• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNAWAPatchworkové rodiny
    EDERA
    EDERA --- ---
    WERKA: Jo, já vím, že to je věk, kdy bývá výbušná kombinace i s vlastním otcem, ale v tomhle nastavení to má ještě x dalších dimenzí, který to dost komplikujou.
    WERKA
    WERKA --- ---
    ANNAWA: V tomhle věku mladýho jsem párkrát myslela, že mezi něj a DP budu muset vlítnout, aby si nedali po ústech. A to v tom nebyl žádný patchwork. Jen prostě dva kohouti na jednom smetišti, co se proti sobě vzájemně vymezovali....
    Držím palce, ať to pánové rozchodí a je klid.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: což jsem taky nakonec byla. Syndrom lvice od mláďat zjevně funguje i na dospělé potomky. O naštěstí vzal pak ven mimino a M odjel do Prahy, takže jsem to nemusela víc řešit a mohla jsem se zase jít odavat své viroze. Ale chci se k tomu vrátit.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: Znám je oba a je pro mě těžké nebýt na straně M. Ach jo.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Tak to dneska bouchlo tak, že se můj osmnáctiletý syn rozbrecel. Jsem z toho dost špatná. Muž na něj kvůli něčemu zbytecne vyjel, syn si to nenechal líbit, oba horké hlavy, takže došlo i na nadávky. Fakt si myslím, že to z muzovy strany nebylo fer a ze i následná reakce, kterou predvedl, byla nedospela. Grrr.
    EDERA
    EDERA --- ---
    Tohle na mě vykouklo dneska na FB:
    Rodina na druhý pokus: Jaké je být nevlastním rodičem? - Šance Dětem
    http://www.sancedetem.cz/.../cs/clanky/rodina-na-druhy-pokus-jake-je-byt-nevlastnim-rodicem-164.html
    A až mě překvapilo, jak velmi se to shoduje s mými zkušenostmi a pocity.
    EDERA
    EDERA --- ---
    HANELA: To jo. Kdyby totakhle vydrželo, všichni dospělí se i nadále chovali jakžtakž příčetně a holky ještě chvíli dokázaly vzdorovat pubertální protivnosti, tak to pro ně může být fajn. Zvlášť když jiné věkově blízké sourozence žádná z nich nemá.
    HANELA
    HANELA --- ---
    EDERA: ale je super, že se takhle sešly :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    HANELA: Seženeme kdyžtak čtvrtou, bez obav.:-) Ale máme tedy odzkoušeno i pohodové fungování v počtu tři. Zjevně záleží na povaze a některé holčičky holt jsou nepiknoucí.
    HANELA
    HANELA --- ---
    EDERA: jen já měla jako holčička jejich věku vyzkouseno, že tři je špatný počet. Vždycky se dvě spiknou proti jedné....
    EDERA
    EDERA --- ---
    HANELA: Experimentálně jsme ověřili, že víc holčiček znamená víc zábavy pro ně a méně práce pro mě. Takže klidně i K. Zvlášť, když by z toho zas koukal nějaký volný večer na oplátku. Mám dobitou baterku jako dlouho ne.:-)

ANNAWA: Pátá třída, tj. něco mezi 10 a 11. Přesně nevím.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: a kolik je K?
    HANELA
    HANELA --- ---
    EDERA: a je ti jasné, že odted vám ještě přibude holčička K.? :-) :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    Tak blondýnu si fakt přijela dneska vyzdvihnout brunetina matka s přítelem P., jeho dcerou K. a brunetou. A zítra podle všeho blondýnu přiveze matka K., protože shodou okolností bydlí nedaleko nás a pro K. si tak jako tak pojede. Je to trochu maglajz, ale všechny tři holčičky vypadaly nesmírně spokojeně a těšily se, že budou mít mejdan. No, a my díky tomuhle co-sharingu dětí máme volný večer, takže jdeme na pivo.:-)
    FIFI
    FIFI --- ---
    EDERA: on je urcite v AJ skvelej a udela rovnou to CAE.
    EDERA
    EDERA --- ---
    FIFI: No, Jr. se rozhodl zariskovat. Uvidíme. FCE v nejhorším taky ještě stihne.:-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    FIFI: normálně mu to poslali na jeho účet, řekla bych, domlouval si to s nimi sám.
    FIFI
    FIFI --- ---
    FIFI: jako on se na CAE pripravuje na tom doucku, kam chodi. Loni ho pripravila na FCE, byl rad, ze ma tohle, mel za B. CAE prave rikala pristi leto / podzim - podle terminu.
    Dcera byla letos na PET, holt nas ty zkousky stojej vic penez, nez kdyby sli rovnou na CAE.
    FIFI
    FIFI --- ---
    EDERA: nas CAE az za rok nebo kdy, rozhodne az po maturite.
    EDERA
    EDERA --- ---
    FIFI: Jr. jde na CAE teď v pátek a v sobotu. Step by step.:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam