• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    NEMEL by nekdo na pujceni na 2.tyden v cervenci vetsi rodinny stan?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ANNAWA: já jsem tenkrát byla asi 8letá. pobřeží je kamenité ale tím pádem je v moři vidět snad až do desítek a desítek metrů.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANNAWA: to urcite, jen tedy s tim peknym vlezem do more nic moc, takze kazda rada dobra a a to nahazim na nastenku.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TETA_JELENA: díky, taky jsem hledala, tak možná ti taky přihodím pár tipů. Ale jsou toho beztak mraky.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANNAWA: tak v tom pripade ano. jeste jsem vybrala par ubyovani v chorvatsku, hledala jsem pilne:), tak to sem behem dneska soupnu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TETA_JELENA: to je jasný, ale my to chceme udělat kvůli velkým dětem, ony už s námi na dovolenou dlouho jezdit nebudeme, tak si to chceme ještě užít a naposledy jsme s nimi nějakou velkou cestu udělali v roce 2010, protože příští rok byl Bart novorozeně a loni to nějak nevyšlo, to jsme právě byli jen po Čechách, což jinak máme rádi, jasně.
    Ceny nafty jsou samozřejmě děsný, ale s našim počtem dětí to prostě je drahý vždycky :-)


    TETA_JELENA: kouknu, se díky.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    pokud se nekdo letos chysta v CR smer KV a CHEB, tak doporucuji s detmi tohle

    Selský dvůr Perštejn: Novinky
    http://www.selsky-dvur.com/web/cs_index.php


    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANNAWA: sem jezdi kolega uz 13let a stale se vraci, tak asi doporucuji.
    http://www.apartmani-villa-mika.com/
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANNAWA: ahoj, uz mesic premyslime o chorvatsku. chteli jsme jet nasim velkym autem jeste s jednou rodinou, aby se ten benzim vyplatil. nakonec jsme se rozhodli letos jen pro cechy, nejen, ze kazdy nas znamy letos chce s detmi nekam letet, ale davam na radu meho kolegy, ktery mi z vlastni izkusenosti poradil, uzit si cechy a na more se zpocatku vykaslat. usetrime a dite si vyhraje stejne tak na Orliku, jako u more. navic to chorvatsko neni uplne jednoduchy vybrat ubytko pro maly deti, aby bla pekna plaz. kdyz jsem tam jezdivala ja, tak ty isecny plaze, co jsou umele vytvoreny, byly narachany k prasknuti. a jinde jsou kameny ci oblazky. ale more krasny....jen mi pri dnesnich cenach benzinu uz neprijde moc atraktivni tam jet jen jedna rodina.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    RENFRI: delaji jen tydenni ubytko.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PEPAZZ: ahoooj, jeste ne, ale kamoska tam jezdi kady rok a jeji deti to tam miluji. ta cena za ubytko je ale silena.
    jeseme tam na 2 noci v cervnu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: to je právě ono, chceme, aby to bavilo všechny, jenže spokojenost batolete je bohužel dost určující, i když na druhou stranu, B je odolnej a loni se v roce koupal v kamenité ledové Střele a nemohli jsme ho dostat ven, takže ta písčitá pláž ani nebude nutnost. Na Krku a Rabu mě ty mosty a trajekty štvou taky, výlet jinam se tím dost prodraží. Tak možná zůstaname na Istrii nebo to naopak švihneme víc na jih.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: pro větší děti ale ten Rab moc není...resp. ta písečná část co se jmenuje Lopar....ta mělká voda je fakt daleko předaleko, dostat se někam , kde se dá plavat, je slušné pochodové cvičení, navíc to není ani na potápění bo je tam zvířený písek....dá se chodit na ty menší pláže, ale zase mě osobně moc nebaví ve vedru tahat ty hromady krámů někam do horoucích pekel.....a ty jsou už klasické kamenité, tak to nemá cenu se drát vyloženě na Rab.....
    na Krku jsme taky byli.....ale tam mi vadilo, že jak je člověk na ostrově, tak průjezd přes ten most byl docela drahý a na Rabu je trajekt, což zase něco stojí a hlavně je to děsně zdlouhavé.....a oba ty ostrovy má člověk za tři dny probrouzdané křížem krážem.....my byli na Krku bez dětí jako třídenní zastávku po slovinských horách a na Rabu zase s malýma dětma, které se stejně nejradši ryly v písku nebo mělké vodě, tak nám to bylo jedno....ale s většíma už bych tam nejela
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    A pokud jde o zookoutky, asi nikam chodit nebudeme, v noci nám porodila divoká prasnice za barákem, tak ji pozorujeme z okna ložnice :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: byla jsem tam kdysi v půlce září a bylo to úplně ok, asi záleží na roce, jak to vyjde. V červnu tam bylo teplo snad vždycky.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: my tam byli na přelomu srpna a září a bylo to v pohodě.....ale bacha na to, takhle nahoře nemusí být v červnu zase až tak horko....my odjížděli a už tam bylo dost chladno.....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: je mi to jasný, proto chceme jet už v červnu, to nebývá až ta strašné. Rab mě taky napadl.

    KEIKIN: Kdybych chtěla jet do Španělska, neptám se na Chorvatsko. Jasně,že je to letadlem chvilka, ale nás je sedm, to by se mi dost prodražilo ;-) Navíc nechci ubytování v hotelu a služby a ani dětská hřiště taky nevyžadujeme, jakož ani noční zábavu ne - jsme divní patroni zjevně, ale nejsme nároční a původně jsme chtěli jet pod stan do Skandinávie, jako už před několika málo lety, jen jsme pro letošek nevymysleli, jak všechno naložit do auta. Vybavení k moři se nám tam vejde.

    MEDVED007: bereme všechny děti, takže ne, all inclusive pro několik dospělých fakt platit nechci. Nejmladšímu velkému dítěti je třináct.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: nebo s ještě menší luckou cca 16 měsíců jsme byli na all inclusive v Turecku. Nemusím to znova zažít, ale pro danou chvíli to bylo ideální.....
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ANNAWA: my sme byli s batoletem v září ve špáňu asi 50 km od Alicante. Letadlem je to chvilka a služby na jiné úrovni než v Chorvatsku. Městské i jiné pláže jsou čisté, všude dětská hřiště a jiné sportoviště. Pro děcka je lepší, když mají i jiné aktivity než ležet u moře a dospělí si v noci užijou také větší zábavy....cenově je to tam s jídlem jak u nás.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MORKANT: dík za tip, to je cajk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam