• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    YASHAMARU: free to play je to od samotneho zacatku
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BLACKSOURCE: vicemene souhlasim, myslim, ze jsou mrtvejsi zanry, ale uz to nikdy nebude co to byvalo. kazdopadne skoda. hraje to AA nekdo vubec jeste? premejslim, ze si to aspon chvilku zkusim, nebo to vubec nema cenu hrat? koukal jsem na netu co na to lidi rikaji a prej hrozne pay to win, coz mi teda nejak nesedi s tim, jaky oslavny recenze to melo, kdyz to bylo v bete.
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    YASHAMARU: Problém je, že tento žánr je mrtvý...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    heh ahoj, tuhle hru jsem dlouho sledoval, a vypadalo to slibne, rikalo se aion a wow dohromady, to nejlepsi z obou.

nakonec jsem nekoupil, rikal jsem si moc drahy a nechtelo se mi z aionu prechazet a prislo mi to moc drsny, nejaky to pirateni a ze ti okradou urodu nebo co jsem to cetl :)))

no a ted koukam na steamu, ze free to play. takze dalsi mmo chvili hype a za chvili dead? :(

pokazdy si rikam ty jo to je nova pecka, budoucnost zanru a pokazdy za mesic free to play :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BARTUC: Mno Teru sem zkousel pred par mesicema znova a jako lol desive to vsecko nak zjednodusili :-D Jinak bych se odvazil i tvrdit ze ma BD veci potencial nez AA ale este to neni ani dodelane uvidim jak to cele dopadne..taky to nakonec naej bigpatch muze cele dojebat..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TAJEN: kdyz tohle je vecnej problem her, ktery sou primarne delany pro asijskej trh... ja to videl na TERA online, kde se evropska verze absolutne nedala srovnavat s tou asijskou a taky to podle toho dopadlo...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Mno ja tady mam gigovej patch kazdou chvilku..ale hadam az sse BD dostane do eu tak AA umre ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: no neumrelo, ale fakt je, ze patche neprinaseji nijak zasadni novy obsah a to je vzdycky problem
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Teda moc sem to nesledoval cose v AA deje ale podle par poslednich prispevku tady to asi uz umrelo ? :-( Ja uz treti mesic v korei testim black desert a podle me to bude i lepcejsejsi nez AA .. ale este jim chbi udelat minimalne dve classy a taky to tu je nak tak cim vic patchu tim divnejsi snad to moc nedojebou nez seto tak zarok dostane do EU :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    No já to ani zapínat nebudu. Představa všech farm housů a jinejch zbořenejch pozemků mě děsí :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    no dva patche od bety a oba nepridavaji hre nic na hratelnosti .. pockam na treti a pokud se to nezlepsi tak zacnu hledat dalsi hru ... zatim beru patche jako velky fail ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: co mám novej komp tak jsem to ještě nestahoval a ani nevím zda to stahovat vůbec budu
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Vsici jsou mrtvy Dejve :) Mam dojem, ze mi tam na uctu zbyly jeste dva apexy, ktery uz jsem ani neaktivoval. Barak i zahrada urcite davno spadly a nejak me to tam zatim zpet nelaka, kdyz mam naladu, zapinam tanky. Skoda, byla to fajn hra, byt dost needy :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    zustal nekdo ve hre, nebo sici jsou pryc? .)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Strength
    zvýšení Melee Attack +0.2 za bod.
    zvýšení Parry rate.
    zvýšení Melee Accuracy a Melee/Ranged Block.

Intelligence
    zvýšení Magic Attack +0.2 za bod.
    zvýšení max mana.
    zvýšení Magic Accuracy, Melee/Ranged Evasion,a Magic/Ranged Critical Rates.

Agility
    zvýšení Ranged Attack +0.2 za bod.
    zvýšení Ranged Accuracy, Melee/Ranged Evasion, a Melee/Ranged Critical Rates.

Spirit
    zvýšení Magic Defense +1 a Healing Power +0.2 za bod.
    zvýšení health/mana regen rychlosti. zvýšení všech Accuracy.

Stamina
    zvýšení max health +12 za bod.
    zvýšení Parry Rate.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ty jo, nevimm kam bych sel, jedu ted AA jen v udrzovacim modu, ale aspon mam porad dost laboru na vsechno :) Jen nevim jak dlouho zvladnu v tom modu udrzovat patrona, ale posledne jsem za dva vecery nafarmil 1500 goldu, tak se snad jeste hecnu a dystak prifarmim, ikdyz ceny apexu uz jsou hodne vysoko :) A pokud bych sel, tak proste nekam kam pujde nekdo jinej :) Sam za sebe, bych nikam nesel :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: na foru se jiz spravci (nevim nakolik maji informace a pravomoci toto rici) rekli, ze to je v priprave. ze nebude zadny merge serveru ani ruseni mene vytizenych, ale ze v planu je moznost prevodu postavy. ano, majetek by imho byl ztracen, ale pokud to bude jako v jinych hrach, tak postava bude mit preveden majetek do urcite hodnoty na penize (o tom nepsali nic)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: ta moznos je ne ? to nejhorsi teda je ze prijdes o barak a vse v nem
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud by byla moznost bez ztraty skillu prejit na jiny server, vyuzili byste to, nebo alespon uvazovali o tom?
    pokud ano, na jaky server a zapad / vychod ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam