• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    KATIA: ANNAWA: SUCUBIS: Díky za odpovědi :-)
    TETA_JELENA: Naše loni tříletá byla schopná ujít za den tak 5-6, ale brali jsme s sebou odrážedlo a v případě velké krize ji muž poponesl na koni.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANNAWA: ja nevim, treba bulharsky more je pro me hnusny, jelikoz se hodne potapim, tak kdyz k mori, tak nejen kvuli vzduchu a atmosfere.....ale kvuli tomu, ze v nem je neco, co muu videt.
    jinak kazdy ma rad neco jinyho, at cestovat po vlastni ose, tak se placnout u hotelu. ja mam za sebou oboje a oboje se mi libi, takze chapu oboje....

    SUCUBIS: tak, tak....
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    RYBKA: do bazenu chodis aby jsi si odpocinula, mas ho hned u hotelu, nejsi zaprasena od pisku a voda je cistejsi
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TETA_JELENA: co je na něm ošklivýho? Ale já taky nechápu klasické zájezdy k moři, to nemám ráda, ale jet s dětmi k moři po vlastní ose a vybrat si místo, kde se nám líbí a dělat si tam, co chceme, proč ne? Moře se mi ale líbí jako celek, kdekoli, ne jen v těch přímořských destinacích, byla jsem spokojená i v listopadu na břehu Dublinského zálivu třeba. Stačí mi se dívat.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    RYBKA: tak ja osobne nechapu, proc lidi jezdi k osklivymu mori:).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYBKA: protože s dětmi se nedá být celý den na pláži a bazén je u hotelu nebo penzionu nebo třeba v kempu, kde ty sedíš a nemusíš nic dělat, zatímco děti blbnou a nenudí se :-) U moře jim vadí vlny, slunce. Jak tu píše Katia, je to fajn bonus.
    KATIA
    KATIA --- ---
    RYBKA: bazén u moře beru jako bonus, ráda si tam vlezu třeba hned po snídani, těsně před spaním, moře může být dál atp., já v něm třeba navíc tolik nenaplavu jako v bazénu, na pláži se taky smažit dlouho nevydržím, na děti můžou bejt moc vlny atp. zároveň máš u toho příjemné klima, které u nás nemáš. nejezdím na dovolenou kvůli bazénu, že bych tam ležela celej den, ale pokud jsem u moře a navíc mám ubytko s bazénem, tak pro mě je to fajn.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Proč se jezdíte koupat do bazénů u moře? To vyjde líp bazén v ČR, ne? Nechci zbytečně vyvolávat debatu, fakt mě to zajímá. Klidně do pošty.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MEDVED007: na přítomnost bazénů mi přišlo super korfu, tak toho bylo fakt hodně u velký části apartmánů.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ANNAWA: mám tip na apartmány s fakt luxusním bazénem....ale je pravda, že to úplně nejbližší moře není zrovna hit....museli jsme na lepší pláž jezdit autem...sice cca 3km, ale jezdit....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MEDVED007: jj, na bazén jsem taky pomýšlela, ale popravdě řečeno, to už je těch požadavků asi příliš :-)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MEDVED007: ja to ted taky resim i v CR. mas pravdu, bazen je bazen....
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    TETA_JELENA: co muž, ale naše dětí si to myslí....jako moře se snese, ale bazén je bazén....když jsme byli předloni v Itálii a zadala jsem pokyn, že ubytování musí mít bazén, tak měl manžel plno řečí, že to zbytečný a kdesi cosi....a pak sám uznal, že bez něj by to bylo o hodně horší a vloni jsme v Chorvatsku hledali jen s bazénem...což teda není zrovna tam lehké. My rádi i jezdíme na výlety a je fajn si večer potom zalézt do bazénu, navíc děti u moře celý den nevydrží (my ostatně taky ne), tak jsme u moře tak dvě hodiny dopoledne, pak polední siesta a odpoledne bazén.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MEDVED007: to si mysli muj muz taky:D
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    já myslím, že u moře je hlavní hezký bazén :-)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    NEMEL by nekdo na pujceni na 2.tyden v cervenci vetsi rodinny stan?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ANNAWA: já jsem tenkrát byla asi 8letá. pobřeží je kamenité ale tím pádem je v moři vidět snad až do desítek a desítek metrů.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANNAWA: to urcite, jen tedy s tim peknym vlezem do more nic moc, takze kazda rada dobra a a to nahazim na nastenku.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TETA_JELENA: díky, taky jsem hledala, tak možná ti taky přihodím pár tipů. Ale jsou toho beztak mraky.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANNAWA: tak v tom pripade ano. jeste jsem vybrala par ubyovani v chorvatsku, hledala jsem pilne:), tak to sem behem dneska soupnu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TETA_JELENA: to je jasný, ale my to chceme udělat kvůli velkým dětem, ony už s námi na dovolenou dlouho jezdit nebudeme, tak si to chceme ještě užít a naposledy jsme s nimi nějakou velkou cestu udělali v roce 2010, protože příští rok byl Bart novorozeně a loni to nějak nevyšlo, to jsme právě byli jen po Čechách, což jinak máme rádi, jasně.
    Ceny nafty jsou samozřejmě děsný, ale s našim počtem dětí to prostě je drahý vždycky :-)


    TETA_JELENA: kouknu, se díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam