KOTENCE: Nástup trvá tak minutu,možná míň. Na peaku je jedno jestli máš oči otevřené nebo zavřené. Můžeš mít takový pocit úžasu,že budeš mít pocit,že píšu máš otevřenou a nedychas. Ano,hlava zůstává překvapivě čistá.
Svět jako komiks není málo,ale jestli to myslíš tak,že to je jak filtr přes reálný svět,který pořád vnímáš,tak ano,jde o hodně víc. Akorát to je fakt jak psychdelickej bungee jump,takže pozor na to. Pro asi 40% lidí to není příjemná zkušenost (jak se píše v The Spirit Molecule) a každopádně je opravdu hodně silná. Já pak asi 14 dní nedělal nic moc jinyho než,že jsem četl,co se to stalo,co se o tom ví a divil se,že se o tom nemluví víc. Je to už asi 6 let od mého nejsilnějšího zážitku a pořád ho nejspíš integruju. A to jsem se nejspíš nedostal za waiting room. Tipuju,že z té škály 1 až 7a/7b jsem byl tak na 4. Slyšel jsem teda od někoho,že waiting room může být náročnější než ten úplný breakthrough zážitek,ale každopádně pořád ještě nemám chuť to zkoušet zopakovat nebo překonat.