• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CHORCHE: jeste by mohla vylovit z vltavy ztraceny prsten a z louky pod petrinem vyzbirat vsechny perly z nahrdelniku :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MANFRED: mourenin poslouzil, mourenin muze jit :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ANDY_WARHOL: Tak tomu se řikalo polibek smrti:-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Zeman přijal Ištvana a vyjádřil mu podporu v jeho práci - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...jadril-mu-podporu-v-jeho-praci-pg6-/domaci.aspx?c=A130725_125959_domaci_js
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    LOPIK: to sice jo, ale to jenom proto, ze mu vyskrtali to co tam chtel prolobovat... jinak by to bylo jeste horsi nez je to ted (a mozna v necem lepsi, ale vzhledem k tomu v cim zoldu pracoval, by se stejne napakovaly hlavne ty pojistovny)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ANDY_WARHOL: Zase se musí Rusnokovi nechat, že on nebyl zrovna člověk, co by se nějak pochvalně vyjadřoval o druhým pilíři..
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Já to mám k moři blíž :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: tak ze levicak najmenuje jako premiera nekoho kdo se velmi angazuje v penzijnich fondech a kdo mel svuj podil na tzv pravicove duchodove reforme, ktera je levici zhusta kritizovana
    na tomto jednoduchem prikladu je videt, ze nejaky ideologie jsou jenom zvasty pro plebs, ktery dou stranou kdyz jde o prahy.
    krasny priklad byl treba ve meste, kde sem mel tu smulu a musel sem tam vyrustat, tam se bezne komunisti se socanama a pravicakama narame domluvili, hlavne ze byly male domu. oni se znali z drivejska z ksc, takze jakypak copak....
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    PAGAN_DARKEN: to "silné ideové ukotvení" se projevuje jak, konkrétně ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: ja to mam k mori skoro stejne daleko jako do prahy a volim prahu. co u more. tam je nuda
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    KEMAL: A víte, že možná i ano? Myslet něco dobře a skutečně něco dobrého udělat je rozdíl :) Na Milošovi mě nejvíc fascinuje to silné ukotvení ideové ukotvení na jedné straně a brutální a surový pragmatismus na straně druhé.

Tolik slovo do pranice. Jako správný trýznitel prostého lidu se jedu na víkend válet k moři a i když mám notebbok sebou, tak na nasrané odpovědi si asi budete muset počkat až do pondělka :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no ja bych rekl, ze vejlupek je tam jeden jako druhej :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    VYHULENY_UFO: to jsou jenom spekulace, pan Zeman by nic takového nikdy neudělal, je to jediný politik co to s lidma myslí dobře. Ale kmotři na něj hází špínu protože se před ním klepou strachy.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    a co se takhle vratit k milosovi ?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ANDY_WARHOL: kdyby aspoň tím okem, právě ...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KEMAL: myslis jednim okem dovntir a druhym ven ?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    PAGAN_DARKEN: jako já to chápu, i celkem respektuju z jakých medicínských důvodů to pořád píše, nechci se mu vysmívat pač to bych si připadal jako naprostej č***k, ale ono je na druhou stranu dost vyčerpávající potýkat se tu s nasranou osobou která sice víceméně umí psát ale zjevně je totálně neochotná cokoliv číst, resp. neochotná z čteného textu cokoliv připustit. Pořád nám tu něco cpe, ale to co mu na to kdo odpoví mu jde jedním uchem tam a druhým okamžitě ven.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PAGAN_DARKEN:
    citace : Já sem Váš projev zde sledoval a svůj názor sem si udělal. Nevidím důvod proč bych se měl teď vracet o desítky příspěvků zpět a citovat ty největší hovadiny které jste napsal, nemám tolik volného času.
    reakce : a) Von Vás někdo nutil ??? ( a dokonce ve vaší časové tísni ) na mé názory reagovat ? Nevím o tom že bych Vás nutil, či o reakci na mé názory žádal. Takže předvádíte poblouzněnou řeč. A pokud to jsou hovadiny, pak by jste je měl dokázat. Já to dělám než nařknu někoho z hovadin.

citace : Pak bych Vám musel vysvětlit proč jsou to hovadiny (to by trvalo asi nejdéle) a v závěru byste to stejně nepochopil a završil..
    reakce : Přesně takto mluví vychcánek : že nemá "sílu" podávat opravdové protiargumenty ( které by samozřejmě ani nezvládl ) proto je neřekne ( řekne jen výrok "že to jsou hovadiny" a argumenty na ně nemá chuť ) a nedá je proto a jen proto, že by je protivník nepochopil. To je nejhezčí argument pitomce. Měla by tento Vás důvod a argument okopírovat vláda a Parlament : naco lidem vysvětlovat "co" vládá dělá, když by to stejně lid nepochopil....Také nemám čas a chuť Vám vysvětlovat pomocí argumentů, že jste vůl. A dokonce je i mám.

citace : Berte to tak, že Vám místo toho věnuji několik minut během kterých sepíšu tento příspěvek a poté co shlédnu několik vašich dalších trefných komentářů ke všemu kromě předmětu této diskuse Vás nejspíš zařadím na elitní list ignorovaných,..
    reakce : není nic sympatičtějšího pro mě než to, když vůl si mě zařadí na "ignore list". Na elitní ignore list. A své sliby dokonce i dodrží, což jste už několikrát neudělal, nedodržel.
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    KEMAL: Nechme toho už, není slušné smát se senilním.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam