• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: počkat, takže to není můj fail že jsem nezrušil sub ale že jsem to měl do teď zdarma?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ty dny zdarma byly jako "bolestne" za problemy s mergem serveru ..
    co jsem koukal, tak AA ma nyni dost zmen
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jj nedali vedet ze kazdy dostal dny zdarma
    take jsem nad tim kroutil hlavou ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    To potěší když to nehraju asi víc jak půl roku
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    The Moonblades na EU serveru Sirothe
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    mozna jeste jaky server?
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    dik, oslovim
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    sefka guildy The Moonblades
    https://www.facebook.com/ari.ariazelka
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    lidi z me guildy to stale hraji, mas facebook? dal bych ti kontakt
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Nekdo to hraje? Nekdo kdo by mel funkcni guildu?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    YASHAMARU: wow smrdi

ELIDOR: Mno tosem nak tak vse cekal AA sem teda hral uz v alfe a byli tam veci co ty si vlastne asi uz nezazil..pak to akorad tak celi posrali a proste nutili vsechny do pvp.. Eli ale muzu ti rict jestli to neposerou tak Black Desert v EU v zime bude parada.. ted sem to chvilku nehral tak mi to taha 10gb patch tak uvidim matam bejt uz zase nova classa :-) takze uz jetam vyber dost velkej :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    YASHAMARU: wow a eve online jsou dve stalice, ale co do hratelnosti je AA v mnohem lepsi, skoda ze ma mnohem mene pvp, ale predpokladam, ze i to je otazka casu. btw hral jsem wow i eve roky
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ELIDOR: nejlepsi na trhu bude asi wow ne, i kdyby jen ciste skrz to, ze jako jediny porad jede zatimco ostatni vychcipalo nebo skomira
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: jak se to vezme ..
    bylo nekolik vyznamnych patchu co konecne vytvorili engame, bohuzel az pote co odesla vetsina lidi ... hrubou chybu vidim i v tom, ze prvni velky patch prilakal lidi zpet jen aby videli, ze se defakto nic nezmenilo ... a dalsim patchum uz nedali sanci, prestoze prave tam slo o zvednuti zabavnosti v endgame.

ja odesel 31.5 pote co jsem cca tri mesice trpel narustajici demenci a agresivitu v guilde (prichod novych lidi zcela nekompatibilnich s stavajicim jadrem a snaha nekterych starych dohnat a predehnat je v demenci) .. hra je to imho nejlepsi na trhu (mysleno v mmorpg). byt tam puvodni parta tak se vratim kdykoliv ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    AA uz umrelo ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    velky patch ..1.7 build 6.0
    ArcheAge Version 1.7 Build 6.0: Patch Notes
    http://forums.archeagegame.com/...7-ArcheAge-Version-1.7-Build-6.0-Patch-Notes&p=1649113#post1649113
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    YASHAMARU: Mnooo ono jde oto ktery patch tu hru zabil.. hral sem to este v alfe a vte dobe sem tech skoro 4000 nelitoval.. :-) pak to osuperpatchovali a prome to uz stalo leda za hovno.. ted hraju v korei black desert a doufam ze stim neudelaji to same co s AA..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    YASHAMARU: jj hraju, nase guilda ma velmi slusnou aktivitu, ale i tak jsem zvykly na vetsi pocty lidi ve hre ... pokud to chces zkusit, tak ti nic nebrani, nic to nestoji a platit muzes i nemusis (placeny model jde i zadarma)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    YASHAMARU: free to play je to od samotneho zacatku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam