• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: Ten druhý příklad :p
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: A co je drahe? :) Kdyz to zere 15 laboru, snizi se mi to na min? :D Nebo je to jen na veci typu hereather stone, kterej zere 50, tak to pak zere "jen" 45? :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: 20k profese chce na ty drahé věci o pět laborů méně :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja sem plejty s Agi nevidel, asi sem mel proste smulu. Me facinuje jak odmeny z akvesty jsou random a ja vlastne nikdy nevim jaky staty si naroluju :) Rolloval jsem dycky leather a jednou sem to mel supr agi/sta/str a jindy sem dostal spi/int kombo :D

Kdyz se tu hleedaj stranky, nemate nekdo prehled benefitu jednotlivejch voactions? Jako treba od kdy to zacne chtit min laboru?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: hrad kua :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MALY_BOBIK: http://archeagedatabase.net/us/ nic lepsiho neni,d ej si vyhledat armor/wepku dle chuti, seraz dle levelu a farej.

Kazdopadne, Kyrios NA, lagfest nejvetsiho kalibru, ac jsme stihli vsechno v idealnim case, diky lagum na miste se podarilo osadit hrat jine guilde, takze jsme ostrouhali. Nemluve o tom, ze clovek s tak dulezitym packem na zadek padnul a musel se delat novy..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Máte někdo stránku která je přímo na craft? Zajímali by mě staty z craft armoru. A pak zda je lepší armor z craftu a nebo nadropovaný, to samé u zbraní. Díky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: jsou agi plejty.. ale plejty te nezachrani od casteru. Tak jako tak tam melo byt alespon tech 10% mdef mno, a nerek bych ani popel :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Vsak v klidu, nijak zle jsem to nebral, co clovek to jiny pozadavky :) Ale neprijde mi, ze caster si nafarmi 5k a je za vodou :) Caster muze bud delat dps, nebo healit, nebo supportit :) Taky si musi nafarmit vsechny tri, kdyz chce :) Ikdyz je fakt, ze jsem treba videl spoustu platu vhodnych pro castery :) Klidne bych jako primeval nosil plate armor, kdyby mel vhodny staty :) Podle me by to mohla bejt celkem prdel :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: tady nejde o nedomyslenost. Ale o ocividne protezovani magic class jak se to deje v ruznych, zvlaste korejskych mmo po mnoho let :D A to ze caster si nafarmi 5k na jeden equip a je hotov a ja musim nafarmit ty equipy 3 mi proste neprijde fer :D Ale neber to jako silenou kritiku, jen proste diskutirujem ;)
    CAIA: wut?
    CAIA
    CAIA --- ---
    melee > ranged > magic > melee
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Pro mne to unbalance neni :) Plat proste zastavi spoustu physical dmg a je slabej proti magii. Leather je slusnej v obojim, ale ani v jednom nijak nevynika. Cloth ma physical jako slabinu a magic naopak umi slusne ignorovat. A je jen na tom jakou cestu si vyberes :) Navic mi to dava smysl i logicky :) Ale hlavne, dycky si muzes vybrat co chces mit :) Jen si to musis nejak vycraftit, vyfarmit, whatever :) To ze za svoje nedomyslenosti platim mi naopak vyhovuje, mam rad hry u kterych muzu relaxovat a zaroven vyzadujou premysleni :) Asi mame proste kazdeji jinej vkus, ja jsem uz dlouho nehral tak dobry MMORPG jako Archeage, takze ja si nemuzu stezovat :) Az se skoro stydim, ze jsem to neplatil a platim si Patrona Apexama :P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: jo, to souhlasim. Mozna zmena specu na OP je easy, ve sve podstate to ale treba pro mne, kterej se rozhodl hrat tanka (abo/blight/skullkng) uz z podstaty nesmysl. Pac ja nechci menit gear a spec. Ale proste nekdy musim, pac treba plate je totalne o hovne, kdyz potkas v arene nejakyho castera. A stve mne, ze mne nedomyslenosti tlaci nekde kde ja nechci. Kuprikladu leather ma balanced phys/magic defense, cloth ma 90% magic def a 10% phys def. Rekni mi proc ma plate jen phys def? To je proste unbalance pro mne :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: No primevalovi se na telo da dostat docela snadno teleport+charge je dobra kombinace, ale ne vsichni ji maji nastesti :)
    Me se naopak tahle hra velice libi, protoze muzes mit uplne jakejkoliv build chces, takze rec o nejakym balancovani je totalni nesmysl :) Kdyz si myslis, ze je neco OP, tak proste zmen build, sezen gear a sup do toho :) Ja sem s primevalem spokojenej, protoze me ten styl hry bavi, ale rozhodne si nemyslim ze by to bylo neco OP. Ani kdyz me sundaj jak malyho tak to za to nepovazuju, protoze na kazdou kombinaci se tam najde antikombinace :) Daleko vic nenavidim, kdyz mas nejakou classu tu vylevelujes a oni pak udelaj patch, nerf nerf nerf a muzu se jit klouzat :) Nastesti v tyhle hre jde delat hromada jinejch veci krom pvp, coz beru jako jeji druhej velkej klad :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: ano zkousel, a pohoda :D
    LOBOTECH: ta arena je tezka tak nejak obecne. Jak se ti neco dostane na telo, nedej boze hodi imprison, jsi marny.
    Vyhoda proste je, ze na tech 28metru se te nikdo neni schopnej jakkoli dotknout. Avsak tech promennych je tam moc, ruzny klasy proti kterym hrajes maj taky jiny vychytavky. Ja treba hraju abolishera a primevaly mam jako enemy velice rad :D Zas to nesmi byt hovada co mne sundaj na dve rany (cti lidi co maj supermega craft gear a zbrane).

At tak nebo onak, tadle hra neni v pvp ani hovno balanced a to se mi taky moc nelibi.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CAIA: ja jsem pochodil az u ctvrteho gm, evidentne tam kazdy dela co chce.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Me ten kite vychazi v open pvp, ale v arene sem zalostnej. Ale zatim to muzu svadet na equip :) Asi budu muset zrusit svuj krasnej olivovej sad a zacit pestovat neco na kuze :)
    CAIA
    CAIA --- ---
    Tak jsem dostal odpoved na tu stiznost a zamita se. Nenapsali duvod proc jsem dostal ban ale je tam seznam co priste nemam delat a nebo naopak mam a v nicem jsem nepochybil. To je banda ....
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: zkoušel si to? :) Já jsem na videa koukal, nikdy jsem nebyl úplnej PvP expert, ale za lamu se taky nepovažuju. A tohle prostě moc nedávám :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: primeval je jedno z nej dps do arenek. Prvni je bych rek Daggerspell. A pokud mas gha equip mel bys to tam docela solidne krajet. Tak snad muzu doporucit leda pohledat na netu nejaky primeval guidy, pac to je opravdu velmi husty protivnik. Kite, kite, kite to death. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam