde sehnat nejde, protože jasný - v RC autech jsou občas ty šroubky na těch nejnemožnějších místech, takže bez "RC specific" nářadí se sem tam nelze obejít - kterej místní RC e-shop je váš nejoblíbenější? Nebo když něco sháníte, tak pokaždý prolízáte všech X obchodů, který u nás jsou?
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    MADCAT: to mi trochu pripomelo worlds 2006, ale tihle mají asi víc vody.)

    https://m.youtube.com/watch?v=H1-WeMoSqVE
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Tyjo, slušnej motokros. Žádná super rovná hladká vyšejpovaná trať, sem tam skok, ale pořádnej bordel :-) Zas něco trochu jinýho....

    TEAM ELCON | INDOOR RC LARGESCALE RACING (@Dutch Largescale Indoor 2017)
    http://www.youtube.com/watch?v=3ZNw9q141zQ

    PETJU
    PETJU --- ---
    KALIBAN: Zadni kridlo, obuti a kola + castecne ta lexanka, to je fakt kopie :) Nicmene ulozeni tlumicu, ramena, elektronika - to bude jinde. Taky co by clovek chtel, za tretinu ceny velkyho, stridavyho Reva.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: dik, vicemene presne kopie reva...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KALIBAN: Tož asi takhle:



    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: to byl priklad ty autisto :-PP dej vedle toho cokoliv z normalniho zivota :)
    koukal jsem na video a vypada to jako takovy subtilnejsi revo
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KALIBAN: Na té stránce píšou rozměry - 53 x 38 x 19 cm.. .já vím, podle toho si člověk hovno představí :) Krabicový mlíko teda zkusím doma najít, doufám, že nějaký máme - my tu máme v obci automat na mlíko a to se nedá srovnat - přímo z vemena vs. ta bílá voda :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: vyfot to vedle neceho pro meritko.. krabice mlika treba :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KALIBAN: Link zde:

    VKAR RACING BISON V2 Brushless RC Truck- RTR WITH HOBBYWING MXA10 RTR 120A ESC-$287.99 Online Shopping| GearBest.com
    https://www.gearbest.com/rc-cars/pp_469540.html

    Velký je to dost - je to desetina, ale jak to má ty velký kola a je to takový rozpláclý, tak se to zdá větší...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: link?

    jak je to velky... musim rict ze to vubec nevypada jako e-revo 2.0 :-P
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Koupeno na Gearbestu za... už nevím.. $250 myslím.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Tady se tvoří, to je dobře, klidně to sem dávej. Se taky pochlubím - další číňan v baráku, já se asi nepoučím :-) Ale zatím je to v pohodě, vypadá to, že soudruzi vyrobili něco, co funguje. Dokonce se zdá, že sledují nářky majitelů prvních verzí, a postupně zdokonalujou - moje auto má vespod po celé délce kovovou výztuhu (občas praskalo šasi) a řekl bych i kovovej převod - zatím neověřeno, ten zvuk mně přijde takovej dost kovovej, tak uvidíme, až bude čas, nebo až budu muset.



    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    QNEDLEEQ: jen dávej, místa je tu dost .. a je to inspirující něco dělat.)
    KOVYEXE
    KOVYEXE --- ---
    sobotní výlet(z)
    RC Trail in Sharka Valley
    http://www.youtube.com/watch?v=OWMQe340Uas
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Trx 4 jako kit
    TRX-4 Assembly Kit: 4WD Chassis with TQi Traxxas Link Enabled 2.4GHz Radio System | Traxxas
    https://m.traxxas.com/products/models/electric/trx-4-kit
    EOS
    EOS --- ---
    QNEDLEEQ: Řízení na CC-01 se tuní různě a všechno má svý plusy a mínusy. "Modrá" sada GPM je v podstatě zbytečně drahá kovová náhrada stávajícího řešení, ale nevalné kvality. Na rozdíl od jinejch dílů, kde se to snese, je zrovna u toho řízení ten mizernej matroš dost průšvih. Pak se dost dělá (tzv. "Mrakova", ale vymyslel to někdo jiný dávno před ním) varianta s přední spojovačkou, která jde v základu udělat na koleně, uspokojivě řeší vakly, ale bez nějakého složitého přepákování v podstatě otočí Ackermannovu podmínku naruby, takže pak prostě zatáčí vnější kolo víc, než vnitřní. Vyžaduje to vyřezat díry v předku, otočit dopředu páky těhlic, přehodit uchycení tlumičů za ramena, přemístit servo nad nápravu (čímž se ovšem zvedne těžiště), vyrobit a naohýbat novou spojovačku a táhlo k servu. Návodů je na to po netu fůra.
    Nejlepší by asi byla úprava stávající koncepce zadní spojovačky, s eliminací všech vaklů, nepřesností a zbytečnejch spojů. Viděl bych to na zachování původních plastovejch těhlic (Nikdy jsem neviděl zlomenou. (Měnil to ten, kdo chtěl tjůnink, nebo si sám zničil v plastu závity.), výrobu nové kovové svislé hřídele s pákou k servu nahoře a a dvěma kuláky k prodlouženým rejdovým tyčím dole a k tomu příslušné kovové pouzdro, aby bylo tužší, než to původní ohebné plastové asymetrické uložení. Celé to umístit do osy podvozku mezi pastorek motoru a přední příčnou předlohovou hřídel, zhruba tam, kde je teď prostřední šroubek krytu převodů. Když se ten sloupek udělá jako dutej šroub, tak to zároveň ten původní šroubek nahradí. Bude to symetrický, ubydou dva problematický pohyblivý spoje, servo zůstane pěkně nízko jak bylo a Ackerman zůstane správně. Vymyšlený to mám, jen zrovna momentálně nejsou lidi, ani motivace vracet se k CC-čku. ;-|
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam