Co se týče mých ex, tak jeden neškodí a druhý je mrtvý. Ale zato mi to vynahrazují jejich matky, které škodí obě. Tedy jedna už ne, protože nejstarší už poněkud dospěl a tím pádem není co narušovat. Naopak on teď bydlí u ní a svého otce. A druhá se snaží neustále, i když už je Honza plnoletý. On to bere už s nadhledem, ale i tak je to silně nepříjemné. Když byl malý, tak mu říkala, že můj muž je vetřelec, a taky že ona ho má ráda srdíčkem, kdežto já jenom hlavou a kluk z toho byl dost v nepohodě. Pak jsme na nějakou dobu zarazili návštěvy, když to dosáhlo opravdu velkých rozměrů a vykládala mu o soudech a rozvodu a mém soukromém životě a začala ho tahat po fondech ohrožených dětí a další nesmysly (a falšovala dokumenty a buď poslala ukrajince do našeho bytu, aby jí přinesli moje soukromé fotky, nebo si schovala náš klíč, protože se k nám někdo vloupal, aniž poškodil zámek, a ztratila se jen elektrická kytara a moje soukromé fotografie, které se pak objevily na tom FOD s tím, že jí je na ulici dali náhodou nějací mí známí ukrajinci ... bla bla). Nakonec jsme ho nechali k ní chodit (protože za ním stejně hodila tajně i proti soudnímu rozhodnutí), protože bychom my byli za ty špatné a ona by se v jeho očích stala hrdinkou a taky jsme to aspoň měli trochu víc pod kontrolou. Jak rostl, tak začal chápat a už to nebylo tak zlé. Ale do našeho soukromí se se.e poněkud pořád a čmuchá. Jen už na to nemá tolik elánu a takové páky, jako dřív.