ONEHEART: to je ta stinna stranka lidske povahy. i do tehle temnoty DMT otvira dvere tem, kteri ji v sobe zivi a oni se pak DMT pravem boji, protoze presne v te hlubine budou travit zbytek vecnosti. ale stale doufam, ze treba DMT by mohlo dostatecnemu mnozstvi lidi pomoci uvedomit si co vlastne Zemi a i sami sobe delaji a k tomu bude treba ho udrzitelne produkovat.
problematikou udrzitelneho rozvoje uz se zabyvam par let. zacatek bych pocital od jednoho silneho zazitku na palouku v lese. prsty jsem mel zaborene v mechu, dychal spolu s planetou a soucitil s ni. najednou mi docvakla spousta informaci o globalni ekonomice a celem produkcne-spotrebnim retezci, ktere jsem predtim neumel dat do souvislosti. uvedomil jsem si, ze pri soucasnem tempu rustu civilizaci zbyvaji maximalne desitky let a kolik to zpusobi utrpeni. pak jsem se rozplakal a omlouval se za celou tu absurdni technoplisen, ktera obrusta a dusi planetu. ji to sice boli, ale nakonec nas prezije, jestli se nenaucime chovat udrzitelne.
znate karmajogu? od toho roku mam pocit ze muzu cerpat spoustu energie z toho, ze jako smysl sveho zivota, ktery bude ramovat moje kazdodenni kroky, si zvollim sluzbu a pomoc nasi spolecne matce. Zeme je jeden obrovsky meta-organismus :)
kdyby to nekoho zajimalo, tak tady jsou k tomu nejake informace jak to exaktne uchopit
Video Highlights | The Natural Step
http://www.naturalstep.org/en/videos
mozna ze prave vy to dokazete pochopit nejlepe ze soucasnych lidi. videli jste nekonecno a ted uz je to jen o tom ho umet spravne pouzit :)
abych jen nekecal, tak ted na jare ve Valci sazim stromky. kdybyste meli chut, muzete se pridat. zrovna ted 17-18.4. tam miri nejeden psychonaut :)
[ Sázíme ovocný sad ve Valči! / workshopworkshop / 27.3.2015 / CR - Karlovarsky kraj - Valeč v Čechách ]