• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BARTUC: Mno Teru sem zkousel pred par mesicema znova a jako lol desive to vsecko nak zjednodusili :-D Jinak bych se odvazil i tvrdit ze ma BD veci potencial nez AA ale este to neni ani dodelane uvidim jak to cele dopadne..taky to nakonec naej bigpatch muze cele dojebat..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TAJEN: kdyz tohle je vecnej problem her, ktery sou primarne delany pro asijskej trh... ja to videl na TERA online, kde se evropska verze absolutne nedala srovnavat s tou asijskou a taky to podle toho dopadlo...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Mno ja tady mam gigovej patch kazdou chvilku..ale hadam az sse BD dostane do eu tak AA umre ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: no neumrelo, ale fakt je, ze patche neprinaseji nijak zasadni novy obsah a to je vzdycky problem
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Teda moc sem to nesledoval cose v AA deje ale podle par poslednich prispevku tady to asi uz umrelo ? :-( Ja uz treti mesic v korei testim black desert a podle me to bude i lepcejsejsi nez AA .. ale este jim chbi udelat minimalne dve classy a taky to tu je nak tak cim vic patchu tim divnejsi snad to moc nedojebou nez seto tak zarok dostane do EU :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    No já to ani zapínat nebudu. Představa všech farm housů a jinejch zbořenejch pozemků mě děsí :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    no dva patche od bety a oba nepridavaji hre nic na hratelnosti .. pockam na treti a pokud se to nezlepsi tak zacnu hledat dalsi hru ... zatim beru patche jako velky fail ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: co mám novej komp tak jsem to ještě nestahoval a ani nevím zda to stahovat vůbec budu
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Vsici jsou mrtvy Dejve :) Mam dojem, ze mi tam na uctu zbyly jeste dva apexy, ktery uz jsem ani neaktivoval. Barak i zahrada urcite davno spadly a nejak me to tam zatim zpet nelaka, kdyz mam naladu, zapinam tanky. Skoda, byla to fajn hra, byt dost needy :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    zustal nekdo ve hre, nebo sici jsou pryc? .)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Strength
    zvýšení Melee Attack +0.2 za bod.
    zvýšení Parry rate.
    zvýšení Melee Accuracy a Melee/Ranged Block.

Intelligence
    zvýšení Magic Attack +0.2 za bod.
    zvýšení max mana.
    zvýšení Magic Accuracy, Melee/Ranged Evasion,a Magic/Ranged Critical Rates.

Agility
    zvýšení Ranged Attack +0.2 za bod.
    zvýšení Ranged Accuracy, Melee/Ranged Evasion, a Melee/Ranged Critical Rates.

Spirit
    zvýšení Magic Defense +1 a Healing Power +0.2 za bod.
    zvýšení health/mana regen rychlosti. zvýšení všech Accuracy.

Stamina
    zvýšení max health +12 za bod.
    zvýšení Parry Rate.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ty jo, nevimm kam bych sel, jedu ted AA jen v udrzovacim modu, ale aspon mam porad dost laboru na vsechno :) Jen nevim jak dlouho zvladnu v tom modu udrzovat patrona, ale posledne jsem za dva vecery nafarmil 1500 goldu, tak se snad jeste hecnu a dystak prifarmim, ikdyz ceny apexu uz jsou hodne vysoko :) A pokud bych sel, tak proste nekam kam pujde nekdo jinej :) Sam za sebe, bych nikam nesel :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: na foru se jiz spravci (nevim nakolik maji informace a pravomoci toto rici) rekli, ze to je v priprave. ze nebude zadny merge serveru ani ruseni mene vytizenych, ale ze v planu je moznost prevodu postavy. ano, majetek by imho byl ztracen, ale pokud to bude jako v jinych hrach, tak postava bude mit preveden majetek do urcite hodnoty na penize (o tom nepsali nic)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: ta moznos je ne ? to nejhorsi teda je ze prijdes o barak a vse v nem
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud by byla moznost bez ztraty skillu prejit na jiny server, vyuzili byste to, nebo alespon uvazovali o tom?
    pokud ano, na jaky server a zapad / vychod ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: No jasne, dyt pri cenach co jsou ted v aukcich to jde uplne samo a to se mi na ty hre prave libi. Nenuti me to sedet kazdej vecer a farmit, nebo delat trade runy, ale proste si delam co chci a ze vseho jsou goldy. Dokonce si ted u kupuju ty predrazeny worker compensaion potiony, abych nemusel cekat na labor. Jestli mas problem s goldama, tak obcas farmi penezenky na plazi v sandeepu, jde to desne rychle. Ja tam chodim abych trenoval pety a dodelavam pomalu ostatni skill-stromy. Pouzivam build, kde mam v a archery vsechno na dmg a na dalsich dvou stromech tolik nezalezi. Ikdyz trochu zalezi, kdyz mas z withcraftu to co vraci manu, tak ani nemusis moc regenerovat. Dycky jen strelit charged bolt a dodelas endless arrow, do dalsiho moba napalis ten druhej sip co zpusobuje bleeding a dorazis endless arrow, mezitim ti dojede CD na charget bolt a tohlejedes dokolecka. Za pul hodiny mas cca 100 penezenek a to u toho muzes na druhym monitoru na neco koukat, nebo si psat v chatu, ci tak. Pokud bych se zameril doopravdy jen na vydelavani a podridil tomu ostatni aktivity, tak neni problem dat 10k-20k mesicne, ale to by me zas tak nebavilo :) Leda bych mel motivaci co si za to poridit :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: tyve tohle nechapu, to mesicne vydelas 2k+ ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Vsak mam :) Jsem ted akorat pouzival 4 apexy :) Mam ted zas malo goldu na kazdym uctu ccaa 300, ale behem mesice zas na ty 4 apexy dohromady v klidu vydelam :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: hele to musis mit na obou uctech patrona ne?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ty jo, nevim kdo se tam s kym paktuje, ja jsem zatim v rodine jen s Nif uctem, kvuli farmam, abych si je mohl obstaravat nezavisle na jakym charu jsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam