• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    VEX
    VEX --- ---
    CZARES: to bylo něco takového?
    Magic Vape 5-MeO-DMT | 1ml
    https://www.cannazone.cz/magic-vape-5-meo-dmt/
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    myslím, že by vás mohla zajímat kniha "Reality Switch Technologies" : https://www.enbook.cz/reality-switch-technologies-psychedelics-as-tools-for-the-discovery-and-exploration-of-new-worlds

Je to celkem náročné čtení v Angličtině, ale jediný titul co znám, který se snaží objasnit co se v našem mozku děje na tripu a reality do kterých se přenáší.

popis:

You are in possession of an exquisite machine motionlessly buoyant in the softly circulating fluids of your skull. A world-building machine. And psychedelic molecules are the tools for tuning and operating this machine...

From LSD to magic mushrooms to DMT to Salvia divinorum, psychedelics are used across the globe to stimulate the brain and change the nature of the subjective world. In sufficient doses, these molecules have the potential, not only to alter the structure of the normal waking world, but to replace it entirely - to hurl the tripper into fantastical realms of immense complexity and strangeness, bursting with extraordinary ecologies of apparently intelligent and communicative beings. Whilst these effects seem almost impossible to comprehend, let alone explain, as our understanding the brain's ability to construct our model of reality in normal waking life deepens, the mechanism by which psychedelic molecules perturb its world-building machinery such that entirely novel and unimaginably bizarre worlds emerge begins to reveal itself.

