ILLUZE: jj, střílí, a vždycky se tahle debata otočí do toho, že mi vadí jeho děti, přitom já fakt chodím po špičkách, aby to tak ani náznakem nevypadalo.
Tady nešlo o dárky, ale o běžné výdaje, u dárků se držíme dohodnutého. Že jim ex přidává a pak teda jeho děti dostanou víc, to bohužel neovlivním, to mi může být tak akorát líto (navíc, aby to teda bylo jo složitý, můj ex na moje děti už rok neplatí, čili by se dalo říct, že mám máslo na hlavě, ale zase jsem dlouhodobě vydělávala víc.. no prostě jsou chvíle, kdy ty debaty o penězích fakt nenávidím).
Ale když jeho syn dostává víc peněz, než skoro všechny ostatní velké děti dohromady, tak mě to prostě sere, s prominutím. Má kapesné, platíme mu mobil, dostává peníze na posilovnu, na táborové srazy, několik tisíc měsíčně od dědy (ex otce) za jakože brigádu, která tak náročná není (hledá mu něco na PC z domova) a ještě si řekne o peníze na to, že jede s kamarády na víkend?
A když se ozvu, manžel mi řekne, že mi jeho děti vadí a že on dal mému dítěti stovku na lístky na vlak? Grr. Fakt jsem naštvaná ještě teď. On teda zjevně taky, protože mi píše maily, v nichž to řeší, což obvykle nedělá. a vyčítá mi, že jen kritizuju a nechám ho v tom, aniž bych navrhla řešení.