MICHAL_R: jj, souhlasim, působí to na mne jako dost logické tvrzení :) (a my bychom zase mohli zajít na popovídání, kdyžtak pošta .) )
jinak podle mne dost lidí vůbec zvuky vědomě vnímat nemusí, podobně jako nevnímá (resp. necítí) tělo.. někdy to uvědomění přijít může a pak třeba může být zvukový výsledek právě "natažený do nekonečna" (než přijde jiný stav) a jindy se zabývá zcela jinýma podnětama než jsou slyšitelné záležitosti (třeba co se mu děje s tělem a haptický vjemy - zpočátku a pak, co se děje za očima, před očima a spíš vizuály)
ad ten metal, když jsem slyšela šílenej nářez od nějaký metalový kapely spojenej s dmt, to mi přišlo, že to nejde dohromady.. na dmt stavu se přeci chce člověk spíš rozplývat, než být v napětí z nějakých nesourodých a disharmocických uřvanců... na můj vkus tedy.. ale pak hrál nějakej "metloš" na španělku, byl snad na dmt?, ale jistá si tím fakt nejsem a moc mi tam ten stav teda nesedí, a to bylo moc příjemný a umím si to prostě představit k poslechu.. představit si harmonický tony a melodie, ale nějaký disharmonie jsou nepředstavitelný.. jenže zase.. třeba bych to prostě vůbec nevnímala no :)
to je von
DMT GUITARIST (acoustic jam) - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=loYFFTJwP9Y