Chemical pharmacologist and neurobiologist Dr. Andrew R. Gallimore (author of Alien Information Theory: Psychedelic Drug Technologies and the Cosmic Game) explains in unprecedented depth and detail how psychedelic molecules interface with the human brain, alter the structure and dynamics of the experienced world, and rapidly and efficiently switch the brain's reality channel, opening up a vast number of alternate worlds for discovery and exploration. Ultimately, using both molecular and post-molecular technologies, humans will be able to enter countless different worlds at will, to establish communication with the beings resident therein, and to engineer reality itself.
    CZARES
    CZARES --- ---
    Tak se s vámi také podělím o zážitek. O DMT jsem si četl asi 10 nebo 15 let a vůbec mě nenapadlo, že se k tomu někdy dostanu. Nicméně jednou na víkendové chatě, kdy jsme ráno založili papíra, jsme takhle seděli už odpoledne a prožívali landing zpět, vytáhl kamarád extrakt v el. cigaretě, taková cartridge, jednorázová, prej 450, nevím na co se to počítá, co to jsou za jednotky. Nicméně prej je ještě 650 (nechápu v čem to může být ještě silnější, ale prej to jde). No a řekl mi, že na tom papíru to není vůbec špatné, že ten skok není tak drsný a že hlava je na to už trošku připravena. Měl jsem trošku obavy z toho, zakládat na tripu další trip, abych se v tom pak nějak nezamotal. Nicméně jsme to probrali a řekl jsem, že do toho jdu a že k tomu chci jakože trošku ceremoniál, tak jsme si dali židle ven před chatu sedli si vedle sebe a kecali, už jsem to držel v ruce a jen čekal sám na sebe kdy se rozhodnu... Strčil jsem to do pusy, potáhnul a to bylo poslední co si pamatuju tady odsud. Výdech, kolik jsem potáhnul atd., nic. Okamžitě všechno šlo do fraktálů, milion barev a na konec se to roztočilo dokola s vyplivnulo mě to na nějaké louce, která vypadala jako z videohry super Mario, (32 bitů asi, vše jednoduché). Kde uprostřed byl obrovský totem u kterého jsem stál. Z totemu pak z ničeho nic vyšel zvuk, který nejsem schopen popsat a v ten moment se zastavil čas. Což jsem si plně uvědomoval. Nevím jak dlouho jsem tam mohl být u toho totemu, tipují ale že to určitě bylo minimálně v rámci dnů, možná déle. Poté se něco dělo, ale netuším co. Objevil jsem se pak u takové zdi, která vypadala jako plástev a v té zdi byly nastrkané skleněné koule. Tělo jsem neměl, byl jsem zřejmě něčí jako energie nebo světlo. U té zdi stal obrovský elf, který byl modrý. Neco jako postava z Avataru a vytáhnul ze zdi tu skleněnou kouli s ukázal mi ji. Já na ni koukl a říkám mu, to je naše realita a on že ano. Podíval jsem se na všechny strany a říkám mu, že jich tady má milion vlevo, milion vpravo, nahoru a dolů to stejné a on, že ano. Že to jsou všechno různé reality a že oni je střeží a aktuálně mají nějaký problém a musí kvůli toho bojovat nebo to nějakým způsobem chránit. Pak už to mám celkem rozmazané, ale zřejmě mě vzali ještě někde na výlet, letěl jsem nějakou lodí s těmi modrými elfy, ale nevím detaily, smysl cesty apod. Když jsem se probíral zpět, bylo to jako bych se znovu narodil. Ten první vědomý nádech a nasátí vzduchu do plic bylo šílené. Koukal jsem kolem sebe a nebe bylo poskládáno z šestiúhelníků jako v Hunger games a všechny ty šestiúhelníky trošku svítili, takže to šlo pěkně vidět. Nevím jak dlouho jsem mohl být mimo, asi do 10 - 15 minut. Více než půlku si z toho všeho nepamatuju, protože to zřejmě hlava nebyla schopna vůbec probrat. Zážitek naprosto šílený. Rozcházel jsem to několik týdnů, ty všechny informace. Takové zjištění, kdy člověk přijde na to, że ono fakt něco kromě tady toho co vidíme, opravdu je. Pozměnilo mi to asi na dva týdny nějak vnímání energií, já na tyhle věci vůbec nevěřím. Nějací proutkaři, vědmy a tak jsou podle mě totální podvodníci. Nicméně po tom, jsem cítil několik dnů různé energie v různých místnostech, různých místech a jak se to mění, přechází a protéká. Zážitek šílený, integrace toho zážitků trvala asi měsíc. Vím, že to chci zažít ještě, ale ještě nevím kdy. Jestli za týden, za rok nebo za deset let.
    AMANES
    AMANES --- ---
    JAXXE: Tvuj prispevek me primel, podelit se v kratkosti o me dve zkusenosti s changou. Poprve (12 let zpet) jsem vubec nevedel vocogou a byla to hlavne smrst rychle se menicich strikancu barev, ktere se pozdeji smisily s realnym videnim. Necekany, hodne dobry, ale nezanechalo to ve me hlubsi dojmy.
    Druhy zazitek (5 let zpet) byl o dost intenzivnejsi. Po par prdech jsem hodil savli (pred tim jsem teda i chlastal) a totalne me to vystrelilo do vesmiru, kterej byl take hodne barevnej, ale byl to prulet uplne jinym prostorem. Citil jsem nejaky druh nejasne komunikace, ale vsechno jsem “chapal”, jasny, divny. Prvni, co me napadlo, kdyz jsem nabral vedomi, bylo: “jak je kva mozny, ze to nikdo vice nezkouma?”. A mel jsem na mysli presne neco takoveho o cem ty pises. Sam jsem to teda hned jeste jednou prozkoumal ) Jsem zvedavy, jestli z toho neco uzitecneho vyleze nebo naopak zjistime, ze je to jen v nasich intoxikovanych hlavickach. Kazdopadne data z takoveho vyzkumu budou uzitecna. Ja sam bych to chtel urcite take jeste trochu obhlednout, uvidim, jestli bude vhodna prilezitost ;) podotykam, ze jsem vicemene realista a technicky zamerenej clovek. Video s dobrovolniky jsem jeste nevidel, ale urcite kouknu. Diky za tvuj post.
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    HARVIE: v zavislosti na velikosti davky, clovek muze mit ruzne a ruzne hluboke zazitky. Lidi to na netu rozebiraj hodne do podrobna, ja si to zjednodusuju takhle: mala davka - male zmeny ve vizualnim poli, treba fraktaly stene, prostor zacina dychat a ozivat, pri o neco vyssi davce uz zacinaji prevladat vizualy a objekty bezneho sveta ustupuji do pozadi a roste pocit, ze se deje neco vyznamneho. Pak uz prevladnou vizualy uplne, clovek je najednou ponoreny v hyperrealistickem prostoru, ktery je ale prevazne 2D a velmi rychle se meni barvy i tvary - tam nekde bych rekl, ze uz je waiting room. Odtud se da prolomit do upleno breakghrough stavu - 3D prostor, clovek muze mit pocit, ze je odpoutany od tela, jako kdyby umrel, tam uz muzes potkat ty telepaticky komunikujici entity/mechanicky elfy
    Tady je o tom cela teorie zalozena na geometrii: https://qri.org/blog/hyperbolic-geometry-dmt "The six levels of a DMT experience are: Threshold, Chrysanthemum, Magic Eye, Waiting Room, Breakthrough, and Amnesia. "
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    FRAKTALEK: Co je waiting room?
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    JAZZZ: já právě koukal že by asi ty rostliny šli všechny dnes objednat a zítra smíchat :)))) ale nějak se necítím toho hoden .....

So, a ‘classic’ and ‘original’ changa blend that has stood the test of time looks something like this: 30% ayahuasca vine and/or leaf 20% mullein 20% passionflower 20% peppermint 5% calendula 5% blue lotus"[1
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    BRUTOL: z kury mimosa hostilis dostanes dmt krystaly jednoduchou acidobazickou reakci. kdybych to delal, tak bych to sem nepsal. kazdopadne jsem uz na to linej a zena by me s tim smradem z kuchyne vedle detskyho pokojiku stejne vyhodila ;)

BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    JAZZZ: jako že si ten liquid i sám vyrábís z těch rostlin,???
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOTENCE: jo tu cartridge jsem mel. ta klasicka ccell je moc slaba. pak je jeste jedna kompatibilni, ktera ma vetsi civku a ta dava dost. akorat to z ni stejne kape, kdyz ji otocis vzuru nohama. idealni je vyrobit si vlastni liquid a plnit si svy vapo jak jsem rikal. tam si i poladis kolik vzduchu a vykon (aby to neprskalo a zaroven se odparovalo dost na to, jak pri danym privodu vzduchu tahas)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JAZZZ:
    BAMBUSARNA:
    POSEIDON:

Díky za rady. Já už to mám rovnou jako cartrige s roztokem dmt, takže tam toho moc nevymyslim. Co jsem se ptala ostatních, kteří to takhle kouřili, tak jednak taky dávaj několik prásků, jednak se dal jak do komixu nenoří. Vychází mi z toho teda, že se budu poohlížet po jiným způsobu užití...

