• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    sefka guildy The Moonblades
    https://www.facebook.com/ari.ariazelka
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    lidi z me guildy to stale hraji, mas facebook? dal bych ti kontakt
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Nekdo to hraje? Nekdo kdo by mel funkcni guildu?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    YASHAMARU: wow smrdi

ELIDOR: Mno tosem nak tak vse cekal AA sem teda hral uz v alfe a byli tam veci co ty si vlastne asi uz nezazil..pak to akorad tak celi posrali a proste nutili vsechny do pvp.. Eli ale muzu ti rict jestli to neposerou tak Black Desert v EU v zime bude parada.. ted sem to chvilku nehral tak mi to taha 10gb patch tak uvidim matam bejt uz zase nova classa :-) takze uz jetam vyber dost velkej :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    YASHAMARU: wow a eve online jsou dve stalice, ale co do hratelnosti je AA v mnohem lepsi, skoda ze ma mnohem mene pvp, ale predpokladam, ze i to je otazka casu. btw hral jsem wow i eve roky
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ELIDOR: nejlepsi na trhu bude asi wow ne, i kdyby jen ciste skrz to, ze jako jediny porad jede zatimco ostatni vychcipalo nebo skomira
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: jak se to vezme ..
    bylo nekolik vyznamnych patchu co konecne vytvorili engame, bohuzel az pote co odesla vetsina lidi ... hrubou chybu vidim i v tom, ze prvni velky patch prilakal lidi zpet jen aby videli, ze se defakto nic nezmenilo ... a dalsim patchum uz nedali sanci, prestoze prave tam slo o zvednuti zabavnosti v endgame.

ja odesel 31.5 pote co jsem cca tri mesice trpel narustajici demenci a agresivitu v guilde (prichod novych lidi zcela nekompatibilnich s stavajicim jadrem a snaha nekterych starych dohnat a predehnat je v demenci) .. hra je to imho nejlepsi na trhu (mysleno v mmorpg). byt tam puvodni parta tak se vratim kdykoliv ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    AA uz umrelo ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    velky patch ..1.7 build 6.0
    ArcheAge Version 1.7 Build 6.0: Patch Notes
    http://forums.archeagegame.com/...7-ArcheAge-Version-1.7-Build-6.0-Patch-Notes&p=1649113#post1649113
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    YASHAMARU: Mnooo ono jde oto ktery patch tu hru zabil.. hral sem to este v alfe a vte dobe sem tech skoro 4000 nelitoval.. :-) pak to osuperpatchovali a prome to uz stalo leda za hovno.. ted hraju v korei black desert a doufam ze stim neudelaji to same co s AA..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    YASHAMARU: jj hraju, nase guilda ma velmi slusnou aktivitu, ale i tak jsem zvykly na vetsi pocty lidi ve hre ... pokud to chces zkusit, tak ti nic nebrani, nic to nestoji a platit muzes i nemusis (placeny model jde i zadarma)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    YASHAMARU: free to play je to od samotneho zacatku
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BLACKSOURCE: vicemene souhlasim, myslim, ze jsou mrtvejsi zanry, ale uz to nikdy nebude co to byvalo. kazdopadne skoda. hraje to AA nekdo vubec jeste? premejslim, ze si to aspon chvilku zkusim, nebo to vubec nema cenu hrat? koukal jsem na netu co na to lidi rikaji a prej hrozne pay to win, coz mi teda nejak nesedi s tim, jaky oslavny recenze to melo, kdyz to bylo v bete.
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    YASHAMARU: Problém je, že tento žánr je mrtvý...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    heh ahoj, tuhle hru jsem dlouho sledoval, a vypadalo to slibne, rikalo se aion a wow dohromady, to nejlepsi z obou.

nakonec jsem nekoupil, rikal jsem si moc drahy a nechtelo se mi z aionu prechazet a prislo mi to moc drsny, nejaky to pirateni a ze ti okradou urodu nebo co jsem to cetl :)))

no a ted koukam na steamu, ze free to play. takze dalsi mmo chvili hype a za chvili dead? :(

pokazdy si rikam ty jo to je nova pecka, budoucnost zanru a pokazdy za mesic free to play :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BARTUC: Mno Teru sem zkousel pred par mesicema znova a jako lol desive to vsecko nak zjednodusili :-D Jinak bych se odvazil i tvrdit ze ma BD veci potencial nez AA ale este to neni ani dodelane uvidim jak to cele dopadne..taky to nakonec naej bigpatch muze cele dojebat..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TAJEN: kdyz tohle je vecnej problem her, ktery sou primarne delany pro asijskej trh... ja to videl na TERA online, kde se evropska verze absolutne nedala srovnavat s tou asijskou a taky to podle toho dopadlo...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Mno ja tady mam gigovej patch kazdou chvilku..ale hadam az sse BD dostane do eu tak AA umre ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: no neumrelo, ale fakt je, ze patche neprinaseji nijak zasadni novy obsah a to je vzdycky problem
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Teda moc sem to nesledoval cose v AA deje ale podle par poslednich prispevku tady to asi uz umrelo ? :-( Ja uz treti mesic v korei testim black desert a podle me to bude i lepcejsejsi nez AA .. ale este jim chbi udelat minimalne dve classy a taky to tu je nak tak cim vic patchu tim divnejsi snad to moc nedojebou nez seto tak zarok dostane do EU :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam