PAGAN_DARKEN:
citace : Já sem Váš projev zde sledoval a svůj názor sem si udělal. Nevidím důvod proč bych se měl teď vracet o desítky příspěvků zpět a citovat ty největší hovadiny které jste napsal, nemám tolik volného času.
reakce : a) Von Vás někdo nutil ??? ( a dokonce ve vaší časové tísni ) na mé názory reagovat ? Nevím o tom že bych Vás nutil, či o reakci na mé názory žádal. Takže předvádíte poblouzněnou řeč. A pokud to jsou hovadiny, pak by jste je měl dokázat. Já to dělám než nařknu někoho z hovadin.
citace : Pak bych Vám musel vysvětlit proč jsou to hovadiny (to by trvalo asi nejdéle) a v závěru byste to stejně nepochopil a završil..
reakce : Přesně takto mluví vychcánek : že nemá "sílu" podávat opravdové protiargumenty ( které by samozřejmě ani nezvládl ) proto je neřekne ( řekne jen výrok "že to jsou hovadiny" a argumenty na ně nemá chuť ) a nedá je proto a jen proto, že by je protivník nepochopil. To je nejhezčí argument pitomce. Měla by tento Vás důvod a argument okopírovat vláda a Parlament : naco lidem vysvětlovat "co" vládá dělá, když by to stejně lid nepochopil....Také nemám čas a chuť Vám vysvětlovat pomocí argumentů, že jste vůl. A dokonce je i mám.
citace : Berte to tak, že Vám místo toho věnuji několik minut během kterých sepíšu tento příspěvek a poté co shlédnu několik vašich dalších trefných komentářů ke všemu kromě předmětu této diskuse Vás nejspíš zařadím na elitní list ignorovaných,..
reakce : není nic sympatičtějšího pro mě než to, když vůl si mě zařadí na "ignore list". Na elitní ignore list. A své sliby dokonce i dodrží, což jste už několikrát neudělal, nedodržel.