Update: fishing boat je parádní stroj na prachy, stejně jako 6 místná kárka. Ale furt vychází líp to rybaření. Až bude nálada, tak postavim merchant shipu, s tou to prej taky docela frčí. Navíc se mi děsně líbí :))
Jinak jsme včera pomáhali při siegi jednoho hradu (scroll na náš si nikdo nekoupil - respektive my sami, aby byli peace funds) a největší nuda.. Je to tak děsně zabugovaný. Kdyby bránící guilda nebyla rozpadlá a byla schopná spacifikovat plnej raid na obranu, tak si myslim, že není šance ho jakýmkoliv způsobem dobít.
Musíš zničit xx zdí, abys mohl napadnout ten lodestone (?) a zabrat území. Nicméně tomu čimkoliv dáváš za 1 a ty zdi mají třeba mega HP a víc. Siege weaponou to dostávalo za 2,5k tušim. Navíc jim stačí za 3 stone packy postavit novou zeď a může se jet na novo (ano novou zeď postavíš 10x rychleji, než jí zbouráš.. :D ) a to všechno by se mělo odehrávat při normálním bitkaření. Tudíž ty bys reálně musel mít třeba 20 siege strojů (každej stojí na postavení 1 thunder strom a je použitelnej jen hodinu a půl = mega výdaj) a každej musí ovládat jeden člověk a hned jsi o 20 lidí v bitce chudší...
No jsem rád, že ten náš hrad máme i když z toho teď moc peněz neteče, jak je Auroria skoro prázdná, protože než se ten siege hratelně vyladí podle mě ještě nějakej pátek potrvá :)