• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    MEA
    MEA --- ---
    MICHAL_R: škoda, že se smázl, teď není až tak jasný, v jakým kontextu ten tunel myslel a na co mu vlastně přesně odpovídáš, ale čte se to moc pěkně.. :) a i když tam uchází ta smazaná souvislost, tak s těma barvama se přidávám a souhlasim a ten popis barvy vs. emoce mi přijde dost zajímavej :), nechceš to rozvést?
    MEA
    MEA --- ---
    FORESTH: jj, podařilo se mi to, ale nebylo to tak intenzivní.. podařilo se mi to v jednom jakoby záchvatu emocí, kdy jsem pak silně dýchala, abych se zklidnila a ejhle, za chvilku se mi rozjel stav velmi podobný dmt stavu.. taky se to může dít při upadnutí do bezvědomí, to jsem zažívala hodně jako dítě, bylo to i hodně rychlý.. a pak jednou čistě u sledování dmt vizualizace :) a poslouchání ikaros..

    jinak, jak tu bylo zmíněno, tak joga snu určitě může hodně pomoct k takovýmu navození a často, když člověk pozoruje přechod z bdění do snění a potom zažívá lucidní sen, tak to mi přijde taky jako stav s vysokým obsahem dmt v mozku, ale je fakt, že jsem neurobiologii dmt a mozkovou aktivitu na dmt ještě pořádně nedohledala, tak se mohu zatím jenom domnívat

    ale chtělo by to sem obrázky mozkový činnosti na dmt, jako sůl
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    btw bufotenin se metabolizuje v tele na 5-meo-dmt, takze bufo trip je de facto jako 5-meo-dmt, neni treba nutne olizovat ropuchu, jedina vyhoda teda je v tom ze je to aktivni oralne a pricemz prechazi na 5-meo-dmt, ale ma to nedobre vedlejsi ucinky.
    MEA
    MEA --- ---
    díky vám moc za tipy! už se mi ta literatura začíná pěkně naplňovat, tak jsem zvědavá, co ze sebe vyplodím

    MICHAL_R: bufotenin asi okrajově, kdybych našla nějakou zmínku z místních končin ideálně, ale pět meo dmt určitě, měla bych tam mít nějakou "západní" kulturu.. dostala jsem tip od vedoucího, že bych taky mohla něco najít v knížce Noční příběh od Carla Ginburga.. nedávno mne taky začali z ničeho nic lákat svobodní zednáři (pač křesťanů a inkvizicí jsem měla už plný brejle pomalu .) ), jestli bych aji u nich něco objevila a zdá se, že jsem tu v auditku zahlídla zmínku, o nich.. :)

    DARJEEL: jasný.. jo, epena keyword, dobrá shoda okolností, zrovna dneska jsem si vyzvedla bichli od e. biocca sama mezi indiány s heslem epená a taky je tam zmínka o jakési ropuše uanokoko, tak to prozkoumám.. ten sliz myslíš ropuší, jestli to dobře chápu nebo podobnej ropuchám, ten pět meo dmt sliz..
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MEA: koureni dmt na harmalinu? harmalin byl cistej, vyextrahovanej?
    MEA
    MEA --- ---
    jinak ohledně nedávného dmt (více harmalinu), dávala jsem si jej z jedním člověkem, u kterého bych tendence k psychedelikům vůbec nečekala, ale překvapil mne a to mile.. v tom stavu tehdy jsme se stali jedním člověkem a už to tak zůstalo :)))
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOSZLIK: hlavne si prosimte nepichej alkohol do zily lol.

    kompromis je intramuskularni injekce (do svalu), i.m. sval uz neco snese.

    volna baze aplikovat nelze (nerozpousti se ve vode). nutne z toho udelat sul. z cistych krystalu muzes udelat sul - citrat - kyselinou citronovou. jeste lepe fumarat - kyselinou fumarovou (nesezenes). a pouzit vodu na injekci. ten citrat se da vyrobit podomacku a do svalu se o tom da uvazovat, nicmene to musi udelat nekdo kdo to umi.
    MEA
    MEA --- ---
    nedávno jsem získala tu neopakovatelnou a nádhernou zkušenost s ayahuaskou, zážitek to pro mne byl těžko popsatelný, protože chtít popisovat jednotu a jasnost, božství a věci, které jsou tak jak mají být, že všechno se vším souvisí a takový ty řeči, co tu tak často filosoficky vedeme, je často zbytečný a někdy to ani dobře nejde, na prožitky prostě slova kolikrát nestačí, i když je někdy fajn je hledat. a zrovna ayahuaska a dmt za to hledání i stojí. ale ne vždycky, někdy radějc nehledat, ale plynout

    i skupina, ve které jsem prožitek měla, byla svým způsobem vynikající, rozdělená naprosto harmonicky, přestože polovina lidí měla zážitek prvně a pár dalších mělo jen malé zkušenosti (byla tam s námi i jedna světová celebrita, která naprosto krásně zapadla, nicméně bylo silně cítit během rituálu, že ji popularita hodně tíží, což naprosto chápu, hodně jsme spolu komunikovaly dechem a díky ní mi došlo, to, co jsem si už dlouho říkala, že popularita není žádoucí a je tíživá, jak se říká světská sláva polní tráva)
    i rozložení lidí proběhlo naprosto intuivitvně a dávalo nám to, co máme přesně dostat a do čeho se chceme pohroužit

    už na začátku, kdy jsme popíjeli wayusu, jsem se ptala, na tady chvilku diskutovanou věc a to, zda-li je dmt důležité v ayahuasce více či méně, než jiný substance a dostala jsem jednoznačné odpovědi, že důležité je, ač rozhodně nějaký tripy s obrázky jako na lsd až tak nehrozí, u mne šlo převážně o pozorování toků myšlenek a vizí, které nejsou jen obrazové, ale hlavně pocitové, obraz jednoduše mizel za prožitkem.
    takže z toho v podstatě plynulo, že není důležitý ten vizuál, který dokáže dmt zprostředkovat, ale stav, což jsem tušila už na začátku a je to i vcelku logický.. a co se u mne projevilo hned na začátku, kdy nevýrazný hnědo-zlatě zbarvený vír (podobný složeninám od alexe graye, ale ne tak silně barevný) mířící nahoru a vysílající pocit lásky, bezpečí a jistoty se změnil ve vír všeobjímající, až zmizel v jednotě a tehdy mi bylo jasný, že je vše správně, i když se to tak často nezdá, tak si člověk musí projít třeba i nenávistí nebo bolestí, aby mohl být víc sám sebou a hlouběji milovat celkově, což zní pro někoho až paradoxně a rozhodně to není v souladu například s křesťanskou vírou (tou dogmatickou, i když nejsem její znalec, tak z toho mám takový dojem), která se snaží o nacházení boha přes lásku, dobro. většinu těhle pocitů, dojmů i prožitků jsem už znala, ale u ayahuasky jsem dostala jistotu, že to tak doopravdy funguje a to, co si myslím, je tak správně a můžu tomu opravdu věřit.

    šlo prostě hodně o plynutí ve stavech.. taky mi občas přistála na mysli nějaká otázka a hnedle za ní přišla odpověď.. třeba ohledně partnerství, rodiny, lidí nebo školy..
    moje vize ale hodně brzdily studijní stresy, blížilo se zkouškové a tak jsem často řešila problémy světa, což jsem nakonec brala hold tak, jak to bylo a mělo to tak být..

    šaman nám sdělil překrásnou věc (tedy nejen jednu :) ) a to, že v podstatě není třeba zažívat ayahuasku často, protože jakmile ji pocítíme ihned, máme ji v sobě navěky.. že každý cítí, jestli je jeho stav natolik potřebný, že pití směsi potřebuje opakovat.. a že by se měl hodně vnímat, jestli je opravdu třeba pít..

    že v amazonii pijí ayahuasku hlavně ti, kteří jsou opravdu dost nemocní a potřební...
    že zde v evropě ji vlastně nadužíváme a nejsme sto pochopit, že si ty stavy dokážeme sami navodit jinak, ale to už jsem si vyvodila

    tento zážitek postuju do dmt auditka, protože i tu má své místo.. přestože by se hodil do spřízněných diskusí..
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    KOSZLIK: Pokud nebudes (jakoze pravdepodobne nebudes) mit 100% cisty material z profi-laboratore, tak v tom muzes ocekavat necistoty typu louhu, zbytku po benzinu, ruznych pevnych castic apod... Je to ale tvoje zdravi.

    Proc, prosim te, o IV vlastne premyslis?
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Zajimave, me dmt voni jak bozska mana, rozhodne je to velmi zajimava a intenzivni vune. Zajimalo by me jak udelat roztok pro iv uziti...pry to musi byt velmi ciste, ale nepochopil jsem v cem krystaly rozpustit, alkohol nitrozilne nijak zvladt nechci imo sr tyhle dve veci nemaj moc rady...lepe receno bytosti tech dimenzi alkohol primo nesnasej...a taky netusim jestli jde pracovat primo s freebase, pls info. Dik :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CORDELL: priserne to smrdelo. jako kdyz smichas kravinec, veprinec,psi hovno a prujem. :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    FEXIST: tak na odpar jsem sel podle citu, zahrivat opatrne a pomalu, myslim, ze poznas, kdyz "spalis mliko".
    ja se teda ridil pro zacatek doporucenim vyrobce, zkusim tedy zvednout davku :D

    KOCOURMIKES: jo, je to extrakt, prasek, respektive velmi male krystalky po vlozeni pod mikroskop. dokonce jeden znamej uz prakticky vyzkousel, ze kdyz si to snupne, ze to nefunguje.... :D :D


    KOCOURMIKES: jo, presne takovej manual jsem dostal :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    hraj to predsedo na to, ze se snazis vdechnout co nejvic koure predtim nez odpadnes, na tri poradny sluky podrzet... a cekame report o "prulomu" skeptiku, musi te odpalit mimo telo, neboj se :)
    FEXIST
    FEXIST --- ---
    VYHULENY_UFO: davkuje se na kilo vahy, pokud se hraje alespon na minimalni objektivitu..
    a pres zarovku sem zkousela taky, a musim rict ze vic jak polovina se stejne spalila, teplota u toho nejde presne regulovat, coz pak tezko rict jestlis "mel" 60mg
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: takze rovnou 120 miligramu, neboj se, predavkovat se kourenim DMT nelze. Pokud je to extrahovany, tak v tom nesmi byt voda.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: ale jako vizualy uzasny... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCOURMIKES: jo, mozna by mohla mit vliv ma hmotnost, preci jen ja obezni, plesaty uzivatel internetu potrebuju vseho vic...
    zatim tedy budu predpokladat, ze 60mg bylo malo a musim tedy prilozit pod kotel s horicim jezerem. :D

    //cisty sem to mel, dokonce dva vzorky, jeden uplne cistej, druhej se zbytky nejakych pribuznych alkaloidu ci ceho (osobne mi prisel tenhle vzorek zabavnejsi)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: takze priste odvazit minimalne 80 miligramu a cely odparit! jinak tady budes kecat jak je to DMT slaby a nepresvedcivy... navic si to nemel cisty, nebo ano?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCOURMIKES: ja? nikdy! mam kvuli tomu tisicinove laboratorni vahy :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam