• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    zustal nekdo ve hre, nebo sici jsou pryc? .)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Strength
    zvýšení Melee Attack +0.2 za bod.
    zvýšení Parry rate.
    zvýšení Melee Accuracy a Melee/Ranged Block.

Intelligence
    zvýšení Magic Attack +0.2 za bod.
    zvýšení max mana.
    zvýšení Magic Accuracy, Melee/Ranged Evasion,a Magic/Ranged Critical Rates.

Agility
    zvýšení Ranged Attack +0.2 za bod.
    zvýšení Ranged Accuracy, Melee/Ranged Evasion, a Melee/Ranged Critical Rates.

Spirit
    zvýšení Magic Defense +1 a Healing Power +0.2 za bod.
    zvýšení health/mana regen rychlosti. zvýšení všech Accuracy.

Stamina
    zvýšení max health +12 za bod.
    zvýšení Parry Rate.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ty jo, nevimm kam bych sel, jedu ted AA jen v udrzovacim modu, ale aspon mam porad dost laboru na vsechno :) Jen nevim jak dlouho zvladnu v tom modu udrzovat patrona, ale posledne jsem za dva vecery nafarmil 1500 goldu, tak se snad jeste hecnu a dystak prifarmim, ikdyz ceny apexu uz jsou hodne vysoko :) A pokud bych sel, tak proste nekam kam pujde nekdo jinej :) Sam za sebe, bych nikam nesel :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: na foru se jiz spravci (nevim nakolik maji informace a pravomoci toto rici) rekli, ze to je v priprave. ze nebude zadny merge serveru ani ruseni mene vytizenych, ale ze v planu je moznost prevodu postavy. ano, majetek by imho byl ztracen, ale pokud to bude jako v jinych hrach, tak postava bude mit preveden majetek do urcite hodnoty na penize (o tom nepsali nic)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: ta moznos je ne ? to nejhorsi teda je ze prijdes o barak a vse v nem
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud by byla moznost bez ztraty skillu prejit na jiny server, vyuzili byste to, nebo alespon uvazovali o tom?
    pokud ano, na jaky server a zapad / vychod ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: No jasne, dyt pri cenach co jsou ted v aukcich to jde uplne samo a to se mi na ty hre prave libi. Nenuti me to sedet kazdej vecer a farmit, nebo delat trade runy, ale proste si delam co chci a ze vseho jsou goldy. Dokonce si ted u kupuju ty predrazeny worker compensaion potiony, abych nemusel cekat na labor. Jestli mas problem s goldama, tak obcas farmi penezenky na plazi v sandeepu, jde to desne rychle. Ja tam chodim abych trenoval pety a dodelavam pomalu ostatni skill-stromy. Pouzivam build, kde mam v a archery vsechno na dmg a na dalsich dvou stromech tolik nezalezi. Ikdyz trochu zalezi, kdyz mas z withcraftu to co vraci manu, tak ani nemusis moc regenerovat. Dycky jen strelit charged bolt a dodelas endless arrow, do dalsiho moba napalis ten druhej sip co zpusobuje bleeding a dorazis endless arrow, mezitim ti dojede CD na charget bolt a tohlejedes dokolecka. Za pul hodiny mas cca 100 penezenek a to u toho muzes na druhym monitoru na neco koukat, nebo si psat v chatu, ci tak. Pokud bych se zameril doopravdy jen na vydelavani a podridil tomu ostatni aktivity, tak neni problem dat 10k-20k mesicne, ale to by me zas tak nebavilo :) Leda bych mel motivaci co si za to poridit :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: tyve tohle nechapu, to mesicne vydelas 2k+ ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Vsak mam :) Jsem ted akorat pouzival 4 apexy :) Mam ted zas malo goldu na kazdym uctu ccaa 300, ale behem mesice zas na ty 4 apexy dohromady v klidu vydelam :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: hele to musis mit na obou uctech patrona ne?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ty jo, nevim kdo se tam s kym paktuje, ja jsem zatim v rodine jen s Nif uctem, kvuli farmam, abych si je mohl obstaravat nezavisle na jakym charu jsem.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: btw jak je to s rodinama u draku?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: To by se mi nahodou libilo, klidne bych prestoupil do nejaky akcnejsi gildy, Krutak i Kelimek by to pochopili. Ale problem je prave ta kazen :) Nechci to mit jako druhou praci, chci se lognout, kdyz mam chut a delat to na co mam chut :) Nemam problem komukoliv z gildy pomahat, ale proste musim sam chtit :) Jinak z tech dvou guild by se mi asi vic libilo u OoTW. By sme se mohli mrknout na to jaky maji naroky :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: naprosto chapu ..
    btw s furrykem jsme si rikali, ze bychom leavli corsairs a presli nekam kde maji sanci na slozeni red dragona .. tech moznosti moc neni, wolfove nebo immortals .. hloupy je, ze obe guildy vyzadujou dost tuhou kazen a ucast na jejich akcich .. tzn ta pohoda lognu kdy chci a jdu co chci ... tam chybi
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ja jsem to ignorem vyresil uz davno :) Ale proste s ni nechci bejt v parte, chci bejt v parte s pohodovejma lidma a relaxovat :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: No dragoni tolik nemaj, asi hodne lidi nehraje ted. Ale to roztristeni se taky nechapu, kdyby to byly nejaky agohonky, nebo tak, tak chapu ze si chtej hrat na vlastnim pisecku, ale ty gildy jsou obe vlastne stejny :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: proc to vy dva nevyresite navzajem ignorem?
    oba super dpska v jedny parte neskutecne vykonny kombo a nic z toho neni .. pac se nedokazete vystat ..
    k tomu tank, heal a nekdo posledni .. dali bychom cokoliv
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    taky nechapu existenci dvou guild, kde kazda ma do 20ti lidi online v primetime ..
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jen porad nechapu, proc se dragoni nepridaj ke korzarum, prospelo by to obema gildam mit vic lidi online.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Vecer bych teoreticky mel mit cas :) Jsem pro kazdou spatnost, takze zajdu klidne cokoliv GHa, KRedl, Neco uplne novyho, nebo se jen tak poflakovat u enemaku a prudit :) Ale predem rikam, ze v grupe s Ariazelkou nebudu, takze se pridam jen pokud tam nebude :)

Jinak u dragonu se nic moc nedeje, dycky kdyz chtej jit nejakou instanci, tak desne pozde a online byva malo lidi, ale davam tomu jeste sanci, Krutak a Kelimek jsou fajn pohodari :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam