• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    ELIDOR: Taky si myslím, že takhle "snadný" výdělek bude mít dalekosáhlé dopady, právě třeba v tom, že se farmáři a trade runneři stanou vyhledávanou kořistí, takže se to samo zreguluje. K nějaké inflaci pravděpodobně dojde, ale neviděl bych to tak katastroficky.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    od doby ultimy jsem nepotkal online hru s tolika moznostma co postava muze delat ..
    co je fajn na hre z meho pohledu by bylo snad na nekolik stranek ..
    co se mi naopak nelibi vypisu ..

1) jdou shazovat criminal body za real prachy

2) pokud zeleny zautoci na zeleneho, tak mu pk flag vydrzi tusim 30s po skonceni battle, pak je napadnutelny jen za cenu, ze utocnik ziska criminal body (casto zneuzivano na traderunech)

3) spatne vyresene pvp s enemaky - pokud jsi v jejich non pvp zone, tak te muze napadnout, ty jeho az pote co na tebe zautoci, pokud je s tebou nekdo, tak se do souboje nemuze zapojit jinak nez healama/buffama pokud neni sam napaden. tady by to meli vyresit, ze kazdy ucastnik boje ziska pvp flag a je ihned napadnutelny.

4) komunikace s gm je tragicka, to ze maji cas +-9 a z toho plynouci cas kdy se ti mohou venovat je mensi problem, fakt, ze realnou pomoc dostanes jen na live chatu s frontou na x hodin a tickety nevyrizujou snad ani po mesici je tristni .. tzn pokud chces neco vyresit, tak si vytrp frontu na live chatu .. jina cesta neni

5) neskutecne pitomej system expirace zabranejch a nezaplacenejch pozemku. system by mel byt, ze kdo nema na postaveni stavby do 24h tak ma smulu a pozemek expiruje i kdyby mel rozestaveno a chybelo mu posledni prkno. takhle je v kazdy zone miliarda strasaku a hledej volnou parcelu 24x24 smolik, akorat se s tim kseftuje za real prachy.

6) ze mimo farmu zasazene rostliny, nebo dany zvirata maji majitele .. nechapu proc tu tahle berlicka je, vse co je vysazeno mimo farmu by melo byt bez ownera a holt si to pohlidej kdyz riskujes

jinak jsem maximalne spokojenej a co se tyce vyvazeni pvp .. kdo breci ze ho pojedou v pvp, tak ma moznost si udelat ten samy build a zkusit si to, ale verim, ze by dotycny brecel s jakymkoliv buildem .. to neni o balancu, ale o pristupu

p.s.: obsazena aurorie behem prvnich dvou hodin po spusteni serveru me dojima ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    traderuny jsou idealni prilezitost pro piraty a pk .. ono se to samo zacne redukovat
    WASQ
    WASQ --- ---
    Je to tak. Dneska jedna cesta Silent Forest - Falcorth. Bylo to jak na dálnici a výtěžek cca 105%.. díkyčau..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: dve nejdraszi komodity pujdou nehorazne dolu. S tim se objevi obrovske mnozstvi farm cartu a zniceni cen ta trade runy. A nastoupi vysoka inflace. Uvidime ale ts za 200 je solidni joke.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ta Auroria je safe nebo pvp zona ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: vysvetlis proc si to myslis?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Myslim, ze pocinaje dneskem se jedna o mrtvou hru :D A proc? Protoze.... http://archeagedatabase.net/us/item/26955/
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja jsem tu Aurorii nejak nepochopil. Vcera jsem se byl projet a vsude pusto prazdno, nikdo nikde, zadny kvesty, jen mobove. Pak mne teda zaujala nejaka jeskyne, kde sem se prokopaval s dalsimi dovnitr (a za 3 labory dycky 1 rawstone a docela ta skala drzela) a tam se daly tezit silvery, coppery a tak. Ale jinak proste nikde nic, asi je nekde nejaky farmici misto a ja nemam paru kde :) A nebo jsou vsichni v hasle a farmej na upgrady :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nicméně zážitek docela dobrej. Jak flotila našich galeon a clipperů vjíždí do toho zálivu bylo fakt majestátní. Si budu dlouho pamatovat :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    O hodinu později už není místo na postavení ničeho, nikde. Jsem rád za svůj farm house a 2 velký farmičky :)) Jinak jsem teda čekal větší řež, ale je to asi daný tim, že naše guilda má PvPko dost v malíku, v podstatě jakákoliv jiná aliance neměla šanci zabrat nám druhý patro (a to spodní jsme vytěžili jako první).

Teď ještě najít v čem je ta výhoda sázet nahoře v Narnii. Tušim, že jdou nějaký stromy za GS a těžit z nich archeum - zkoušel jste to někdo? Pro mě teda hlavní bonus, že mám konečně temprate (+ subarctic teda) a můžu sázet velký stromy na Thunder logy - a postavit konečně traktor na 4 trade packy :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: gratz jak cip :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Máme hrad! První na serveru. 90 minut :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ty jo, to to tam mate jeste dost levny. U nas se kazdy tyden +- zdrazi o 20 goldu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: kyrios 85-90. Kde sou ty casy co stal 40. Nemluve o workers za 8g kery sou ted na 19-20 :-(
    Mimochodem, k tomu snizeni laboru. Asi to nejak nechapu pac na 60k+ jsem mel 80%, tedy kdyz je neco za 100 tak to zezere jen 80. Na 70k+ mi to ukazuje 77%. Sem z toho jelen.
    KURE
    KURE --- ---
    na Airu +-120
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Lidi kolik u vas na serverech stojej APEXy? U nas je ted cena v aukci kolem 130-140g. Dneska jsem si aktivoval patron status na dalsi mesic a premyslim, ze utratim tezce vydelany goldy zas za dalsi dva, pac tohle hodnotu asi nikdy ztracet nebude.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ja se moc omlouvam :) Kdyz nekdo zdravi v gildchatu a ja jsem ve hre, tak odpovidam, ale casto jsem afk :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: hehe ja ti posilal v guild chatu pozdrav opakovane .)
    CAIA
    CAIA --- ---
    Ale vzdyt goldeselleri nejsou problem AA. To je jen opruz. Problem je hacking a AA je bohuzel velmi pristupna k hackovani. Kdyz to Korejci programovali tak zrejme spolehali na to, ze v Koreji je hra pristupna jen pres ID cloveka. O to vic pak asi mohli zandbat vnitrni ochranu. JAk to dopadlo na Ruskejch serverech, odkud se ty programy zrejme siri dal je videt na aktualnim stavu hry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam