ELIDOR: Jak pise WASQ nejde a je to desne na prd, protoze
1. Casto se ti stane, ze to nekomu spadne a hra se pak odehrava 4 vs 5 coz je dost casto uplne na hov... (ikdyz nedavno nam hned na zacatku odesli 2 lidi a hrali jsme to cely 3 vs 5 a vyhrali jsme o jeden kill :D Asi nejaky neskutecny lamy :D)
2. Joinujou se ti tam lvl 40 + a ten tym co ho ma ma jasnej handicap.
Jako je jasny, ze premade by rozsekaly kazdej random, jenze o tom to preci je :) Pak je to vetsi zabava.
Me nici arena 1 vs 1 , protoze mi to treba 3x za sebou da stejnyho soupere a pokud ma antibuild, tak nemam nejmensi sanci. Dneska rano jsem si chtel splnit kvest na gilda star a kdyz mi to potreti dalo stejnyho soupere, tak jsem odmitnul seskocit dolu :P Pak jsme asi 10 minut chatovali ve faction chatu (on byl od enemaku) a ve finale mi slibyl ze se necha zabit, jen kdyz nebudu zdrzovat :D Jak slibyl, tak dodrzel :P :)))
Me se potencial aren libi, protoze krome vybavy a buildu se tam daj pouzivat PvP veci, jidlo, lektvary a je to docela napadity, nekdy souboje sice konej naprosto jasne, ale nektery jsou naprosto super a vyhravam nebo prohravam o jednu ranu :)