Já jsem ho teda nevolil a ani si od něj nic neslibuju(což ale konečně nečiním ani u lidí který volím, ale stejně pak bejván nasr..ej) ale fascinuje mne jak máme děsnou spoustu pravicovejch politiků v i mimo pravicový strany a v nich tedy strašnou spoustu odborníků všeho druhu, typu, odbornosti, takže to před presidentskou volbou vypadalo jako brnkačka. Pak se jim nepovedlo najít vhodnýho protikandidáta, nato se doprasili kampaň a tedy nezvítězilo se. Vod tý doby všechny tyhle chytrý mozky vymejšlej teorie, fikce, nesmysly a kokotiny a to je asi tak všechno(teda mimo sem tam nějakejch těch zatýkání a průserů a tušim že i odklánění se docela daří, inak by se nedrželi u koryta jako ho..o košile zubama(asi spíš protézama) nehtama)protože nemužu si pomoct, ale pořád je první na tahu(což je jasný, to vysvětloval už akademik Dart Vader).
Docela hrozný, když si člověk uvědomí že tohle je pravicová representace a dělaj všechno co uměj a dokážou.
Logicky z toho teda vychází že buďto je Zeman genius nebo oni totální blbci.......