MANFRED: Pane máte vztek, že ? a pořádný, ((( aspoňže slušný vztek oproti těm Flusá*ům LONERUM a jemu podobným ))) protože 90% svých názorů, které tu už mnoho měsíců presentuji, se potvrdilo a potvrzuje a velmi často jsem byl blízko názorům nových stran. Před chvílí televize citovala francouzské noviny, které komentovali české volby, českou politickou scénu, řekli to přesně jako já : "dekadence demokracie" ,..ano... tvrdím to od začátku "proti všem zdejším, a ti si pak za to do mě plivaj... ( nyní určitě odtáhnou plivat do Francie na tamní novináře. ) Ano, jsem děsně proti komoušům, i proti komunismu, ale také už ( bohudík ) děsně proti tomuto svinstvu, které je prorostlé napříč společností, které se tu zrodilo po ´89 namísto správné poctivé a slušné demokracie, kterou jsme si 40 let přáli...ano :
dekadence demokracie v této hnusné společnosti, kde jen darebáci, zloději a bezpáteřní mohou takovému hnusu fandit, a fandí..
Takže já už to dožiji to co tu je, ale mladé generaci přeji, aby se konečně vzpamatovala s vykopala ze společnosti tu "morálně-politickou dekadenci".