CHORCHE: a proc te to vlastne otravuje a unavuje, me to naopak spis bavi, jak si se vsema vytira prdel, pro me je to vsechno jedna stejna pakaz a on jim do toho tam udelal trochu diskoteku, to mi prijde k popukani, jak sou z toho vsichni paf. jinak je mi to uplne jedno, jestli tam bude ten nebo ten,. ja se akorat budu prirpavovat abych eliminoval vsechny negativni veci vuci sobe, protoze nic jinyho asi nema smysl, jinak je to proste show...
a co se tyce picy pikovy, ta me bavi uplne nejvic, to je zenska, ktera v tom evidentne umi chodit :)
co ta predvadi, to me prijde extreme smesny a zabavny. ale divam se na to nezaujate jako na show.
"nakonec to dojde k tomu jmenovani Nemcove od predsedy PS (proto to kreslo nabizi ods topce) " - to sem ani ja nevedel a dozvedel se vcera, ze to neni tak ze by ten treti pokus mel predseda snemovny, ale zase prezident na navrh predsedy a mam pocit ze neni specifikovano, ze ten navrh musi prijmout...
rikam to porad, tohle neni nic, cim by se mel normalni clovek ztresovat, je to show pro nase pobaveni, skutecna moc se odehrava jinde a jinak.... a protoze tohle je jenom show, nema smysl se ty frasky vubec ucastnit, volby totiz nezmeni nic jinyho nez ze tam budou jini herci, je to jako kdyz des do divadla a vybiras si hru na kterou pujdes, tim ze si vyberes jine herce v jine hre sice uvidis jiny divadlo, ale to nijak neovlivni, ze to je porad divadlo. chapes ? nestresuj se tim, opravdu ti to za to nestoji a uplne nejhorsi varianta je se na nejakou tu stranu priklonit a pak se za ne hadat s jinejma lidma. kdyz se pridrzim ty analogie, tak jako kdyby si na divadle fandil jendy postave a pak se hadal s lidma, co fandej jiny, ze ta tvoje je lepsi. tim hadanim dosahnes akorat pohadani, tezko v pristim opakovani teto hry se ta postava nejak zmeni nebo se bude chovat jinak....
z praktickyho hlediska, jakykoliv protahovani aby to vydrzelo do radnych voleb je taky dobry, aspon se neco usetri :)