Ještě teda by to šlo z ty cartrige vyndat a pak do sebe nějak dostat. To by šlo i hodně najedou :-D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    poridil jsem tohle a rozhodne to pomaha. nikomu to ale nedoporucuju, jen na vlastni nebezpeci atakdale https://gaiastore.eu/obchod/banisteriopsis-caapi-yellow-vine-301-extrakt/
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOTENCE: kdyz DMT krystaly rozpustis v PG bazi do vapiku a pouzijes nejaky poradny DTL vapo s civkou 0.15 ohmu a vykonem 15W tak ses tam na jeden poradnej prask ;) jedina nevyhoda - nektery pody protejkaj, takze je lepsi je vzdycky plnit jen na jednu session. koncentraci davam 1G DMT na 1ml liquidu. jestli ti to chutna hnusne, tak pouzij klidne ochucenej liquid bez nikotinu. a taky ta chut v puse muze byt tim, ze hodne tahas a nedostatecne se to odparuje tzn. malej vykon. tenhle se mi osvedcil a protejka jen malinko, resp kdyz na nej mirne salal ohen, ale to ti pak protece asi kazdy vapo https://www.vaprio.cz/produkt-voopoo-vinci-3-pod-mod-sada.html
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    KOTENCE: bong s ledem to jistì
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    KOTENCE: a neprepaluje se ti to? Co jsem zkousel emesh, tak jeden, max 2 nadechy a byl jsem mimo.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    KOTENCE: já to kouřil jedné noci 3 krát z obyč fajfky a nepodařilo se mi taky dát toho posledního sluka protože už jsem začínal cítit dost silný stav... Napadlo mě jestli by se to nedalo kouřit jako flaška v kýblu pod tlakem:) by do sebe člověk naráz mohl dostat mnohem víc a ten poslední šluk by tam šel krásné s ponořenou hlavou do kýblu :))

Když jsme byli hodně mladý vymejsleli jsme různý způsoby jak se zhulit nekvalitní ganjou třeba i dýmka z lešenářských trubek ale to by toho člověk musel mít hodně :)

Já kouřil nějakou směs bylin Čanga tomu říkali a taky je to DMT.
    ..

U toho vapiku možná zkusit někoho kdo rozumí těm žhavícím hlavám aby ti sestrojil nějaký dělo možná

Ale nevím nejsem na to expert ...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    VYHULENY_UFO: zajímá mě především, jestli má cenu do sebe zkoušet narvat ještě o pár prásků víc, protože možná je ten treshold blízko, nebo se zajímat o jiný způsob užití.

Tím, že to na mě zatim nevali nějaký zmatený vnitřní obsahy a mysl mi to nekali, tak mi to přijde celkem safe i k hlubším ponorům. Možná budu překvapená a zahlcená, ale jsem zvědavá, zní to cool :-)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KOTENCE: Mne to teda najelo po par vterinach, sotva jsem stacila prisedicimu podat do ruky zpatky dymku. Okamzite me to vcuclo do jiny reality s mirumilovnyma entitama, ktery me provedli svoji risi a predali jakysi uceni/poselstvi.
    Myslim ale, ze jsem to tehda vnimala (a porad vnimam) jako takovou dost posvatnou zalezitost a par dni pred seanci jsem mela dietu a vic meditovala a pred samotnym kourenim se uprimne pomodlila:)
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    KOTENCE: Nástup trvá tak minutu,možná míň. Na peaku je jedno jestli máš oči otevřené nebo zavřené. Můžeš mít takový pocit úžasu,že budeš mít pocit,že píšu máš otevřenou a nedychas. Ano,hlava zůstává překvapivě čistá.

Svět jako komiks není málo,ale jestli to myslíš tak,že to je jak filtr přes reálný svět,který pořád vnímáš,tak ano,jde o hodně víc. Akorát to je fakt jak psychdelickej bungee jump,takže pozor na to. Pro asi 40% lidí to není příjemná zkušenost (jak se píše v The Spirit Molecule) a každopádně je opravdu hodně silná. Já pak asi 14 dní nedělal nic moc jinyho než,že jsem četl,co se to stalo,co se o tom ví a divil se,že se o tom nemluví víc. Je to už asi 6 let od mého nejsilnějšího zážitku a pořád ho nejspíš integruju. A to jsem se nejspíš nedostal za waiting room. Tipuju,že z té škály 1 až 7a/7b jsem byl tak na 4. Slyšel jsem teda od někoho,že waiting room může být náročnější než ten úplný breakthrough zážitek,ale každopádně pořád ještě nemám chuť to zkoušet zopakovat nebo překonat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam