• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: Jsou 2 druhy rybaření
    1. klasik - kdekoliv (asi jak si chytal). Namotáš žížalu a chytáš pičoviny
    2. sport - bejvá v jezerech, ale hlavně moře. Musíš najít školku nějakejch ryb, nakrmit je žrádlem za labory, hodit spešl návnadu a čekat na rybu. S tou pak zápasíš v takový minihře. Čím větší fishing tím lepší prut, tím víc dávaš dmg (chytal jsem obyčejnýho kapra za gold a půl asi 10 minut... :D ). Když jí ulovíš, dostaneš trade pack na záda a ten pak vyměníš za prachy někde na pobřeží.
    Dobrá je k tomu fishing boat - na ní jsou místa na ty packy (nemusíš se furt vracet) a hlavně má radar na ty spoty, kde se chytá.
    Taková je teorie, jak jsem jí pochopil. Nachytáno nemám téměř nic. Ale plánuju to teď vytáhnout co nejrychleji. Po tom, co mi borec řekl, že si fishingem vydělá na 8 WC potů denně :))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj, rybari nekdo? pokud ano, muzete napsat postup? prut a navnady mam, chytal jsem na molu, chytil bambilion nesmyslnych ryb zadna se neda prodat draz nez za par medaku v nejlepsim stribrnaku - za ty labory to rozhodne zatim nestoji (cca 5,5k laboru)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: nejdriv musim resetnout, pac primo temper nejde.. a to bylo drahy takze vydrzim nez naharvim zas naky love.
    LOBOTECH: hasla zbrane muzes jen temperovat, regrade az u t3, t1-t2 nejdou
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: + ještě tempering .)

Bitky jsou super, to je teď to jediný, co mě u tý hry drží. V neděli bráníme hrad a to že chci vytrénit fishing
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Zlo :) Sem nevedel ze to jde i se zbranma z hasly, myslel sem ze to je jen pro dung veci :) Sem lama :) Ja budu rad, kdyz to dostanu na oranzovy :)

WASQ: Taky farmim luk, tak vim jaky to je, zatim porad jen tier 1 :)))
    S krakenem skoda, ale s bonzakem je to pakarna. Ale aspon sou hezky bitky ne? :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: hezký, už jen temper.. :)) Já se k t3 luku furt nemůžu propracovat. Všechno ostatní z hasla mám t1, ale nějak se mi nedaří poskládat partu a farmit. Navíc courage je dost v kurzu..

LOBOTECH: zatim ne. Za prvý máme tady nějakýho prášila, co nás bonzuje a za druhý to chce vychytat taktiku. Tank-heal (prej) Co já vim, jsem jen DPS (který tady v tý hře maj zábavy polovinu v PvE :) )
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: dulezite info, na heroic a vyse doporucuji resplendent scroll a red charm.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: regrade itemu. V baglu dole mas takovou ikonu mece, na tu jak kliknes tak to vyuzivas k regrade, osazeni lunagemu nebo lunafrostu. K regrade ale potrebujes scroll + charm ktery ti zveda pravdepodobnost, ktera je dost slaba obecne. Mrkni na youtube na nejaky guidy a pochopis. Ja ten sword dvakrat dostal z heroic na arcane a dvakrat zase z arcane na heroic. Takze jsem si dost zoufal. Dneska uz se mi to povedlo pomoci predrazeneho scrolu a predrazeneho charmu.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Jak se to dela? :) Nafarmit T3 weapon vin jak, ale jak se to dela na ten eternal? :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ALONSY: no itemy z GHA budou asi na nic, ale crafteny veci a Hasla budou imho dal upgradovatelny, tzn kdo bude mit, ten si bude piskat.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ALONSY: Co nadelas :) t3 haslu aspon na eternalu sem chtel tak ji mam :D na jedno dve siege dobry.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LIQUIDFREAK: A pak vyjde datadisk a budeš moc všechno vyhodit :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK:

Jeste guardian stone a lunagemy, za ktery asi prostrilim tisice honoru, pac osadit 5 lunagemu je na palici a bude to cajk aspon na chvili :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SYLVAEN: Mno jo, nechal jsem se unest. Ale uz peace s elinorem tak pohoda :)
    WASQ: Jj trion si mne ruce, a v podstate i lidi. Pac dopad na ceny trade runu tady je, ale neni to tak kriticke ve finale a da se pekne vydelat.
    LOBOTECH: ELIDOR: jaky bugovani? Ja nic nevim :D a vsechno sem si poctive vychodil v GHA :D

Jinak workery a apexy vylezly pac bughoax a vypnuty marketplace. Snad uz se to ted poresilo a bude lepe :) A musim se pochlubit, T3 hasla sword nafarmeny a po investici 550g jsem ho konecne dostal aspon na eternal :D Screenshot za chvilec :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Apexi update. V aukci uz jsou za 300g :D

WASQ: Zabili ste toho krakena vlastne? :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Hodne hezky. Neco takovyhleho jsem zazil, kdyz me nekdo z gildy vzal na ten ostrov kam se vozej TP, ze zkusime okrast enemaky. No my sme tam byli 4 a najednou prijela zhruba pulka tech galeon co je na obrazku s 4x vic obchodnima a z nich se vyrojilo asi 200 nepratel :DDD

A propo Apexy u nas stojej uz kolem 250g :) Prijde mi to trochu jak bitcoiny :D Rekl bych ze se to zastavi az nekde na tisicovce za nejakje ten mesic :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Výprava na Krakena. Škoda, že mi to po hodině spadlo uprostřed mohutnýho PvP, takže vlastně ani nevim, jak to dopadlo :)

Většina jsou naše galeony. FG!
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WASQ: jj casto tankuje mag
    WASQ
    WASQ --- ---
    Řikal jsem si, že bych vám natočil video, ale na YT jsou klipy, kde to chodí bez tanka. A poctivě .)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: No jako dps a tank mi to prijde jednoduchy, tezky jak svine to ma healer a tam problem vidim, protoze ability zerou desne many a bossove desne radi ignorujou nejakyho clena a pak mu daj najednou temer instant :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam