• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SYLVAEN: od dob ultimy je to teprve druha hra (po saga of ryzom), ktera me nadchla moznostmi co postava muze delat, je to opravdu naprosto giganticky rozsah moznosti. za me velke +1
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    FURRYK: Díky za odpověď. :) Předtím jsem hrál spoustu jinejch věcí, od Lineage2 přes WOW, AOC, Aion, WAR, SWTOR, EVE, RIFT, a nakonec jsem zkusil WS.. Nekonečný grindy už nemusím, mám odjetý statisíce questů, odraidováno stovky raidů, a je to čím dál tím víc na stejný brdo.. takže doufám že snad AA nabídne něco zajímavýho. :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    SYLVAEN: hoj, ja wildstar taky opustil pac me to nejak nechytlo a to mozna i drive jak ty .... AA jsem zkusil, pac je to zadarmo a asi po emsici musim rict, ze me to stale bavi .... je toho tolik co se da delat a co porad neovladam .... prozkoumal jsm za tu dobu jen zlomek toho co ta hra nabizi .... minimalne to stoji za to zkusit kdyz uz je to free ...
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Zdravím všechny.. Po asi třech měsících, co jsem znechuceně zrušil WildStar, jsem zjistil že jaksi nemám žádný způsob aktivní relaxace. A i když jsem po svých minulých zkušenostech z nových MMO velmi skeptický, přece jen mě zajímá jestli AA stojí za zkoušku. Sandbox zní zajímavě, a možnost sestavit si vlastní build taky. Ale není nad konzultaci s někým kdo má zkušenost z první ruky - takže jsem se chtěl zeptat jestli to má cenu zkoušet. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELIDOR: Jo? Kde?
    Dneska hledám celej den a nakonec jsem to naštvaně vypla :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    na Nebe je jasne videt ubytek hracu .. spousta parcel se uvolnuje
    CHLASTAMPIVO
    CHLASTAMPIVO --- ---
    Heh .... na našem serveru takový spot nenajdeš už 3 týdny ... :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    MALY_BOBIK: nn už jsme položili základy na farmhouse (2 proti sobě spojený large farmama:) ), naházeli nějaký kamení. Jeden z posledních fleků. A typuju, že i tahle lokace bude do týdne plná.

Máte někdo zkušenosti s hausingem v PvP lokaci?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: prostě pojď za mnou a bude něco postavíme spolu
    CAIA
    CAIA --- ---
    To zalezi i server od serveru co se kde vyplati. Proste to chce chvili sledovat trh.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Myslíte si, že budou přidávat parcely na stavění? Jsem si včera koupil parádní farmářskou chatu, projel všechny zelený lokace na kontinentu a nenašel jediný volný místo (teda pokud nechci bydlet na poušti...).
    Máte přehled o tom, co by se vyplatilo pěstovat a prodávat (jako čistý výpěstek)? Chtěl jsem dělat alchemku, ale je to drahý jak ďas, než se člověk prokouše k nějakejm použitelnejm výrobkům (5k...). Stromy? Kytky?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    REFLEX:
    CAIA:
    muzu hrat plynule na maximalni detaily, mam GTX 660 TI, ale nejak me nebavi poslouchat huceni ventilatoru a obecne ve vsech pvp hrach mam vzdy detaily na minimum, jedne co zapinam na maximum je distanc na zobrazeni postav a maximum postav v dohledu. ostatni grafika pro me zas tak dulezita neni.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Poraďte build na čistého bufera, teď hraju za BD ale časem bych rád víc podpořil raid
    CAIA
    CAIA --- ---
    REFLEX: ma strasny detaily
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ta grafika teda sux :]
    CAIA
    CAIA --- ---
    druhou zahradku muzes leda koupit od jineho hrace jestli se nepletu.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    no chtel bych vic nez jednu zahradku .. vim ze budu platit vetsi dane, ale zaboha nevim jak toho panacu ziskat.
    co se tyce vetsi zahradky .. super dekuju, zacnu je delat
    btw uz se chystam na to udelat si farmu ... jen ty nekrestansky pocty surovin na to ..
    CAIA
    CAIA --- ---
    ELIDOR: ty myslis vetsi zahradku nez mas? postavil sis prece tu 8x8 a jestli chces vetsi, musis udelat traderun questy
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    co jsem potkal na moři
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: jak vyrobit strašáka, nebo jak jej získat. V aukci není. Hledal jsem v encyklopedii tam nenacházím (zřejmě tam bude, ale opakovaně jsem ho přehlédl), tím spíš, že encyklopedie na webu nekoresponduje s tou ve hře ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam