• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    AMANES
    AMANES --- ---
    Ma tady uz nekdo ve sbirce tuhle unikatni krticku (30%) a chtel by se podelit o zkusenost? diky
    30% 5 MeO DMT vape
    https://www.houby.space/30-5-meo-dmt-vape/
    N_I
    N_I --- ---
    BRUTOL: mě teda ten franta říkal, že hlavně člověk nesmí být na akci
    tehdy v tom roce 04 mi to přišlo extra důležitý že jsem měl klid..hlídalo mě dost sober lidí a cítil sem všechny ty přírodní zdroje...i vesmír...na akci by mě sralo že jsou kolem mě lidi mimo, asi by bylo těžší se vrátit a rušilo by to moje cítění třeba tý země..hlíny...to bylo extra silný..hlína...:)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    PANIQUE: dobre se minosvedcil vaporesso luxe x pro nebo max. kvalitni, netece, ale i tak bych pak ty cartridge skladoval plnitkem nahoru a ladoval poloplny. lepsi skladovat v lahvicce
    PANIQUE
    PANIQUE --- ---
    Vazeni, prosim, poradite mi vape na DMT liquid, ktery mam v lahvicce? Je potreba nejakej extra vykon, aby nebyl moc maly nebo naopak velky... Mam v tomto ohledu nula znalosti.
    CZARES
    CZARES --- ---
    PULNOC: To je co?
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    pro jistotu
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    nejjednodussi je sandwich method 120mg
    CZARES
    CZARES --- ---
    ALWA: Schodou okolností jsem to teď řešil opět o víkendu a prej existuje nějaký vap, který má konzistenci jen "50". Oproti tomu co jsem měl těch "450" a prej to je dobrý. Všecko se rozehraje barvami a nikde vás to nevcucne 😀. Takže jsem si to zamluvil a uvidím. Pokud bude nějaká zkušenost, klidně se podělím.
    ALWA
    ALWA --- ---
    CZARES: S changou jednotnacne, ale jde to při správným dávkování s vejpx. Ale jednodušší je ctvrtcesta nez ta půl. A řekl bych i lepší.
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    PULNOC: to s tim usmevem mi pripomina, ze mi uz parkrat prislo, ze je neco dost psychedelickyho na vtipu, obzvlast ten moment, kdyz cloveku docvakne:)
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    CZARES: s changou to jde v pohode. Na druhou stranu, uplny breakthrough az k nekam k elfum je pry mozna zvladatelnejsi nez se vystrelit nekam na pul cesty...jsem slysel od velmi zkuseneho kamarada... sam jen vim, ze na tu pul cestu to pro me bylo dost narocny
    CZARES
    CZARES --- ---
    POSEIDON: Bavil jsem se o tom ještě se známým a ten říkal, že by to mělo jít s čangou. Prostě si nepotáhneš tolik, takže tě to úplně neodstřelí. Nicméně podle toho co jsem četl tady a různě si nejsem úplně jistý.

Proto jsem právě myslel, že ty vapy kde je uvedeno určité procento obsahu, by mohly být řešení. Ale zase mám recenzi z jiné strany, že si někdo koupil ten čáp, kouřil to jako cigaretu a prostě nic.

Mno a teď ještě když to je na každém druhém e-shopu a všude to stojí aspoň 1500 Kč, tak babo raď, jakým směrem se vydat.
    CZARES
    CZARES --- ---
    POSEIDON: Hledám právě něco na "půl cesty" co tě rovnou neodpráskne mezi elfy do paralelní reality. Kdyby jsi přímo s tím vapem měl nějakou zkušenost, dej prosím vědět.
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    VEX: premejslim o tom, tady to je levnejsi, a i 30% https://www.houby.space/at-je-mi-jinak/
    A jinak jsem teda zmatenej jestli mluvite o DMT nebo 5-MeO-DMT
    ALWA
    ALWA --- ---
    VEX: Včera jsem ten vejp prvně zkoušel. Byl obouchanej, ta cigareta, evidentně doplnovanej. Kluk byl ale moc zketakovanej, dostal jsem z nej, že by to mělo bejt 700mg na cartridge, jeden puf muj cca 10mg, jinak vetsi 20. Dal jsem tri a za me prima. Pro ortodoxní pralesníky a zapřisáhlý rituálisty nevim, ale byl jsem malym klubu v soukromí a skvělý.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    CZARES: To je sila. Fakt sila. Pamatujes si toho hodne, teda.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Moje srovnání mezi čangou co jsem měl vloni prvně a vapikem co jsem měl teď o víkendu je že canga se mi zdála nejmíň 50x silnější....

Ale na celé té věci je zábavna jedna věc poprvé jsme to dali s typkem na digitál Forest a teď jsme dělali jednu akci kde se ten člověk taky objevil :) ale neměl to on :) nic méně to byla pro mě opravdu zábava .... Ten vápik i tím že už jsem trochu věděl co čekat mě tak nepřekvapil....

Nasál jsem fakt hodně.... Spíš jsem se fakt úplně zpomalil a mohl vnímat každou notu. Rozšířil se prostor atd... Mohl jsem se fakt vnitřně uklidnit a uvědomit si že stejně jednou umřu ať už jsem v klidu :)
    CZARES
    CZARES --- ---
    BRUTOL: Tady ty toho prej moc nedělají, píšou tam 10% DMT. Nevím jestli toho je moc. Nicméně to co mě říkal kámoš, tak jsou 450 (nevím čeho) a pak 650 a ty 650 je DMT + extrakt ze žáby. Nevím co na tom pravdy a taky nerozumím tomu, proč by to mělo být silnější 😀. Podle mě to není třeba. Nicméně mě u té 450 říkal, ať se s tím neseru a tahám co to prostě jde. Výsledek tomu pak odpovídal 😀.
    CZARES
    CZARES --- ---
    VYHULENY_UFO: Jojo, někde jsem četl, že se tomu právě říká trip pro business many, má to nějaký anglický název, který si přesně nepamatuji. Nicméně o co je to kratší, tak podle mě (asi záleží) je potom zajímavější to pobrat. Nicméně pokud je člověk.asi zkušenější jezdec, tak by se takový výlet dál zvládnout místo oběda v práci 😀
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam