J4RD4: Dokument jsem zatím neměl čas zhléhnout.
Tohle se ani nemusí týkat požitých látek z venčí, ale stačí umět své vědomí sjednotit v přítomnosti (pracovat sám na sobě - pravidelná praxe), pak je všeobjímajicí, neomezené. Samozřejmě pokud k tomu dojde po požití třeba DMT, tak je to maximálně umocněné a nekompromisní. Mám takovou praktickou zkušenost, že se mi to ptalo " co by jsi chtěl poznat " a já že Boha. No a to co jsem chtěl, tomu se mi opravdu dostalo. Bohužel jsou to zážitky nesdělitelné, zkus si představit všechno najednou a dohromady ( i když vlastně TY jsi to zažil, takže víš ). Bůh je Život, ne jen život takový jak známe, ale Stvoření jako celek je živé.
Vědomí je ve své podstatě všeobjímajicí ( je kompletní se vším, nic mu neschází ), jen to díky naší omezenosti, kterou si vytváříme sami, nemůžeme procítit a to zejména proto, protože se naše vědomí nachází buď v minulosti, nebo budoucnosti a ne v přítomnosti. Největší sranda je, že minulost ani budoucnost neexistuje, z toho je celkem jasné, že naše vědomí nemůže prožívat tu všudypřítomnost.