CZARES: cca 10 dní zpátky jsem si dal taky s kámošema na chatě z vapky 5 meo.. předtim jsem to měl asi 5x z jiný vapky a vždycky vizuálky, fraktály a podobný šílenosti... tentokrát se mi ale svět proměnil doslova na molekuly a postupně (ale hodně rychle) se mi začalo rozpadat ego... jestli jsem měl někdy nejděsivější zážitek, tak tohle bylo o parník jinde... fatální reálná přítomná vyšší inteligence si mě prostě naprosto oddělila od těla a během několika sekund mě to poslalo do obří místnosti, takový zelenkavý, která se vnášela v naprostý tmě, uprostřed byla silueta hlavy, a ze stěn do tý a z tý hlavy lítaly blikající molekuly.. (zvukově jsem nevnímal absolutně nic, i když byla v místnosti puštěná hudba).. nikdo tam na mě nemluvil, ale nějak automaticky jsem prostě cejtil, že jsem v nějaký čekárně/waiting room... tam jsem byl pár sekund a pak mě to vystřelilo úplně na jiný místo... kde bylo jenom takový zelený světlo, který vydávalo kovovej zvuk (zároveň jsem viděl i slyšel tu barvu)... nějakym způsobem jsem se chtěl otočit a rozhlídnout, ale v ten moment jsem najednou viděl všechno v nekonečnejch vrstvách.. snažil jsem se položit nějakou otázku, ale ještě dřív než jsem jí dokončil, tak už jsem znal opověď...cejtil jsem najednou naprostou jednotu se všim, úplně se všim co existuje... věděl jsem co je nekonečno a pamatuju si ten pocit, že to bylo reálnější než tahle naše realita... vim, že tohle je prostě pořád.. a jakkoliv to zní neuveřitelně, tak jsem naprosto přesvědčenej, že to tak je.. víc reálnýho jsem nikdy nezažil... byla to tak supermasivní inteligence co jsem cejtil a zároveň jsem byl její součástí, že se z toho vzpamatovávám ještě teď.. integruju se pomocí dokumentů a čtiva.. nebejt internet, tak se regulerně zbláznim... a to jsem hroznej skeptik... kdybych tohle četl před 10 dny, tak to ani nedočtu a jenom se usmívám... nechápu, že se o tomhle už nemluví víc, to je naprostej madness, kterej změní všem život.. rozpad všeho co znáte.. Matrix hadr :)