• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    HAGAN_SIRIUS: no bohuzel je to more moc maly, kdyby bylo 10x vetsi tak by bylo porad maly, ale dalo by se tam alespon neco delat .. takhle je to proste marny (diky radarum/sonarum/dalekohledum) .. ty vyznam more devalvuji
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    mno, po necelem tydnu lv 45, ale nutno rict, ze cil tehle hry je asi jinde, endlevel je spis cosi jako vstupenka k tomu aby clovek zacal resit nejake slusne vybaveni. Jinak zatim libi, asi si poridim loda udu se motat nekde po mori, jeste k tomu premluvit par lidi - nakonec jsem zkoncil v jedny anglicky gilde, zadna top guild, ale maji ambice se k tomu casem propracovat. Co ma tahle hra asi nejlepsi je to more, to je proste moc pekny
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: pardon za velikost :D sem si na telefonu rikal jestli to vubec prectete :D

ELIDOR: ja jsem z toho prvne pochopil ze to je jako ze nejsou penize na ucte takze zruseny sub
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: hele to byla prvni vec co me napadla taky ... ihned jsem to sel zkontrolovat.
    ne, dali vsem tusim 5 dni zdarma ... aniz by o tom rekli a pak jen poslali info ze to skoncilo
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: počkat, takže to není můj fail že jsem nezrušil sub ale že jsem to měl do teď zdarma?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ty dny zdarma byly jako "bolestne" za problemy s mergem serveru ..
    co jsem koukal, tak AA ma nyni dost zmen
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jj nedali vedet ze kazdy dostal dny zdarma
    take jsem nad tim kroutil hlavou ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    To potěší když to nehraju asi víc jak půl roku
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    The Moonblades na EU serveru Sirothe
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    mozna jeste jaky server?
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    dik, oslovim
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    sefka guildy The Moonblades
    https://www.facebook.com/ari.ariazelka
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    lidi z me guildy to stale hraji, mas facebook? dal bych ti kontakt
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Nekdo to hraje? Nekdo kdo by mel funkcni guildu?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    YASHAMARU: wow smrdi

ELIDOR: Mno tosem nak tak vse cekal AA sem teda hral uz v alfe a byli tam veci co ty si vlastne asi uz nezazil..pak to akorad tak celi posrali a proste nutili vsechny do pvp.. Eli ale muzu ti rict jestli to neposerou tak Black Desert v EU v zime bude parada.. ted sem to chvilku nehral tak mi to taha 10gb patch tak uvidim matam bejt uz zase nova classa :-) takze uz jetam vyber dost velkej :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    YASHAMARU: wow a eve online jsou dve stalice, ale co do hratelnosti je AA v mnohem lepsi, skoda ze ma mnohem mene pvp, ale predpokladam, ze i to je otazka casu. btw hral jsem wow i eve roky
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ELIDOR: nejlepsi na trhu bude asi wow ne, i kdyby jen ciste skrz to, ze jako jediny porad jede zatimco ostatni vychcipalo nebo skomira
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: jak se to vezme ..
    bylo nekolik vyznamnych patchu co konecne vytvorili engame, bohuzel az pote co odesla vetsina lidi ... hrubou chybu vidim i v tom, ze prvni velky patch prilakal lidi zpet jen aby videli, ze se defakto nic nezmenilo ... a dalsim patchum uz nedali sanci, prestoze prave tam slo o zvednuti zabavnosti v endgame.

ja odesel 31.5 pote co jsem cca tri mesice trpel narustajici demenci a agresivitu v guilde (prichod novych lidi zcela nekompatibilnich s stavajicim jadrem a snaha nekterych starych dohnat a predehnat je v demenci) .. hra je to imho nejlepsi na trhu (mysleno v mmorpg). byt tam puvodni parta tak se vratim kdykoliv ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    AA uz umrelo ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam